Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 17.4.2019 20:01:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Moja je prosle nedelje imala i srpski i matem i svet oko nas,juce opet 15min kontrolni iz matem,sutra isto..plus svet oko nas..pa kad sve to predju,ne znam.. Von, kod nas je tromescje. I onda su zato krenuli sa kontrolnama. Dodjoh kuci. Bas sam umorna.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 17.4.2019 22:52:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Za sad mirno. Odrzah i cas. Uzivam u tisini. Ni masine jos nisu krrnule sa radom 😁 Sutra mom malom decaku prvi rodjendanac. Micko moj. Ceo dan se mazuljamo ili ga drzim il se igramo il ga gnjavim. A on lopurda zezatorski raspolozen. Nije jeo Bog zna kolko. Drzah ga na dijeti ali nije ni bio volja da jede. Von nikako veceru da uvedemo. Kad god pokusam nov bude katastrofalna. Nije mu prosto dovoljno vremena da je svari pre spavanja. Rano leze. Kasno mu je vecera u 18h valjda. Sta god dala bude muke. Ne znam sta bi bilo ultra light pa dA moze da svari majke mi. Kupovne kasice nw dolaze u obzir niti keksovi ni bilo kakvo testo. Od testa je haos kod nas. Znaci ni proje ne prolaze dobro. Prosto testo mu jako tesko pada na njegov oset_ljiv stomacic. A opet da mu dajem slanine i palente i sl to mi deluje tesko. A palentu i sir nece iz nekog razloga uveve. Ma bas nemam ideju sta mu dati. Keks takodje kod nas ne dolazi h obzir. Totalno smo specificni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 17.4.2019 22:56:12
|
|
|
|
lesli
|
Ljisho, a da probas ti da napravis neke keksice za njega i das sa ad mlekom?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 17.4.2019 22:57:19
|
|
|
|
lesli
|
Na nesto ovako sam mislila: Keksici
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 6:54:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
lesli pravila sam te i nisu mu se svideli Dobar dan. Kradem koji min dok je seka raspolozena da cuva batu pa dorucak ODjednom mi ovaj moj ozbiljan cova
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 7:35:12
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha lesli pravila sam te i nisu mu se svideli Dobar dan. Kradem koji min dok je seka raspolozena da cuva batu pa dorucak ODjednom mi ovaj moj ozbiljan cova A je l’ valjaju cemu? 🙂 Da znam da li da se mucim ili ne 😆 Ako se njoj ne svidi, pojescemo mi (ako valjaju) 🤪 Srecan rodjendac, malom plavusanu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 7:47:48
|
|
|
|
pari
|
I ovde srecan rodjendan Ljisho! 😊 Nama se priblizilo...jos par sati i letimo...jos nisam zavrsila pakovanje...Juce su mi moji puno pomogli,lakse mi je. T mi se jutros rano probudila i sad joj se vec spava,plakala maloore uzasno iako sam je drzala i ljuljala...sisanje spasava... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 7:50:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ljiso,godinica prodje ocas posla😘 Pari,srećan put. Maraj,kako se provodite?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 8:01:20
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Samo da mahnem. Ljišo, srećan vam divan dan! Pari, lepo putujte. Jesi li ti malo bolje?
< Poruku je uredio Milena18 -- 18.4.2019 8:02:42 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 8:08:40
|
|
|
|
pari
|
Malo sam bolje,vrlo malo ali dobro,izdržaću danas pa ću se lečiti tamo... Milena,kako si ti? Kako druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 8:10:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Lesli uzasni su keksici bacila sam hahah
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 8:32:02
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Pari, srecan vam put, da sve prodje u najboljem redu.Ivana, jel sin mogao da spava od uzbudjenja? 😊 Ja besna kao ris, prekjuce kupim meso za supu i uvece vidim pokvareno, kuce odem u mesaru i uredno ni zamene, izvinjavaju se, bla bla...kad ja sinoc da pristavim supu i ovi meso pokvareno. Odem opet jutros i jos me naprave budalom kao gospodjo jel vam rado frizider. ...Ma kad im nisam sve o spisku. ..Evo pusim se od besa.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 8:32:29
|
|
|
|
jess021
|
Htedoh reci juce odem u mesaru. ..
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 9:07:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Jess tačno više ne bih ušla u tu mesaru. Strašno!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 9:23:17
|
|
|
|
jess021
|
Ana, naravno da necu, nego sto se dva dana mlatim sa njima, em ne skuvam supu, em se iznerviram em sam ostala bez 500din.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 9:41:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Vec sam bila do sela. Dusa mi spava. Legla sam u 2. Sad kuvam T rucak, pa brzim u skolu. Promenili su mi raspored, pa sad imam milion obaveza i cetvrtkom. Jess, meni se jednom tako, desilo i vise nisam usla u tu prodavnicu. Vec ludim od mesa. Zbog takvih situacija postala bih majke mi vegan. Bojim se kad kupujem za decu. Pari, srecan let. Ljiso, i ovde srecan rodjendan lepotankovicu. I tebi Emi srecan put
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.4.2019 9:42:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 9:48:56
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, naravno da necu, nego sto se dva dana mlatim sa njima, em ne skuvam supu, em se iznerviram em sam ostala bez 500din. Nisu ti vratili novac?? Slepci! Sanjice, ja kada kupujem meso redovno imam nagon za povraćanje. Ne volim da ga vidim, pogotovo onu piletinu. Majke mi, zavidim ljudima koji imaju domaće meso.
