Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:00:34
|
|
|
|
Rosita
|
Ljišo, više stvari se nakupilo i ponovilo što nije trebalo... Kad se sabere... Mora se poštovati dogovor. Žao, ali za nauk. Nismo, danas trebalo. Bliži se rođus! Šta ste planirali?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:06:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Rosi imamo ceo sprat za slavlje jeeee...sredila danas. Oribala. Postavicu dva stola za odrasle i za decu odneti igracke gore. Pravicu one neodoljive puter kifle sto si mi ti jos davnih dana preporucila, kiflice, projice, slanu tortu, kroasane. Od slatkog medenjake,orasnice, oblatne i ja jefnu tortu a drugu moja mama. I to je to. Bice do 15 odraslih i bice 10 dece
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:07:26
|
|
|
|
Rosita
|
Odlično, taman fino 👌
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:21:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo Ljisho, super si isplanirala...eto prodje i godinica 😊 veliki dasa bogme 😊 Rosi, moras izdrzati, verujem da ti je zao, ali moraju se tako uciti, bice izleta jos ihahaj. Pari, da te prodje vec jednom bre, bas te ne pušta. Kako ti je T? Jess, tvoje curice? Svi odoste negde preko praznika bravo 😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:23:56
|
|
|
|
pari
|
Jeste Ljisho,bas lepo 🙂 Mama jo,kako ste vi? Meni je T ok, malo samo nosic zeza i kasljuca s vremena na vreme... Ja kasljem maltene do povracanja...to je sve zbog zapusenosti i slivanja...uzas...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:24:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo ja cu moju da kaznim. Samo da smislim dobru kaznu. Ostavila sam je da ruca i otisla na posao. U pauze dolazim kuci da joj dovrsim kuci. Nije mi preko puta skola. I pitam je preko telefona jel zavrsila rucak. Mm ju je pitao kad je dosao po nju da ne baca slucajno hranu u kantu? Kaže oprala je tanjir u sudoperi. Ja podignem poklopac od ekspres lonca a hrane koliko volis. Dodje mi sad da joj odem u skolu i da joj iscupam kosu😂 Kako me je iznervirala.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.4.2019 14:35:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:32:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joooj Sanjice a vidis ovoj mojoj ne bi palo na pamet da baci hranu. Nije nikad. znas ono da krisom izvrne i hop. Ali za to bi stvarno dobila kaznu najstrasniju. Inace pravim zbog nje nutela cizkejk, jer ona tu tortu obozava a moj bananamen ce da dobije tortu naravno sa bananama Danas cu da napisem spisak sta mi sve treba pa sutra idem u kupovinu. Prekosutra cu da napravim kolace jer svi kolaci mogu da stoje a onda cu u petak slanu tortu a u subotu ostale slanise da budu svezi. Odoh probudio se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:36:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobice. Samo da smislim kakvu. Dobice isto to da jede sutra. Ali ce mm morati da dodje sa posla i da dezura.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 14:41:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, mi smo dobro, da kucnem u drvo. Ja ove nedelje sama sa njima, mm popodne svaki dan ima obaveze oko auta nesto, bukvalno svaki dan je nesto zakazano cim dodje sa posla... ali dobro, samo da su zdrave. U subotu idemo na neki rodjus ujutru a popodne kod mojih na rucak jer je Vrbica, slava im je, pa mi mama vec rece da mi pakuje da 5 dana ne moram nista da spremam, tako da cu sledece ned.kulirati 😊 Joj Sanjice, i mene bi to iznerviralo... ali ona sigurno noje htela da te sekira pa je zato to uradila. 😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:06:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, jel ona vratila hranu u lonac ili je bio prazan pa je ona ubacila? Ovaj moj će biti u večitoj kazni ali ne zbog hrane već zbog tvrdoglavosti Ja moram da se bacim na neku meditaciju, da izučavam budizam ili šta već, treba mi unutrašnji mir
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:08:31
|
|
|
|
smeško
|
Vratili se kuci. Tri konca i mirovanje. Rezim kao za potres mozga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:17:07
