|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
16.4.2019 18:36:42   
vonavoj
Sanjice,sta si smislila? Nemoj da je tm nadgleda,mora da bude sama kad jede i pojede sve,provalili ste je,znaci mora da povrati poverenje.Ljisho,svaka cas_t za spremanje..Zene,ja ceo dan brisem ukakane guze...J kaki evo vec 4ti put,a M 6ti...kakav metabolizam imaju..strasno,taman sednem neko se ukakio😂Smesko,da li je dobio antib? Moja T jeste,kad je rasekla celo,isto imala 3 kopce..i to na kuhinjsku fijoku...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1001
16.4.2019 18:42:54   
pari
Jao von 😁 tako je to sa puno male dece 😉 
Ja cekam M da stigne svakog momenta,od subote se nismo videli ali dobro, tata ga sad nece videti do 1.6. A i dobro je da nije bio tu s obzirom kako sam ja...
Probacu sad toplu inhalaciju sa bosiljkom...ne znam vise sta da radim

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1002
16.4.2019 19:09:17   
Sanjica26 RR
Vracamo se iz skole i pitam je kako je provela dan. Ona kaže lepo. Jel si danas nesto pogrešila? Ona kaže ne znam. Uzela sam mobilniuser posted image
I onda se u trenutku set_i. Krenemo Sofija i ja na ples, a nju pošaljem prvi put samu i kažem da se javi. Ona naravno negoduje. Naravno uputstvo sta treba da radi. Pranje ruku, uzina i domaci dok ne krene na ples. Dolazim kuci, ona jede bananu, radi domaci. Kaže mi još na vratima: Oprosti mi mama. Necu više tako nikad da uradim. I onda smo dugo pricale. user posted image
Nisam nista smislila. user posted image Svakako sutra nema mobilnog.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.4.2019 19:11:05 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1003
16.4.2019 20:49:53   
smeško
Von, dobili smo ab. I diplomu u Tirsovoj, zato sto je bio miran.😬 A uplasio se za medalju. Kada su ga pitali koliko ima godina on odgovara: 7, zapravo 8.😂

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1004
16.4.2019 20:57:36   
smeško
Joj, kad citam o vasim mukama sa jelom budem toliko zadovoljna sto moji jedu. Razmisljam, covece, ja cu jednog dana da kuvam u vojnickom kazanu za njih cetvoricu. Pojesce mi i usi.😂

Pari, meni poslednjeg puta nista nije pomagalo sa sinusima. Kada sam sve prestala da koristim, oaim inhalacije, proslo je. Jednostavno sam digla ruke. To tako nervira kada si zapusen, boli, nista ne osecas...J je danas kakio cetiri puta. Terao je suze na oci miomirisima, a nije bas uvek tako. Jutros sam otrcala po N u skolu, pa sam shvatila kad sam ga videla da to nece moci bez kopci. Zato sam zvala mm, jer sam mislila da se vratim kuci, J niko ne moze da cuva koliko je zahtevan i posesivan, to moram biti ja. I mama minse jedva krece, ne bi ni imala srca da ga ostavim sa njom. Pitam N da se tata i ja zamenimo, on pocne da place. Kazem, ok idem i ja. Ali, moramo po J cim nam oedijatar da uput, pa onda idwmo dalje. Dodje mm, odemo po J, shvatimo da moja mama ima takazan pregled kod lekara bas zbog toga sto ne moze da hoda. Povedemo i M. I tako odemo svi, sto ste, verovatno, shvatile iz price o rendgenu.😂 Tako smo poremetili J da uopste nije spavao od jutros. Evo tek sada je zaspao i to jako tesko jer je premoren. A bio je dobar, on je rodjen za skitnju.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1005
16.4.2019 21:24:28   
Maraj
Pozdrav mame
Ja samo da mahnem
Uspavljujem S. Pakujemi se za Zlatibor. Kao da idemo na pola god. A sve kao ponecu par stvari za svakoga...al sitnica po sitnica...jos se spakovali nismo...u kuci atomska...

