|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
18.4.2019 15:54:50   
Maraj
Dan mame
Ja uspavljujem S pa da vam se javim
Pari srecan put
Ljiso godona prodje ocas poslauser posted image
Boze kako leti vreme kad je 2.dete u pitanju
Mogu samo misliti kako leti kad je 3.ili 4.deteuser posted image

Nama danas padala kiša ovde. Al svakako smo prosetali. Dosta je blata po centru. Gradi se i zida...nenormalno..

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1076
18.4.2019 19:36:13   
mama Jo
Pozdrav mame. Maraj uzivajte, Pari srecan put 😊
Kako ste ostale mame, kako su deca?
Mi smo po ceo dan napolju ja nista zivo ne stizem da odradim, simoc sam do posle ponoci sklanjala, sad jedva cekam da polezu iskreno, evo sad pijem kafu 😯

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1077
18.4.2019 21:32:53   
vonavoj
Gde ste mAmike?PAri,putujete?Emice,da li ste stigli?

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1078
18.4.2019 21:55:31   
Misha i Ljisha
Maraj meni nije prosla brzo godina heheh...sam Bog zna kolko su mi i minuti sporo prolazili i dani

Nadam se da sve sto ste putovale da su vam putovanja prosla mirno. I da ste stigle. 
Ja sutra u zescu akciju. Spremanje i ribanje pa u subitu pravljenje kolaca i torte a u nedelju prepodne slanog. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1079
18.4.2019 22:41:57   
lesli

IZVORNA PORUKA: jance

E da, htedoh da vas pitam, koji su simptomi hipertonusa kod beba? Nesto sam citala na fejsu pa se zabrinuh. Bebuska se prvi put okrenula sa puna 3 meseca. Tek sad je to stvarno i uvezbala, da zna ruku da izvuce itd. Ona je beba koja relativno cvrsto drzi glavu, i dalje ume da me osine sa njom punom snagom, nije bas cvrsta ko da ima 6 meseci, cesto je jako nemirna i kad je drzim na rukama a kad lezi na dasci za presvlacenje onda bas puno skuplja i izvlaci nogice. Pruza ruke prema onom sto vidi, povremeno i uspe da uhvati. Cesto hoceda izvrne glavu unazad da bi gledala nekoga ili nesto sto joj se krece " iza ledja" dok lezi recimo.... na netu sto nalazim nista mi nije definitivno... ima nesto, nema sve itd...

Jance, moja beba je bila poprilicno cvrsta. Bake su bile odusevljene time kako je jaka i kako skoro ne treba drzati glavu sa par nedelja. Pesnice i nisu bile stalno skupljene, zato sam pomislila da je sve ok, ali ipak nije. Mi i dalje vezbamo, a ona ima punih 7 meseci. Ono sto sam ja primetila da je nju bila nemoguca misija presvuci. Noge su joj bile opruzene i saviti ih da joj obuces zeku je bila umetnost. Golicanje i slicno nije palilo. Nego da cekas da ih sama skupi u kolenu. Takodje se pocesto izvijala i zabacivala. Kod nas je pedijatar primetio problem kada je ona imala oko 2-2.5 meseca i poslala nas kod fizijatra. Dr nam je rekla da joj se cini da je malo cvrsca nego sto treba, medjutim kod fizijatra je ispalo da nije malo, nego dosta cvrsca nego sto bi trebalo.I ono sto je jos kod nje bilo (nemam iskustva da li tako kod sve dece) pokreti su joj nekako bili nagli. Naglo bi ispruzila ili savila noge npr.

Ako te brine da li je pojacan tonus pomeni to pedijatru na sledecoj kontroli, neka vas posalje kod fizijatra ako nije sigurna.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1080
18.4.2019 22:47:14   
jance
Dobro vece.

Sa verom u Boga, predat zahtev za kredit u drugoj banci. Cekamo ponedeljak....

Bili u nabavci i kupila sastojke za kolac. Sa verom u Boga da cu naci vremena i da ga napravim user posted image

Kupila boje ali nisam kupila jaja... to cu valjda u Lidlu ako stignem. Ostalo je jos da se snabdem za uskrsnji dorucak, ono sunka, kobasica, sir, mladi lukac....