|
|
|
|
smeško
|
Anci, pridrizujem ti se odmah! Isli smo u Tirsovu na hirurgiju. I pored nas je cekala neka Romkinja sa dvoje dece kao N i jednim od 15 meseci u rukama. Naravno, vikala je sve vreme na njih. I zavrsimo mi sa usivanjem, N dobio diplomu jer je bio miran, izlazimo iz ordinacije i ona me moli da nosim njeno dete na rendgen ona ne sme jer je trudna.🙄Rekoh, ne smem ni ja jer dojim. I javi se mm da joj pomogne, bilo mu zao. Odemo u podrum, odnese on dete i vraca se posle 10 minuta i crveni se. Navalio tehnicar da joj peva i da je smiri, ne moze da je snimi. Jos vice za njim kada su izasli:,, Tata, ceru si odneo, a papiri da ostanu meni". Ona dva brata potrce ka sestri, a nasi decaci ka njemu i viknu tata! Ja prilazim sa bebom, a cigancica trudna...Tehnicar je bio sokiran!😬😂🤣Mm se brani, nisu svi moji.😂Zezali smo ga celim putem kuci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:26:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Smesko, kako vam je bilo zabavno. Mom mm se vratio kamen u mokracni kanal. Nista pametno mu nije dr rekao. Sad guglam za nekog dobrog dr u Bg-u. Anci, prosula u sudoperu. Poklopac sam ja u sudoperu stavila. Cista je bila sudopera kad sam krenula.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:28:32
|
|
|
|
jance
|
hahaha jao smesko! jadan tm Bila sam u firmi da odnesem papire za kredit, mm se setao u kolicima sa bebom. Izasla sat vremena kasnije kaze mm izgibosmo, kud nas ostavi tako dugo? A meni proletelo! Naravno svi bi da me pitaju kako sam i kako je beba i da vide slike... A ja bih se taaako rado tamo vratilaaaa....
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:29:38
|
|
|
|
Maraj
|
Smesko koja desavanja Prvo svaka cast tm bas je divan. Tj njegov gest je divan. A ostatak situacije...umrla sam od smeha
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:31:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahahaha smeško Mogu da ga zamislim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:34:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, nisam razumela da je prosula u sudoperu, mislila sam da je istresla u lonac. Sad kapiram
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:48:04
|
|
|
|
pari
|
Jao smesko,kakva sitiacija 😆 svaka cas_t tm!A i decak je bio hrabar,bravo! Sanjice,tm se bas muci sa tim 😞 Nas dve nismo mrdale danas...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:48:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gotova je kad dodje.😀 Cega se ona set_ila.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 15:51:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moja je dobrovoljno ptobala pirr krompir i kuvano meso iz supe jeeeee.... bez drame vike dreke pretnje kazne njakanja i svega ostalog sto ide uz nas rucak obicno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 16:12:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj je danas lepo jeo. Pola pastrmke, pečene krompiriće i krastavce. Najeo se ali očekujem da brzo bude opet gladan pošto je to prilično lagano. Moram smisliti šta ću za večeru. Možda proju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 16:19:02
|
|
|
|
pari
|
Ja pravila sad neke stapice aromaticne,idu zacini unutra,a moj M ne voli kad vidi "persun"...sve mu je persun 😁 valjda ce probati malo...ako ne,bice sve za mene 😉 a imam gibanicu u zamrzivacu za njega... Koje kapo za nos vama najvise pomazu? Meni operil pomagao ranije,sad ne 😞
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 16:43:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, ja uglavnom koristim Olynth. Mmmmm ti štapići zvuče divno
< Poruku je uredio Ana RR -- 16.4.2019 17:07:03 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 16:57:31
|
|
|
|
pari
|
Dobro su ispali 🙂 Moracu Olynth da kupim,da probam cisto...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 16.4.2019 17:01:28
|
|
|
|
vocicana
|
Pari, odmah u temu objavi rcpt, meni se isto sviaju ti aromaticni stapici! Olynth moj favorit!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?