|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
15.4.2019 16:56:01   
jance
Sad su mi rekli da nije do ta 2 dinara nego sam imala kasnjenje za kamatu u drugoj banci, tri meseca zaredom mi se evidentiralo kasnjenje. Do danas u podne je bilo da je do ta dva dinara da bi me posle nazvala sluzbenica druge banke i rekla kako su joj se javili iz moje banke da su me tamo odbili zbog duga od 3800din. reko otkud sad ta suma!? Meni to naravno nisu rekli. Zvala sam staru banku ( u kojoj su svi dugovi izmireni i racun zatvoren) da kopam i trazim kad je bilo to kasnjenje i zasto. MM se toliko iznervirao da mu nije bilo dobro a blago meni ni ja nisam bila nista bolje. Sad je otisao na teren, ja sam se malo smirila ai sad me on brine... na terenu je, valjda ce biti dobro....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 926
15.4.2019 17:24:54   
smeško
Citam, ali nemam vremena da se javim!Trenutno cekam na Banjici, na ortopediji. Zbog kolena. Moram to da resim sve jace me boli, a J raste. Ovo je haos. Hitni imaju prioritet. Sve to razumem, ali ne razumem zasti, onda, zakazuju.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 927
15.4.2019 18:18:53   
smeško
Maro, a kakav vam, bese, bris?

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 928
15.4.2019 18:43:24   
Maraj
Bris grla bio ok

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 929
15.4.2019 19:00:40   
smeško
A ASTO?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 930
15.4.2019 20:03:52   
vocicana
Smesko jesi li zavrsila? Sta je doca rekao? Jesi li slikala koleno?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 931
15.4.2019 22:17:49   
Rosita
Veče.

Janče, super za dr! I za predlog placeba! Tako smo i mi sa pez bombonama rešavali mučninu u vožnji. Po deo peza i radi posao na kraće relacije.
Smeško, kakav je nalaz?
Voci, D je imao baš jednom mesec i jače prolive. Kad je prvi put pio mleko.
Ja se bavim čarima odgajanja muškog deteta, vrlog temperamenta i tvrdoglavosti, stalno premišljam, merim, vagam, procenjujem sebe i njega, pazim da primenjujem kojekakve metode i cake... I tako :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 932
15.4.2019 22:34:07   
smeško
Nalaz je da sam malo opteretila koleno koje je odgovorilo otokom koji mi pritiska tetivu.🙄

Nisu snimali jer dojim. Ceka me fizikalna. Divota, kod nas u dz su termini zauzeti do zime.😣

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 933
15.4.2019 22:35:18   
smeško
Zakazali mikcionu. Nisu nam dobro rekli proslog puta, ne kosta 12000, nego 25000.🙄

Ali, za dete i koza s ledja ide.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 934
15.4.2019 22:41:37   
Sanjica26 RR
Dobro vece..

Aj da napisem koju posto ovih dana vas samo pozdravljam. Moje spavaju. S jos pre osam, a T je od skoro zaspala. Malo smo zajedno citale. Pozelela je. Sad obavih neke poslove. I, popunjavala plus elektronski. Tromesečje. Sutra treba da poranim i da spremim S za vrtic. Mm mora ranom zorom da odvede moj auto na popravku. Neki sitan kvar. Posle ce on da dodje po nju, a ja na svoje radne zadatke. 

Inace subotu smo proveli kod mojih. Sestric je slavio rodjendan. U krugu porodice. I to sam se odlucila u 9 ujutru i krenuli oko 11. 
Lepo svi spavajte. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 935
15.4.2019 22:49:40   
smeško
Sneletov deckic?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 936
15.4.2019 23:03:49   
Sanjica26 RR
Smesko jeste. Imam jednu sestru i jednog brata. ❤️

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 937
16.4.2019 6:22:08   
milicicak
Jutro, mame.
Bebac spava na meni pa da iskoristim da se javim. Vec par noci kenjka u snu, ali se ne budi, rastu mu zubi valjda, prekjuce se pojavila i druga donja jedinica.
Maraj, sve sto se desava da L je potpuno normalno. Prva godina vrtica je najgora, stalno su bolesni. Kad je mini buba krenula sa 18 meseci, bilo je 3 dana ide, 10 dana bolesna pa tako u krug... Smrsala je vise od kilogram za tih 6 meseci sto je isla (sto je na njenih 9 bilo katastrofa) pa smo je povukli iz vrtica. Kad je ponovo krenula sa 4 godine, slicna prica. Samo nije imala tako gadne temperature i upale usiju (ziveo Prevenar 🙂) ali joj je nos bio stalno zapusen. Moj ti je savet toaleta nosa i nosko 3 puta dnevno i obavezno kod orl.
Rosi, i ja se borim sa T, em tvrdoglava, em oset_ljiva, em zatvorena, ponekad ne znam kako da joj pridjem i objasnim.
Budi se beba, odoh.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 938
16.4.2019 6:59:16   
vonavoj
Jutro. Necu vise nista za spavanje da kazem..urnisao me nocas,isto place i spava..i ustaje covek..hoce li vise zub..

