Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 10:36:11
|
|
|
|
kamičak
|
Dan kao stvoren za spavanje. Zahladnelo, baksuz je juce sklonio toplije stvari
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 11:18:58
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mi danas imamo goste, pa ce mm da vodi sina popodne na neku farmu da vidi gomilu masina i 300 krava. :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 11:23:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Mi danas imamo goste, pa ce mm da vodi sina popodne na neku farmu da vidi gomilu masina i 300 krava. :) Sto je to dobro!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 11:30:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ivanka, jeste, to za dete bude totalni dozivljaj. Jos ako ubodu vreme kad je muza krava ili se eventualno radi bagerom 👌👌👌 IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Filadendronka Mi danas imamo goste, pa ce mm da vodi sina popodne na neku farmu da vidi gomilu masina i 300 krava. :) Sto je to dobro!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 11:32:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Ko je spominjao spavanje?!? Moja deca u pola 7,odlepila sam..sve me boli.Dan je poceo glavoboljom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 11:39:33
|
|
|
|
Duškić
|
Von moji jutros lepo odspavalii. Ali zato nista od spavanja sad. Jos nismo izlasli napolje tako me mrzi .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 12:25:29
|
|
|
|
kamičak
|
Kada uvece legnu deca kad ustaju vec u pola 7?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 12:52:36
|
|
|
|
vocicana
|
To su ti deca sa ritmom, moj sin ne spava preko dana, taman posla kada sam ja kuci da on spava, ali deca sa lepim ritmom legnu oko 9 uvece i ustaju ranije ujutru, ali to nije strasno. Ovo moje cudo je katastrofa. Sutra vrtic, pa kako bude.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 13:12:03
|
|
|
|
kamičak
|
Sve ok sa ritmom, ali zar i vikendom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 15:47:15
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Kada uvece legnu deca kad ustaju vec u pola 7? U pola 10 su legli!!to su moje nespavalice!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 16:00:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobar dan danas neki dan za razvlačenje. Jedva gledamo. Sinoć zaginuli do kasno a jutros rano ustajanje zbog plivanja... kao zombiji smo mm i ja. UZela da peglam (što se retko dešava ) i smorila sam se dok sam ispeglala Markove stvari. To dete ima više majica nego mm i ja zajedno. Ispeglala i mm-ove stvari a svoje uredno vratila na mesto, ćao zdravo. Ne mogu više.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 16:44:31
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moj spava od 21-22h do negde 7h i tako svaki dan. Tokom dana obavezno spavanje u trajanju oko dva sata. Ima tri godine. Beba se budi oko 6h, ali jos nema neki ritam. IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: kamičak Kada uvece legnu deca kad ustaju vec u pola 7? U pola 10 su legli!!to su moje nespavalice!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 16:57:35
|
|
|
|
kamičak
|
Cak i ne idu rano u krevet decica..nista, Vonavoj, imate male vrednice ranoranioce :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 20:22:39
|
|
|
|
Maraj
|
Veče mame. Sad vas iscitah. Nisam stigla za vikend Ko je pominjao peglanje... ja se ispekoh na peglu u petak . Eto...sad cu umati oziljak 10 godina sigurno.... Spakovala sam L ranac za vrtic. Ide posle ko zna koliko. Muslim da je samo prve nedelje bio u aprilu i pre toga u martu nije isao... valjda ce sad biti ok sto se virusa tice...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 20:36:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahaha dobro vece. Moj P od 19h u krevetu. U 6 je na nogama Ja evo ukljucila komp da radim pa samo da virnem ovde. Imam gomilu posla
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 21:14:06
|
|
|
|
Filadendronka
|
Maraj, mislim da virusi jos nisu krenuli. Jedino krecu alergijske kijavice. Ljiso, ''aj samo lagano radi, ipak je nedelja...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 21:18:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da virusi nisu ni pravili pauzu... Neki kasalj je vladao medju decom prosle nedelje. Mi se spremamo za sutrasnji radni dan. Jos 20ak dana skole, plus rekreativna i gotova skolska godina. Prolete... Mesto pite vecera se plazma i mleko... 😒
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 21:56:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma virusi su neminovni u kolektivu, nema tu bezanja. Meni su se cudili zasto ne povučem dete iz vrtica kad se rodila druga beba. Pa i u parku moze da pokupi svašta, ne mozemo ih pod staklenim zvonom drzati. Nema tu bezanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 21:56:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zaboravih da dodam nazalost.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 5.5.2019 22:10:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Fili,moje ne spavaju preko dana od druge godine...I J sutra krece u vrtic,jedva ceka,nije isla ceo april,jer je bila na Tari,pa smo putovali..sad jos mesec ipo dana i raspust.Joj,pu pu bolesti,ne smem nista da kazem...Danas sam tumbala zimsko/letnje,izbacila stvari koje necu nikad vise obuci.i sve sto je deci omalilo.i nasla novi kontigent za M...koliko stvari imam za leto,zivela moja drugarica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 6.5.2019 2:20:13
|
|
|
|
pari
|
I kod nas bio kisan i oblacan dan ali smo uspeli da odemo u jedan naucni centar prilagodjen deci, M je uzivao, a i mi smo ponesto videli,procitali...bili 4h tamo...posle do neke radnje i kuci...ja oprala kosu...Za sutra najavljuju lepo, nadam se da ce biti! Kod vas je sad noc...pozdravljam vas sve i nadam sr da spavate!
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 6.5.2019 6:48:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Noc katastrofa. Mucio ga stomak nevidjeno. Prenjakao je pola noci. A od nekih 2 do 4 sam ga non stop drzala. Pari kako tebi spava T tamo?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 6.5.2019 8:06:58
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro. Joj ljiso...i dalje stomak Moja mačkica i ja kuci. Momci na poslu i u vrticu. Isprzila sam joj jaja. Ona doruckovala , ja pojela ostatak njenog dorucka. Sadce jos malo pa da dremne. Mi od novembra prosle god.muku mucimo sa virusima iz vrtica...tako da nije da ih nije bilo. A to za park...pa damoze i u parku da pokupi, al ipak je to otvoren prostor. U vrticu su zatvoreni ceo dan... Ne znam..nadam se samo da ce L sada biti zdraviji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 6.5.2019 8:22:51
|
|
|
|
smeško
|
Na cemu przis Maro? Ja jos nisam spremala tako J.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 6.5.2019 8:37:06
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dobro jutro, mamite! Ljiso, bas bzv, nista gore nego to nocno mucenje. Maraj, ma svakako je da su vrtici leglo zaraze i glavni problem je sto se slabo provetrava prostor. Medjutim i u parku cesto nastane problem, zato sto je kod nas bas mnogo dece razlicitog uzrasta i bar jedno je uvek bolesno. Od decembra sam pocela D dajem gumene vitaminske medvedice iz Dm-a i cokoladni medvedic koji sadrzi probiotik, vitamin C i cink. Planiram uskoro da prestanem, ali sam prezadovoljna kako je pregurao zimu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?