|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
6.5.2019 8:43:23   
Maraj
Smesko bili smo na kontroli sa 9 i po meseci. Da primi S hep.B vakcinu. Ja rekla dr da S nece kase da jede. Hoce komadice. Pricale o jaju. Ja joj dajem jaje kroz pite i proje. Kaze dr da joj dajem supu s knedlama. Da tako isto proba celo jaje a i da joj isprzim. Na maslacu ili kajmaku. Ja joj przila na maslacu. Al kaze da jaje ne mutim, vec da ga celo stavim u tiganj i onda varjacom mesam. Jer kaze oni kad su mali nece umuceno jaje da jedu jer je zilavije. Ja to pojima nemam... i stavrno sam joj tako isprzila jaje, na maslacu (ne muceno) i jede ga . Ona bas voli da zvace. Jako mi je smesna kad he vidim kako zvace.L kad je bio beba on je sve miksano jeo

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 201
6.5.2019 12:10:24   
jance
Dobar dan zelim

Da se javim dok se bebuska ne probudi. Danas krenuo redovan radni dan, osim sto O ima skracene casove pa ce vec u 2 biti kuci.

Mi bili juce na fruskogorskom maratonu, Staza radosti i zabave.. deci bilo fantasticno, blata i barica koliko ti dusa iste user posted image
Isla je i bebuska, nosili smo je u nosiljci, bila je blaga katastrofa. Dok je spavala jos je i bilo super ali kad je bila budna konstantno je vristala! Ona jednostavno ne zeli da se nosi u nosiljci okrenuta prema unutra. A za ergonomski ispravnu nosiljku koja podrzava nosenje bebe okrenute prena napolje blago meni para nemam. A steta jer se O i K ove setnje bas svidjaju... lepo su organizovane, nauce nesto i vide svasta.....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 202
6.5.2019 13:56:53   
IvanaSK RR
Dobar dan i od mene. Mi ne odosmo na slavu. Maca u vrticu,sin u skolu sad otisao. Ja jos nisam ni doruckovala,sve neke gluposti od ranog jutra. A posle sinu kao pomagala oko likovnog. Od skoto je Svaki drugi ponedeljak odsutan sa likovnog pa resih jutros da odradimo radove. Cela kuca mi od tempera.
Oni u skoli nesto crtali po tabli temperama pa preslikavali to na papir,ja ga terala da crta u kadi user posted image sad odoh sve lepo da izribam.
Nadam se da ste svi dobro 😘

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 203
6.5.2019 14:11:23   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Mi krenusmo kod urologa, pa na slavu. Kakva kombinacijauser posted image
Isla sam u skolu. Zavrsila sam sta imam.

Srecna slava svima koji slave. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 204
6.5.2019 14:14:33   
pari
Sanjice, da bude sve dobro kod urologa i da vam kazu sta moze da se uradi! I da se lepo provedete na slavi posle...
Bravo Ivana za kadu 😁
Meni T malopre zaspala malo jer je naravno bila umorna kad je ustala uzasno rano...Ljisho, T mi ne spava nikako i dalje...jedno vreme bilo kao bolje, sad opet nikako...nocas se budila na sat vremena...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 205
6.5.2019 14:43:42   
Filadendronka
Ivana, bas si me nasmejala, pa kud bre u kadi. Sad cu da okacim umetnicki rad trogodinjaka uz moju asistenciju. Ako propadne u fudbalu saljem ga na Likovnu akademiju. :) 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 206
6.5.2019 14:44:31   
Filadendronka
user posted image

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 207
6.5.2019 15:20:33   
vonavoj
Bravo Fili!Pari,vi se bas mucite. Moj kako koji dan,ali jednom pije mleko.Ljisho,sta je jeo pa ga mucio stomacic?

Direktna veza do poruke: 208
6.5.2019 15:38:23   
milicicak
Ola, mamitas.

Ja kao padobranac da se javim (citaj, koristim sto sedim u prevozu). Redovno citam ali u sitne sate pa nemam sta pametno ni da napisem jer tad definitivno nisam pametna 
Upisali smo mini bubu u skolu, proleteo nam raspust sad da se uhodamo u standardnu rutinu.
Ljubim vas sve, nedostajete mi

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 209
6.5.2019 16:33:22   
kamičak
Pravac na Akademiju LU :)

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 210
6.5.2019 17:22:09   
jance
E pari meni upravo stigao dzak za spavanje za bebusku narucen pre mesec ipo dana, onaj sto sam trazila, sa zatvorenim rukavima ali elastican. Polazem sve svoje nade u njega da ce bolje spavati u njemu jer se nece novu grebati po licu i izbijati si dudu iz usta...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 211
6.5.2019 17:36:39   
Filadendronka
Jance, javi utiske, valjda ce odraditi posao. 