Klinci tek sad otisli u krevet. Raspust je pa me kuliraju a i meni se neda da budem babaroga kad sutra nemaju skolu.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1081
18.4.2019 22:54:53   
vonavoj
Koliko stolica je proliv? Da li je moguce od zuba,slajma,ili od belanca? Od ponedeljka mu dajem i belance,celo jaje..i kaki po 7 puta dnevno..kaki on meni min 5,ali sad mi nekako cudno smrdi,i sluzavo je..Koji probiotik bi mogla da mu uvedem? Idemo na put,pa zato. On normalno jede,spava lepo..(bolje nego inace).

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1082
18.4.2019 22:55:22   
smeško
Dobro vece, samo da mahnemo.
Uradili smo mikcionu. Pomalo traumaticno iskustvo. Cak i malo vise. Sugavi kateter, pisa mu otekla i zacrvenela se. Najbitnije je to sto je rezultat dobar! Cak sjajan! Sto Ljisha rece, sam Bog zna koliko sam odahnula. Kao bulka crvena u licu sam izasla iz ordinacije. Cuceci pored kreveta sam mu davala da sisa da ne bi vristao. Ali, pregurasmo. Samo jos pisu da mu saniramo. U ponedeljak kod urologa, pa kod nefrologa i valjda je to to. Posle pregleda smo otisli u grad da set_amo, gledamo bicikle, a kupismo deci patike. Jeli smo sladoled i tortu u poslasticari i zaboravili na bicikl.🙄🤣Ostavismo to za subotu, jer se J ukakio toliko da je smrdelo sve oko njega.😅Taman u subotu u N.muzej, obecavamo im to jako dugo.Maro, najavljuju razvedravanje. Bitno je da ste na cistom vazduhu, moj N uvek tamo prestane da kaslje. Prijace i tvom L. A i vama, sigurno.Pari, javi kad stignes.Ljisho, ja ne znam kako ti stizes sve to da uradis. Ja se samo hvatam za glavu.😳

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1083
18.4.2019 23:01:32   
smeško
Von, vodene stolice, vise od 3 u toku dana su dijareja. Ali samo ako su vodene ili tecne. Tako kaze nas pedijatar. Mi dajemo onaj Multilac baby ili Prolife u ampulama. Sta god da mu iziritira creva dace smrdljivu stolicu.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1084
19.4.2019 4:33:59   
vonavoj
Smesko,smem da mu dam prolife amplulu,iako nema godinu dana? Ja se kunem u nju,e sad,nisu tecne,imaju sadtzaj,i do dobar,samo sto cudno smrdi,cak i ne smrdi jako..i.ima sluzi.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1085
19.4.2019 4:34:35   
vonavoj
I super da je sve ok,olaksanje sigurno!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1086
19.4.2019 6:59:54   
jess021
Jutro mame!

Pari, jeste stigli? Smesko, super za nalaze.Von, smes da mu da Prolife, mozes i Multilac baby.Maraj, ja Zlatiboru je uzas, kao da si u Beogradu. Tako da tamo vise ne idemo. 
Ja evo pijem kafu, jeste petak, ali radim i sutra. Htela sam da ih danas kaka vodi napolje, da malo sredim stan, bas mi je haos. Ljiso, jesi vredna?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1087
19.4.2019 7:16:49   
lesli
Ljisho, dobro si mi rekla za keksice...da znam da se ne mucim 😅

Jance, ne znam da li si videla moj post od sinoc. Pisale smo u isto vreme 😉

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1088
19.4.2019 7:18:47   
lesli
Pari je verovatno stigla. Tamo je sad prosla ponoc. Verovatno uziva sa sm, a sigurno je lome i umor i jet lag. Javice se ona za koji dan.Pari uzivajte, zasluzili ste 🤗

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1089
19.4.2019 7:31:24   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Von,kako ste?
Jess,sin je bio nemoguc preksinoć,sve mislim da su ga drogirali tamo na utakmici 😂
Juce smo isli do Iloka da uzmem pasos,pa svratili i do Loznice. Kuci dosli u pola sedam,bas me iscrpilo. Zeza me kuk,noga. Od sedenja u kolima jos vise.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1090
19.4.2019 8:41:33   
vonavoj
Jess,hvala draga, zaboravi da imam tebe za pravu informaciju.Kupio je mm,rrkla sam mu pre posla da ode,da mu odmah sad dam..ipak u nedelju putujemo,pa da odmah sasecem sa ampulom,a kupicu i tamo da mu dajem neki drugi. Uzeo je 2 bocice,taman danas i sutra,ne bi mu vise davala..kazem nije tecna,ali je redja i ima je dosta puta.I nocas se zagrcnuo,i posle mleka povratio,slajm i mleko..to ga bas muci..

