|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
17.4.2019 20:01:17   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Moja je prosle nedelje imala i srpski i matem i svet oko nas,juce opet 15min kontrolni iz matem,sutra isto..plus svet oko nas..pa kad sve to predju,ne znam..

Von, kod nas je tromescje. I onda su zato krenuli sa kontrolnama. Dodjoh kuci. Bas sam umorna. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1051
17.4.2019 22:52:07   
Misha i Ljisha
Za sad mirno. Odrzah i cas.  Uzivam u tisini. Ni masine jos nisu krrnule sa radom 😁

Sutra mom malom decaku prvi rodjendanac. Micko moj. Ceo dan se mazuljamo ili ga drzim il se igramo il ga gnjavim. A on lopurda zezatorski raspolozen. Nije jeo Bog zna kolko. Drzah ga na dijeti ali nije ni bio volja  da jede. 

Von nikako veceru da uvedemo. Kad god pokusam nov bude katastrofalna. Nije mu prosto dovoljno vremena da je svari pre spavanja. Rano leze. Kasno mu je vecera u 18h valjda. Sta god dala bude muke. Ne znam sta bi bilo ultra light pa dA moze da svari majke mi. Kupovne kasice nw dolaze u obzir niti keksovi ni bilo kakvo testo. Od testa je haos kod nas. Znaci ni proje ne prolaze dobro. Prosto testo mu jako tesko pada na njegov oset_ljiv stomacic. A opet da mu dajem slanine i palente i sl to mi deluje tesko. A palentu i sir nece iz nekog razloga uveve. Ma bas nemam ideju sta mu dati. Keks takodje kod nas ne dolazi h obzir. Totalno smo specificni. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1052
17.4.2019 22:56:12   
lesli
Ljisho, a da probas ti da napravis neke keksice za njega i das sa ad mlekom?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1053
17.4.2019 22:57:19   
lesli

Na nesto ovako sam mislila: Keksici

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1054
18.4.2019 6:54:40   
Misha i Ljisha
lesli pravila sam te i nisu mu se svideli user posted image

Dobar dan. Kradem koji min dok je seka raspolozena da cuva batu pa dorucak

ODjednom mi ovaj moj ozbiljan covauser posted image

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1055
18.4.2019 7:35:12   
lesli

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

lesli pravila sam te i nisu mu se svideli user posted image

Dobar dan. Kradem koji min dok je seka raspolozena da cuva batu pa dorucak

ODjednom mi ovaj moj ozbiljan covauser posted image

A je l’ valjaju cemu? 🙂 Da znam da li da se mucim ili ne 😆 Ako se njoj ne svidi, pojescemo mi (ako valjaju) 🤪
Srecan rodjendac, malom plavusanu!

Direktna veza do poruke: 1056
18.4.2019 7:47:48   
pari
I ovde srecan rodjendan Ljisho! 😊
Nama se priblizilo...jos par sati i letimo...jos nisam zavrsila pakovanje...Juce su mi moji puno pomogli,lakse mi je. T mi se jutros rano probudila i sad joj se vec spava,plakala maloore uzasno iako sam je drzala i ljuljala...sisanje spasava...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1057
18.4.2019 7:50:42   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Ljiso,godinica prodje ocas posla😘
Pari,srećan put.
Maraj,kako se provodite?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1058
18.4.2019 8:01:20   
Milena18
Dobro jutro! Samo da mahnem. 
Ljišo, srećan vam divan dan!
Pari, lepo putujte. Jesi li ti malo bolje?

< Poruku je uredio Milena18 -- 18.4.2019 8:02:42 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1059
18.4.2019 8:08:40   
pari
Malo sam bolje,vrlo malo ali dobro,izdržaću danas pa ću se lečiti tamo... 

Milena,kako si ti? Kako druge mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1060
18.4.2019 8:10:54   
Misha i Ljisha
Lesli uzasni su keksici bacila sam hahah

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1061
18.4.2019 8:32:02   
jess021
Jutro mame!

