Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 11:37:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Sabajle sam bila kod frizerke. Isfenirala sam se. Svi smo spremni za pokret. Cekamo da mm bude gotov. Pegla svoju kosulju. Pocela je glava da me boli. Ponecu aspirin da popijem ako bude neizdrzivo. Mi kod kumova idemo u ponedeljak na slavu i tad sam zakazala mm kod urologa.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 11:38:52
|
|
|
|
kamičak
|
Evo pijem, fala vi :) Ko je hteo da planirao da skita, neka izvoli danas. Za sutra sutra najavise kisurinu neku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 11:57:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jaooo ja bih radila nesto fizicki. Smorila me kuci i kompjuter i deca 😂 da mi neko da da asovim njivu bez po muke bih sad pristala malo mozak da odmorim i dusu a telo da izmorim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 13:15:46
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Mandarina2010 Devojke da li se neko seca Joke 17? Ona je bodrila.trudnice i pokusavala godinama i nije ostajala u drugom stanju. To je bilo 2016. Jel se nesto desilo na kraju? Vidim nema je. Ni Lise Simpson. Wivern je umro muz od srca iznenada, ne vidim ni nju vise. Ima li ko info o tim forumasicama? možda si trebala da pišeš u temi nedostaje mi ali da ti kažem što znam ako si radoznala :D Joka još nema bebče na žalost, Wiv gaji prelepotu svoju a o Lisi ne znam ništa. Etogac! Ahoj mamike, ja se muči sa teranjem deteta u red, nema to se raspustilo pa se mora vikati. Ujak mi je ponovo u bolnici, ima emboliju pluća, svi brinemo a on jede ko da ga za to plaćaju i tako talasamo se i brojimo dane do raspusta pa onda krečenjeeeeee
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 13:38:39
|
|
|
|
pari
|
Jess,ostajemo do kraja meseca...proletece verovatno...I ovde neko sucmurasto vreme...nekad toplo,nekad hladno,kisa,sunce...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 13:57:04
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ljiso, isti osecaj. Glava mi pucala jutros, a sad umesto da odmorim bacam se na kuvanje. Imacemo goste sutra ceo dan. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Jaooo ja bih radila nesto fizicki. Smorila me kuci i kompjuter i deca 😂 da mi neko da da asovim njivu bez po muke bih sad pristala malo mozak da odmorim i dusu a telo da izmorim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 14:05:08
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Jaooo ja bih radila nesto fizicki. Smorila me kuci i kompjuter i deca 😂 da mi neko da da asovim njivu bez po muke bih sad pristala malo mozak da odmorim i dusu a telo da izmorim Evo sad kad smo bili kod mojih plevila sam bastu i kopkala cvece po bastici. Sad 12.05.cemo ponovo ici na nedelju dana tamo jer ce mm po ceo dan raditi na sajmu, rekla sam da cu da nakupujem onih asovcica i deci da dam i da lepo svi zajedno kopamo 😂 Ali ozbiljno. Dan mame. Mladja uspavana, sad ce i starija na spavanjac, pa ja na miru da rucam i rasklonim... bili smo jutros dugo napolju, popodne imamo goste. I tako.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 14:11:51
|
|
|
|
kamičak
|
Prelepo je napolju, taman da se nadoknadi ruzan kisni prvi maj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 16:14:01
|
|
|
|
smeško
|
Ne znam u koju temu ovo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 17:07:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Smesko, jeste li bili na predstavi? IZVORNA PORUKA: smeško Ne znam u koju temu ovo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 17:32:10
|
|
|
|
smeško
|
Upravo smo se vratili. Deca su odusevljena i uzbudjena. Cak i J iako je bio napolju.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 18:11:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
Svi kazu da je sjajno pripremljeno, ali moj malac bi se plasio posto nema jos ni tri godine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 18:47:29
|
|
|
|
jance
|
Dobar dan dobre zene :) Nema me vec nekoliko dana, beba bljucnula na lap top pa mi ne radi touch pad :) A sa mobilnog se jaako lose snalazim. Bili smo na nekom sportskom rodjusu, sad su deca u trambolini a ja pokusavam da sredim malko kucu jer sam polako zatrpana svim i svacim...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 21:54:24
|
|
|
|
Rosita
|
Dobro veče. Nemam ništa specijalno, dokona sam pa mozgam koješta. N počeo da imenuje (.) (.) i povremeno proverava jesu li na mestu i smeje se šeretski. Samo bi se mazio ❤ Stariji sin uživa, šalju mi slike, svuda ide, nit se javlja nit počinje 😁. Samostalan čovek. Puno pozdrava.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 22:22:27
|
|
|
|
kamičak
|
Kakva je to predstava sa dinosaurusima?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 22:27:41
|
|
|
|
Filadendronka
|
Predstava se zove “Setnja sa dinosaurusima” IZVORNA PORUKA: kamičak Kakva je to predstava sa dinosaurusima?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 22:30:59
|
|
|
|
Filadendronka
|
Tokom ovog vikenda se prikazuje u Areni u Beogradu, nakon sto je istu pogledalo preko 9 miliona ljudi sirom sveta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 22:34:07
|
|
|
|
kamičak
|
Hvala, prvi put cujem ovde na rr za to :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 4.5.2019 22:42:40
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nema na cemu! ;) Deca sad bas gotive dinosauruse i bilo je i dosta ljudi koji nisu iz Bg-a. Produkcija je inace visemilionska, tako da tu nema pogreske.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 7:53:56
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mamice, evo mene, na poslu sam, ali telčefon mi se gasi i nije ni zazvonio, nego sam se ja sama probudila. Kako ste vi spšavali? Moje dete me je jahalo jutros od 3 negde do 5, razbudiop se, jedva se uspavao ponovo. Ali sam ih ostavila u spavackom izdanju.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 8:36:32
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Voci, ima li sanse da menjas posao? Mislim da ne radis u 3 smene. M i ja budne, ona pije mleko ja kafu ☺ Vreme ruzno, vidim da je padala kisa.Gde nam je Emica?
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 8:41:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Deca i ja doruckovali. Mm ne zna sta ce pa nije jos. Vreme bljaks. Mada nije hladno napolju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 9:25:08
|
|
|
|
vocicana
|
Joj Jess, ja bih rado, osecala sam se grozno zadnjih nekoliko meseci,ne znam, videcu. Ovo mi je kao neka sigurnost, a u stvari nista!
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 9:32:35
|
|
|
|
Duškić
|
Grozno. Mada mi izlazimo pa kako god da je , malo kasnije Jutros mi se decica uspavala, ja se probudila pre sina budilnika
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 9:43:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moje spavaju. Sinoc smo dosli kuci u ponoc. Bili smo jako kratko na svadbi i svratili kod moje sestre od strica. Vise mi je tu prijalo nego na svadbi. Deca su se razigrala sa psom. Imaju pudlicu. Posle im je stigla starija seka, pa su izvelu kucu napolje. Udarile u plakanje. Nece da idu kuci. I tako. Sutra u nove radne pobede. Pocinje skola
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Lista najlepših ženskih imena GRČKOG poreklaNiste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?