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1091
19.4.2019 8:48:18   
jess021
Von, ako ima slajma onda mu je verovatno zbog toga sluzava i stolica. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1092
19.4.2019 8:50:51   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.

Von, nadam se da ce to da mu se stabilizuje pre puta. Kod nas standardno. Mm na poslu. T spava. Do kasno je pravila dekoraciju za jaje. Samo da zalepi. Sofi sam ostavila kod kuce. Malo da odmori. Posle podne, posle vrtica se razvalila od spavanja. Rano ustaje svako jutro. 

Moram da im zbrckam rucak. Imam u nastavnicko. 
Pari, javljaj se. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1093
19.4.2019 8:55:09   
Maraj
Jutro mame
Pari nadam se da uzivas sa tm i decom tj znam da uzivas user posted image
Von pa da sto rece jess verovatno je od tog slajma iz nosa. Mada on tebi dosta kaki u toku dana. 7 stolica je po meni mnogo za bebu od skoro godinu dana. Otkud znam...meni S jednom dnevno
Smesko nisam guglala sta je mikcinona...ili kakk si vec pisala. Vazno da su nalazi okuser posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 19.4.2019 8:56:09 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1094
19.4.2019 9:05:48   
mama Jo
Jutro mame 😊
Pari, uzivaj punim plucima 😊
Maraj, kako je vama?
Jess, tvoje devojke skroz ozdravile?
Von, kako je M?
Ja da srknem kafu pa odosmo napolje.
Jess, ja evo vec dve noci od 22h do iza ponoci sredjujem jer nemam kad preko dana...ostali mi jos prozori, to bas ne mogu u ponoc da radim 😂

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1095
19.4.2019 9:23:55   
vonavoj
Kaki on inace min 5puta,kazem,tako su i starije,brz metabolizam,a nije retka stolica. Da ne kaki tako puno bio bi kao tenk,koliko jede😂😂😂koliko to ima veze. J i dan danas po 3-4puta, T jednom. Jutros je bila retka,ali je sinoc i oko 5 2 puta kakio,posle mleka...ima dosta sluzi,slajma...kombinacija zuba,slajma,i belanca,100%.. dala sam mu prolife,sad glodje hleb.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1096
19.4.2019 10:32:45   
jance
Dan

Bebuska nas pustila da spavamo do pola 9, budila se samo jednom nocas, oko 5 pa nastavila. MM radio do 1 sinoc pa mu bas prijalo sto nisam sa njom rajtala po kuci i mogao je da odspava.

Zaboravila sam jutros da uzmem urin za urinokulturu, bila sam toliko bunovna....

Kika kaslje i kija i smrca... mene boli grlo. Svakako mi je dr juce dala antibiotik zbog bakterija u mokraci pa ce valjda da resi i grlo... samo da beba ne dobije...

Ovo dvoje velikih ce se poklati zajedno koliko vidim, nije jos ni pola dana kako su budni a vec su se dva puta posvadjali i ja sa svakim barem jednom. Kristina razvlaci sa doruckom a ja sam rekla da nece c od crtaca da vide dok se dorucak ne zavrsi pa O obigrava oko mene i cenka se...... samo Baby TV da pusti zbog bebuske... reko beba ni ne vidi toliko daleko jos....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1097
19.4.2019 12:28:23   
smeško
Bolje nam je pisa danas. 

Von, kako je M? Da, Prolife ampule smo kupili na preporuku pedijatra jos kad je M bio beba. Kod nas krecenje na redu. Mrzim ovu vrstu haosa. Sutra cemo u crkvu, na previjanje, pa u Lagunu. Obecali smo N novu knjigu.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1098
19.4.2019 13:24:33   
vonavoj
Od jutros je posle ampule kakio samo jednom. Normalno je doruckovao,u 12 popio mleko,i spava sad. Nadam se da sam na vreme sprecila,zato volim prolife ampule. Samo jos da odlucim da li prolife probiotik ili taj multilac....Sta sve zena moze da uradi,i u maxi sam isla sa njima,musaka u rerni,njemu rucak,2 ture vesa,treca se pere..strasno.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1099
19.4.2019 14:44:07   
Ana RR
Počela nagradna igra i evo nama sanidej jeeeej user posted image user posted image blago nama.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here