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 212
6.5.2019 17:40:24   
vonavoj
Moj spava u vreci i ustaje u njoj.kAo da je nema..

Direktna veza do poruke: 213
6.5.2019 19:43:42   
jance
Ustajace i ova verovatno ali barem ja necu imati frku da se budi nocu jer joj je hladno.... a posto su rukavi zatvoreni ni da si izbija dudu ili da se grebe po licu a opet ce moci da se okrene na stranu ako zeli i da se podigne na ruke ako zavrsi na stomaku preko noci

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 214
6.5.2019 20:27:31   
vonavoj
Mame,odsekla sam se..J uzela da nosi M,a ja veceram,i krene ka meni i saplete se,uhvatila sam ih na 2cm od plocica...mogla je da ga razbije samo tako,i posle da padne preko njega...tresla sam se..mm vice na nju,a ona u soku,isto uplasena.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 215
6.5.2019 21:00:24   
Ivanka 75
Uh Von... Sve je dobro sto se dobro zavrsi...
Sve je ok, sad polako, mirno, zagrli dete i izljubi je 100000000 puta ❤️

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 216
6.5.2019 21:02:11   
Misha i Ljisha
Joj von i D nosa P srcka mi u grlu non stop. Al nosa ga. Izvadi ga iz kreveca. Ma sve.

Danas dan lud. Slava. Pravila kolace. Rucak. Njuzleter radila. Opsta mi frka bila. Toliko sam sad rasterecena ne mogu vam opisati.
Idem da se okupam. Hocu jos da pogledam novu epizodu GOT. Videcu hocu li imati snage

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 217
6.5.2019 21:12:25   
vonavoj
Izgrlila sam ih oboje. Svi smo se uplasili.I moja T ga nosi,sve uredno..ali ona je ipak velika😁

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 218
6.5.2019 21:45:05   
kamičak
Svaka cas_t na tako brzoj reakciji Vonavoj..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 219
6.5.2019 21:46:48   
Maraj
Jao von mogu misliti... i L nekad trazi da nosi S al kažem mu da je mali. I jeste mali sta on ima 3 i pi god.gde on da je nosi.
Mi bili da kupimo L patofne. Sad za ovo vreme koliko nije isao u vrtic ja mu oprala vrticke patofne. Ciciban
Jutros mu mn jedva obuo u vrticu. Dal se ono platno pokupilo...ko zna. Sve mu se u ris usekle, kad sam dosla po njega.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 220
6.5.2019 21:57:24   
vonavoj
I J ima 4.5..malla je...Maraj,njima jako brzo raste noga..od septembra do max aprila mogu da izdrze. Ja sam mojima tako prosle godine u aprilu kupila..vidim J se jos ne zali,sad je malo usporio rast nogice.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 221
6.5.2019 22:04:30   
Ivanka 75
Sto se obuce tice, ova moja zaba do ove godine je po dva broja godisnje preskakala  😁
Tek sad usporila sa rastom noge, patofne nismo kupili od predskolskog, a i tada je nosila patike unutra, nismo mogli da nadjemo dovoljno uske patofne a dugacke, sve joj plivala noga 😊

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 222
6.5.2019 22:23:30   
kamičak
Napredna neka zaba :)

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 223
6.5.2019 22:38:07   
Ivanka 75
Kamicak, desilo se u jednom trenutku da smo na svaka 3 meseca kupovali patofne, toliko brzo joj niga rasla. Imamo kolekciju patofni u podrumu 😂
Jednom smo cak kupili nove i plus jos jedne broj vece, nece da se bace 😂
Patike kupimo u martu pa u junu nove, pa sandale po 2cm duze od palca da bi u avgustu noga izlazila iz sandale. 
Zadnjih godinu dana se zadrzala na 35, 36, zavisno od kalupa. A zadnje patike smo kupili proslog maja, 36 broj. Cenim ga da ce biti 38 sledece, baba jedva ceka da nasledi od Ivke 38cu 😊
Sa 6 god 33, sa 5 god 31, sa 4 god 29... Pamtim, neparni i za dva broja razlike. 

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 224
6.5.2019 23:19:48   
smeško
Koja budala trwba da budes da te izbaci rr dva puta.😂

Uh. Ukratko: gosti otisli, sve sam sredila, deca spavaju, J sam sve vreme nosila.Maro, hvala za jaje. Kao da si mi citala misli kada si ga pomenula, bas sam razmisljala o tome. Ipak, N sam prvi put przila sa punih godinu dana. J ima 10,5. Ali, njemu sam vec dala celo jaje za Uskrs.
Nisam umorna, cudo.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here