< Poruku je uredio Maraj -- 16.4.2019 21:25:05 >

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1006
16.4.2019 21:28:53   
Sanjica26 RR
Smesko, S je dete koje sve jede. Ona samo kaže jescu ono sto spremis.user posted image
T isto lepo jede, ali ume da bude komplikovana za nesto odredjeno.
Da ne masim temu. Deca su u krevetima. Mm se sa njima dvema dobacuje jastucimauser posted image To im je pre spavanja. Samo da se tusnem i, begam u krevet.

Maslacak, kako ste? Vidim te. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1007
16.4.2019 21:34:11   
Maslacak15
dobro vece. ja samo da mahnem pa odoh da se srusim u krevet. Ovo je jedan od onih retkih dana kad sam toliko preumorna od nespavanja da se komiram naredno vece. Inace dobro podnosim manjak sna ali i ja imam neke granice... A i dalje spava nakaradno, budi se kukumace i ustaj eu sest ujutro. Problem sa dojenjem sam skoro resila, max 1-2 dnevno ali kratko vidim da ne nalazi bog zna sta, to se kod mene brzo smanji kad dete smanji frekvencu tako da ocekujem da prestane i da trazi.
Ona je inace bila danas u vrticu od 9 do 14:30 rucala, spavala tako da super napreduje, Vaspitacice su super zadovoljne. F je na uskrsnjem raspustu, ide u neki fudbalski kamp ovde u kraju. S je dobio gomilu Lego kockica za rodjendan i slaze neke komplikovane automobile. Bas mu ide slaze samostalno one od 8-12 godina male malecke, ja neznam odakle mu zivci. Ali zanima gauser posted image

Pozdrav mame, ja se raspisala umesto da zahrcem.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 16.4.2019 21:35:14 >

Direktna veza do poruke: 1008
16.4.2019 22:09:39   
Rosita
Maslačak, tako i D. Ja i ne dam da mu se kupuje ispod 8 g. Lego su skupe kod nas,,a on svake reši za dan i onda se to pomeša sa ostatkom... Dobio je za Ng i za rođ, sve od kuma. Kupovali smo i neke nn koje su uklopive, ali samo pravi lego ima jasna uputstva.
Moj N još nije prohodao, polako,,sve je bolji 😁. Baš mi je za sad divnog temperamenta, meda moj ❤. Samo još da spava noću 😁. Evo već je plakao.
Smeško, ismejah se. Dobro će biti. Imali smo ušuvanje glave koja je naopačke visila sa ljuljaške...
Sanjice, neće ona to ponoviti... Ne brini.
Laku noć mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1009
16.4.2019 22:28:57   
vocicana
Ahoooj zene, da se javim i ja malo. Maraj srecno ti bilo pakovanje za Zlatibor, sve te razumem.
Ja sam dosla kuci, mrtva sam od svega. Dete jedanas dobor izgladnelo, pa je jeo, ali naravno jutros pa tek posle podne. Vazno je da je pojeo sta je pojeo, sutra ga vodim u vrtic.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1010
16.4.2019 22:30:44   
vonavoj
Voci,jel prestao proliv?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1011
17.4.2019 6:43:55   
Misha i Ljisha
Ja mislom da smo.mm i ja sklopili citav sat nocas. Drao se ko blesav. Dve veceri zaredom dadoh veceru.  Budio se i njakap a nocas je bilo uzasno. Podrigne pa place prdne pa place u toliko bolu. Bude ok i kako podrigbe da li mu kiselina naidje krene tako da se dernja. Bas je izgledao kao da ku je blokirao zeludac. Isto i za gasove. Presece ga napne se jadan iznjaka se ma strasno. Dokle vise tsj stomak

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1012
17.4.2019 7:15:04   
jess021
Dobro jutro! 