Pari, srecan vam put, da sve prodje u najboljem redu.Ivana, jel sin mogao da spava od uzbudjenja? 😊
Ja besna kao ris, prekjuce kupim meso za supu i uvece vidim pokvareno, kuce odem u mesaru i uredno ni zamene, izvinjavaju se, bla bla...kad ja sinoc da pristavim supu i ovi meso pokvareno. Odem opet jutros i jos me naprave budalom kao gospodjo jel vam rado frizider. ...Ma kad im nisam sve o spisku. ..Evo pusim se od besa. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 1062
18.4.2019 8:32:29   
jess021
Htedoh reci juce odem u mesaru. ..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1063
18.4.2019 9:07:25   
Ana RR
Joj Jess user posted image tačno više ne bih ušla u tu mesaru. Strašno!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1064
18.4.2019 9:23:17   
jess021
Ana, naravno da necu, nego sto se dva dana mlatim sa njima, em ne skuvam supu, em se iznerviram em sam ostala bez 500din. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1065
18.4.2019 9:41:56   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Vec sam bila do sela. Dusa mi spava. Legla sam u 2.
Sad kuvam T rucak, pa brzim u skolu. Promenili su mi raspored, pa sad imam milion obaveza i cetvrtkom.

Jess, meni se jednom tako, desilo i vise nisam usla u tu prodavnicu. Vec ludim od mesa. Zbog takvih situacija postala bih majke mi vegan. Bojim se kad kupujem za decu.

Pari, srecan let.
Ljiso, i ovde srecan rodjendan lepotankovicu.
I tebi Emi srecan put

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.4.2019 9:42:25 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1066
18.4.2019 9:48:56   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: jess021

Ana, naravno da necu, nego sto se dva dana mlatim sa njima, em ne skuvam supu, em se iznerviram em sam ostala bez 500din. 

Nisu ti vratili novac?? Slepci!

Sanjice, ja kada kupujem meso redovno imam nagon za povraćanje. Ne volim da ga vidim, pogotovo onu piletinu. Majke mi, zavidim ljudima koji imaju domaće meso.

< Poruku je uredio Ana RR -- 18.4.2019 9:54:09 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1067
18.4.2019 9:52:49   
Sanjica26 RR
Tokom cetiri godišnja posta ne jedem meso. Hvala Bogu. Samo mi fale sir i jaja. Meso uopste ne. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1068
18.4.2019 9:59:21   
Ana RR
Ja ne postim ali bih mogla bez mesa bez problema.

Pari, srećan put user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1069
18.4.2019 10:01:29   
eca89
Pari, srecan put i puno srece.Ako sam ispratila, sad i sin ide sa vama?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1070
18.4.2019 10:17:21   
bebilule
Hej mame!
Meni gužva na poslu, svratih samo da poželim srećan put Pari, pa iščitah sve.
Pari, da uživate tih mjesec i po i da što manje razmišljaš o problemima. Srećno!
Ljisho, srećno i Batketu!
Ti bi jess mogla popraviti frižider, mislim stvarno.

Ja meso volim, ali volim i sve drugo. Baš sam svaštojed, a i M je. Moja sreća je što imam veliku škrinju. Nađemo na selima meso. Najčešće kupimo pola teleta, nekih pilića, osušimo i meso. Sve to u zamrzivač i mirna sam. Kažu ne valja baš ni zaleđeno. Ali mislim da je bolje tako nego da kupujem ko zna šta po mesarama.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1071
18.4.2019 10:24:56   
jance
Dobar dan.

Ljiso srecan rodjus velikom momku! user posted image

Bila sam da odnesem papire za upis u vrtic, smrzla sam se ko dupe jer sam obukla samo dzemper a stigla 10min pre otvaranja salter sale...