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 939
16.4.2019 7:02:00   
jess021
Dobro jutro! 

Napokon sunce!
Pari, kako ste danas? Jos malo pa putujete 😊
Maraj, da sam na tvom mestu ja ga do septembra ne bih ni davala u vrtic. Bice svakako jaci pa kad nesto i pokupi lakse ce pregurati. Jel se jos zali da ga bole noge?
Nadam se da cemo mi danas konacno malo napolje.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 940
16.4.2019 7:53:51   
pari
Dobro jutro!

Ona je noćas ok spavala,ali zato ja nisam...ne mogu da dišem,kašljem :-(  baš me muče sinusi...
Njoj ostao nosić i malo kašlje.uspela sam da je inhaliram juče dva puta,probaću i danas...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 941
16.4.2019 7:55:37   
emicaa
Dobro jutro.Iskljucila sam sinoc alarm da jutros spavamo duze,srecko me poceo cackati u 7.Toliko o tome 😁
Damas perem ves,sutra pakujem i prekosutra cao drugari 😊
Maraj,Pari kakvo je stanje danas?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 942
16.4.2019 8:00:12   
vonavoj
Eto,pari,odmah joj je lakse.Emice i vi brojite sitno do polaska, i mi.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 943
16.4.2019 8:02:36   
emicaa
Von gdje vi putujete?Kod sestre?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 944
16.4.2019 8:02:40   
Rosita
Dobro jutro.

Za buđenje, slično. Hvata me panika od toga da mu noću ne dam da sisa. Da se drugačije uspava. Jer, ako to znači imalo nosanja, ima d umrem. I dalje ne mogu da prihvatim da me ovoliko bole donja leđa. A od sinoć imam konjuktivitis. Odakle mi to, pojma neman. Počeću hloramfenikol. To tek ne pamtim kad sam imala. Očekujte neočekivano.
Mili, juče sam ga teška srca ozbiljno kaznila.... Moram se navići na to, ako mora, a stvarno je moralo. Nego, je l znaš ti da ponegde piše da je od 20.3. ovan 😁.
Budite svi dobro!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 945
16.4.2019 8:03:08   
pari
Nije plakala kad sam je inhalirala :-)  bile smo kod dr juče,rekao je da je sve ok,samo dao marocen kapi za nos...

Ali sam zato ja nadrljala baš baš...i danas ću se odmarati koliko je moguće...noću mi je najgore...
I mi za dva dana na put :-) 

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 946
16.4.2019 8:54:05   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Svi koji putujete srecan put. 
U hodu sam, pa da kucnem. Idem ka školi. 

U nedelju nam je neko od komisija probudio gumu. Mm mislio da je ispustila. Jutros vulkanizer kaže da je izbusena guma. Ovo je vec drugi put da nam diraju auto. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 947
16.4.2019 8:57:40   
Maraj
Jutro mame. Ja kuci sa decom
Juce sam dala klizmu S. Bas je muci stomak ovih dana. Kad treba da kaki viristi. Dobije temperaturu i sva bude mokra od napunjanja. I kosa... i dadoh joj juce. Ne mogu da je gledam da se onako muci
Sad videcu kako ce joj danas biti.ne znam sta je zatvara.
L je bolje. Ne zali se na noge.

Mili kad kazes toaleta nosa, jel mislis da mu stavljam marisol ili da samo on izduva nos? Mm misli da je on takk stalno zapusen jer kako on kaze "ja mu stavljam svasta u nos"
A ustvari kad treba da izduva nos ja mu prsnem marisol da razvodeni malo slince...otkud znam vise..

Jess kako su tvoje mackice?

Smesko,ne sme da se slika rendgen dok se doji? Pitam zbog sebe i ove mrtve kosti ili sta ne vec...sto mi izašlo

< Poruku je uredio Maraj -- 16.4.2019 8:58:42 >

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 948
16.4.2019 9:06:03   
mama Jo
Dobro jutro.
Maraj, mislis da je nesto do hrane sto je zatvara? Da nije isto od zubica? Mojoj U se tako desilo 2 puta, prvi put 5 dana nije kakila i dr mi rekla odmah klizmu da joj dam... joj kad se setim kako se napinjala i mucila place mi se; drugi put joj se desilo da samo jako tesko kaki, ali isto tako sva se preznoji... ja uopste nisam mogla da povezem od cega. Hvala bogu nikada se vise nije desilo, sve je sasvim u redu od tada.
Kako ti je L?

Mi smo malo duze spavale, do ola 9 😁
Sad dorucak pa napolje. Bas jess, konacno sunce, juce popodne smo bili na igralistu i naravno jedva ih uvukli unutra ja sam skroz promrzla...
Von, srecan put, gde idete?

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 949
16.4.2019 9:08:33   
mama Jo
Pari, priblizio se put, bravo, verujem da si jako srecna... nalivaj se vitaminima, odmaraj, inhaliraj, samo da budes dobro sto pre.
Inace, ima li nesto novo iz centra za soc.rad?
Kako ste ostale mame 😊
Rosi, u cemu se sastojala kazna? 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here