Maraj, srecan put i lep provod!
Mi smo juce bile napolju 4 sata, bas nam je bilo lepo.
Pari, jel ista bolje danas?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1013
17.4.2019 7:57:07   
Duškić
Dobro jutro.
Maraj, lepo vreme , uzivajte!
Ljisho, bas muke sa stomacetom malim.
Ja smorena bas, ovaj pms uf.
A sad i deca se bude pa jurcanje.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1014
17.4.2019 8:28:19   
emicaa
Dobro jutro
Pari,Von jeste li spakovane?
Maraj kakvo je stanje kod vas?
Ja sam krenula necemo se nikad do kraja spakovati,stalno nadjem nesto prece za uradit 🙄

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1015
17.4.2019 8:56:47   
vonavoj
Jutro!Emice,spakovaces se,nece niko umesto tebe😁 Ja danas krecem sa pakovanjem,u nedelju krecemo,da izbegnemo guzvu na putu,svi sad putuju ka njima,od petka raspust.Ljisho,a sta je vecerao? Ne mogu da verujem da se toliko mucite...Moj je sinoc ispovracao veceru,tj,slajm,mm ga inhalirao i toliko je plakao i opala..ali je onda lepo spavao.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1016
17.4.2019 9:07:34   
emicaa
Ahahahaha nasmija me 😂 a bas taki je,nece niko ako necu ja.ali volim ja pakovati,samo sto nikako da sve odjednom pa se spetljam 

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1017
17.4.2019 9:48:32   
pari
Ja nisam ni krenula da se pakujem...nocas i jutros mi bas bilo lose,toliko da sam zvala moje da dodju i evo ih stizu iz ns uskoro...malaksala sam, nocas neka jeza, jutros hladan znoj...bas me sve sastavilo...verovatno sinusi,plus kasalj,plus nespavanje plus dojenje,sve to jako iscrpljuje...
Drugarica mi odvezla M u vrtic. Ja sad cekam moje...
Ljisho vi se bas mucite sa stomakom :( 
Maraj,jeste krenuli?Emice,kako ide?Rosi,kako ledja?Sanjice,i ja mislim da ona to vise nikad nece ponovoti.Maslacak, svaka cas_t za A,lepo napreduje u vrticu...
Puno vas pozdravljam sve!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1018
17.4.2019 9:49:21   
Ana RR
Dobro jutro. Maraj srećan put i lep provod user posted image Ljišo, jbt pa kad će to prestati? Namuči se dete, a i vi sa njim.

I kod nas sunce, nadam se da će biti lep dan.

Mi nemamo struju. Konektovala sam se na mobilni internet ali laptop će izdržati još sat vremena. U peršun baš.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1019
17.4.2019 9:57:06   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.

Rucak se krcka. Peglala sam mm-ove kosulje.Izgleda ce morati da menjamo dusek. Bole me ledja od njega. A kupili smo kvalitetan, a verovatan i on ima rok. T doruckuje. Ja sam mali prilegla posto me stomak boli, pa na noge lagane. 
Pari☹️ sta ces da radis? Jel pijes nesto?

Mi putujemo krajem maja. Mm priprema iznenadjenje za 10 godina braka. 🙂 Naravno sa decom. 😀 Nemamo ih gde. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1020
17.4.2019 10:01:48   
pari
Jao Sanjice,bas divno za putovanje!
Ja pijem svasta i nista mi ne pomaze ili ce pomoci ali treba vremena...Sta da radim, bice bolje...

Direktna veza do poruke: 1021
17.4.2019 10:02:35   
Ana RR
O bre Pari, baš te sastavilo :(

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1022
17.4.2019 10:03:40   
Sanjica26 RR
Samo da mirno putujes. Barem je dobro sto ne presedas.
Nista bez roditelja. user posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1023
17.4.2019 10:05:20   
Duškić

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Samo da mirno putujes. Barem je dobro sto ne presedas.
Nista bez roditelja. user posted image

Uuu.. iznenadjenje aa?

Direktna veza do poruke: 1024
17.4.2019 10:30:02   
vonavoj
Pari,bas se mucis..samo da budes ok u putu..Sanjice,sjajno! 

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here