Stigla kod moje dr ranije, dosla na red u minut tacno kad sam bila zakazana ( cisto ako bude padala kisa da znate zasto), dobila terapiju od kardiologa, dr se frapirala kako mi nije nista od toliko bakterija u mokraci, reko navikla ja user posted image . Uglavnom opet moram urinokulturu da radim sutra ujutru i da pijem jak antibiotik...

E da, htedoh da vas pitam, koji su simptomi hipertonusa kod beba? Nesto sam citala na fejsu pa se zabrinuh. Bebuska se prvi put okrenula sa puna 3 meseca. Tek sad je to stvarno i uvezbala, da zna ruku da izvuce itd. Ona je beba koja relativno cvrsto drzi glavu, i dalje ume da me osine sa njom punom snagom, nije bas cvrsta ko da ima 6 meseci, cesto je jako nemirna i kad je drzim na rukama a kad lezi na dasci za presvlacenje onda bas puno skuplja i izvlaci nogice. Pruza ruke prema onom sto vidi, povremeno i uspe da uhvati. Cesto hoceda izvrne glavu unazad da bi gledala nekoga ili nesto sto joj se krece " iza ledja" dok lezi recimo.... na netu sto nalazim nista mi nije definitivno... ima nesto, nema sve itd...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 1072
18.4.2019 11:43:30   
Misha i Ljisha
Hvala mame.

Eno ga dzonja user posted image tad ga najvolijem hehe.... a kako lepo spava i tad zna da me iznervira user posted image

Jance mislim da nemas razloga za brigu. Kod P se videlo on je jadan non stop bio zgrcen, mislim da nogice prvih mesec dana nije ispravio nijednom. Glavu je od starta drzao a pesnice i ruke su mu bas bile skoro stalno u grcu i savijene. 3 dr rekose da ima hipertonus al dok smo mi dosli do fizijatra ja sam ga vec bila "izvezbala". Prvo smo nogice vezbali, i to se bas brzo sredilo, a onda ruke. Za gornje ekstremitete nam je trebalo malo vise vezbe ali kako se on rodio u aprilu a fizijatra nam zakazali u avgustu mi smo do avgusta sve izvezbali i fizijatar je rekao da je odlican i nismo isli na vezbe. user posted image

Inace mene moj sin mamin sin zeza. Uvedoh ga kod D u vrtic u ucionicu i uzeo neke kocke u stavlja u proreze odgovarajuce user posted image a secate se da sam opterecena da ga to naucim i kuci nece nikako. Pa ja cu od njega siz da dobijem. Karakter mu je...no koment. Al dolijacu ja njemu hihihi

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1073
18.4.2019 12:09:46   
Milena18
Pari, hvala na pitanju, dobro sam. Zezaju i mene sinusi malo, ali kako zna da bude, ovo je super. Uživajte zajedno i javi nam se kad imaš vremena.

Ljišo, ne može to kad ti hoćeš, već kad mali zezator odluči ☺
Jess, nemam komentar za meso, baš bezobrazno ponašanje. I mi kupujemo po mesarama, nemamo gde da nabavimo domaće. Mada, ja ga ne jedem uopšte, a ni M nije neki mesojed. 

Direktna veza do poruke: 1074
18.4.2019 13:03:11   
smeško
Ljisho, srecan rodjendan i ovde! P je tako lepo i nasmejano dete, bar nasmejan za fotkanje, da nikada ne bih rekla da cesto place. Preslatki su!

Jess, zahtevala bih povracaj ili zapretila inspekcijom. Koji bezobrazluk! Tako su mm stalno uvaljivali neke komadice mesa umesto snicli i odem ja da se zalim i mesar mi hladno kaze:,,Pa, napravite gulas".😲 Tog dana nisam platila meso.🤣 Srecan i lagan put, Pari! Lepo se provedite i ozdravi brzo! Mi vodimo J na mikcionu od 250€. Nije mi do novca, imam tremu. Posle N da kupujemo patike za skolu i M za fudbal. Mozda pogledamo i bicikl. N ne ide u skolu do kraja nedelje, pa da iskoristimo. 

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here