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.4.2019 9:54:09 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 9:52:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tokom cetiri godišnja posta ne jedem meso. Hvala Bogu. Samo mi fale sir i jaja. Meso uopste ne.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 9:59:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne postim ali bih mogla bez mesa bez problema. Pari, srećan put
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 10:01:29
|
|
|
|
eca89
|
Pari, srecan put i puno srece.Ako sam ispratila, sad i sin ide sa vama?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 10:17:21
|
|
|
|
bebilule
|
Hej mame! Meni gužva na poslu, svratih samo da poželim srećan put Pari, pa iščitah sve. Pari, da uživate tih mjesec i po i da što manje razmišljaš o problemima. Srećno! Ljisho, srećno i Batketu! Ti bi jess mogla popraviti frižider, mislim stvarno. Ja meso volim, ali volim i sve drugo. Baš sam svaštojed, a i M je. Moja sreća je što imam veliku škrinju. Nađemo na selima meso. Najčešće kupimo pola teleta, nekih pilića, osušimo i meso. Sve to u zamrzivač i mirna sam. Kažu ne valja baš ni zaleđeno. Ali mislim da je bolje tako nego da kupujem ko zna šta po mesarama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 10:24:56
|
|
|
|
jance
|
Dobar dan. Ljiso srecan rodjus velikom momku! Bila sam da odnesem papire za upis u vrtic, smrzla sam se ko dupe jer sam obukla samo dzemper a stigla 10min pre otvaranja salter sale... Stigla kod moje dr ranije, dosla na red u minut tacno kad sam bila zakazana ( cisto ako bude padala kisa da znate zasto), dobila terapiju od kardiologa, dr se frapirala kako mi nije nista od toliko bakterija u mokraci, reko navikla ja . Uglavnom opet moram urinokulturu da radim sutra ujutru i da pijem jak antibiotik... E da, htedoh da vas pitam, koji su simptomi hipertonusa kod beba? Nesto sam citala na fejsu pa se zabrinuh. Bebuska se prvi put okrenula sa puna 3 meseca. Tek sad je to stvarno i uvezbala, da zna ruku da izvuce itd. Ona je beba koja relativno cvrsto drzi glavu, i dalje ume da me osine sa njom punom snagom, nije bas cvrsta ko da ima 6 meseci, cesto je jako nemirna i kad je drzim na rukama a kad lezi na dasci za presvlacenje onda bas puno skuplja i izvlaci nogice. Pruza ruke prema onom sto vidi, povremeno i uspe da uhvati. Cesto hoceda izvrne glavu unazad da bi gledala nekoga ili nesto sto joj se krece " iza ledja" dok lezi recimo.... na netu sto nalazim nista mi nije definitivno... ima nesto, nema sve itd...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 11:43:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hvala mame. Eno ga dzonja tad ga najvolijem hehe.... a kako lepo spava i tad zna da me iznervira Jance mislim da nemas razloga za brigu. Kod P se videlo on je jadan non stop bio zgrcen, mislim da nogice prvih mesec dana nije ispravio nijednom. Glavu je od starta drzao a pesnice i ruke su mu bas bile skoro stalno u grcu i savijene. 3 dr rekose da ima hipertonus al dok smo mi dosli do fizijatra ja sam ga vec bila "izvezbala". Prvo smo nogice vezbali, i to se bas brzo sredilo, a onda ruke. Za gornje ekstremitete nam je trebalo malo vise vezbe ali kako se on rodio u aprilu a fizijatra nam zakazali u avgustu mi smo do avgusta sve izvezbali i fizijatar je rekao da je odlican i nismo isli na vezbe. Inace mene moj sin mamin sin zeza. Uvedoh ga kod D u vrtic u ucionicu i uzeo neke kocke u stavlja u proreze odgovarajuce a secate se da sam opterecena da ga to naucim i kuci nece nikako. Pa ja cu od njega siz da dobijem. Karakter mu je...no koment. Al dolijacu ja njemu hihihi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 12:09:46
|
|
|
|
Milena18
|
Pari, hvala na pitanju, dobro sam. Zezaju i mene sinusi malo, ali kako zna da bude, ovo je super. Uživajte zajedno i javi nam se kad imaš vremena. Ljišo, ne može to kad ti hoćeš, već kad mali zezator odluči ☺ Jess, nemam komentar za meso, baš bezobrazno ponašanje. I mi kupujemo po mesarama, nemamo gde da nabavimo domaće. Mada, ja ga ne jedem uopšte, a ni M nije neki mesojed.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 18.4.2019 13:03:11
|
|
|
|
smeško
|
Ljisho, srecan rodjendan i ovde! P je tako lepo i nasmejano dete, bar nasmejan za fotkanje, da nikada ne bih rekla da cesto place. Preslatki su! Jess, zahtevala bih povracaj ili zapretila inspekcijom. Koji bezobrazluk! Tako su mm stalno uvaljivali neke komadice mesa umesto snicli i odem ja da se zalim i mesar mi hladno kaze:,,Pa, napravite gulas".😲 Tog dana nisam platila meso.🤣 Srecan i lagan put, Pari! Lepo se provedite i ozdravi brzo! Mi vodimo J na mikcionu od 250€. Nije mi do novca, imam tremu. Posle N da kupujemo patike za skolu i M za fudbal. Mozda pogledamo i bicikl. N ne ide u skolu do kraja nedelje, pa da iskoristimo.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?