RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 8:10:54)

Jutro.Ja sam opet jedva oci otvorila.Djeca se probudila prije mene pa su onda i mene probudili 😂
Ivana kako ste?
Ostale mamice jeste li ozdravili koji ste bili bolesni?

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 8:34:48)

Dobro jutro.Emice,bolje smo. Nema vise povracanja. Izgleda da je virus kratak ali jak. Sina cu i danas ostaviti kuci. Danas je ispitivanje iz istorije i biologije,verujem da je zaboravio i ono sto je ucio ovih dana 😂 
Jos uvek smo iscrpljeni i bledi,ali najgore je proslo.
Maca je jos uvek neraspolozena,juce je imala tri mekse stolice i rekoše u vrticu da samo hoce da se mazi i nosa. Odvela sam je i danas da mogu malo kucu srediti pa cu po nju ranije. Nemam snage da sredjujem i ribam,a nju da nosam i zabavljam.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 9:11:11)

Dobro jutro.
Ispratila sam T i vratila sam se u krevet. Stomak me boli.
T mi je nesto kmezava. Samo place. I na sve to slinava.
S spava. Obecala sam joj da cu da pravim palacinke.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 9:13:10)

Dobro jutro i od mene. Nešto sam šlogirana, oči jedva držim otvorene. Dokrajčio me rođendanski sex noćas [sm=smiley36.gif]

Moji još spavaju, Marko je sinoć kasno zaspao pošto smo išli na večeru uveče i došli kući tek u 22h. Dok se okupao, sredio, zaspao, bilo je 23h što je za njega baš kasno.

Pari, ništa me ne pitaj. Na kraju sam napravila čokoladnu ganash tortu sa višnjama. Iz nekog razloga jaja nisu htela da se skuvaju na pari. Ne zgusnu se već samo se pretvore u kačamak. Dva fila sam bacila i onda odustala. Ne znam u čemu je bio problem, nikad mi se nije desilo. Danas pravim karamel tortu sa lešnicima da imamo za sutra kada nam dođe društvo.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 9:27:13)

Dobro jutro.P drema standardno u 9. Ja pijem kaficu. Cekam sestru pa onda u 11 imam zakazano kod kozmeticarke. Veceras devojacko vece ali vec vidim da ce da mi prisedne. P je opet poceo da curi nos [sm=smiley13.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 9:42:58)

Dobro jutro, chek in.
Anci, sve te rayumem[sm=smiley36.gif], ali bolje da te je sex dokrajcio.
Mi smo odavno budni, ja se bacam u nabavku, pa da spremam danasnji rucak, nemam pojma sta cu, ali cemo vec nesto da smislimo.
Uzimam neki kontigent torbi od Benetton firme, pa moram da vidim sta se nudi.
Ljiso, opusteno, neka curi nos, idi na devojacko vece I uzivaj.[sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 9:45:25)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dokrajčio me rođendanski sex noćas [sm=smiley36.gif] 

😂 😂 😂 Anci, nije valjda da se zalis??? 😂

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 9:54:23)

Ljisho,sta te briga,tu ti je muz,neka vidi kako je,ma ajde..i da place,neka place. Mi imamp veceras rodj,idem sama sa njih troje u igraonicu,bice interesantno..a sinoc nisam stigla da se isfeniram,zakazala sam feniranje u 3,i vodim ih sa sobom😂😂ja sam show!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 9:56:33)

Uspela si da zakažeš? [sm=bravo.gif]

Ljiso, uzivaj i mani stalno da mislis kako ce da ti presedne.

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 9:58:14)

Sanjcie draga moja, u pravu si, a tebi Ljiso definitivno treba opustanje I nerazmisljanje kome teku sline. Znaci naredjujem da se lepo opustis I provides![sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 10:01:03)

Anci evo mnogo mi te zao 😂 
Ljiso na moguce presjedanje misli sutra.Veceras iskljuci mozak i uzivaj.
Von ma bice vam fino,djevojke su velike vec.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 10:03:01)

Uspela sam da zakazem,jedini termin. Bice interesantno sa svima njima biti,haha.Voci,neka si joj naredila..i ja naredjujem..i ne misli kako ce da ti presedne,to svakako sleduje,hahahha..evo meni sad nije preselo.kad ih je tata cuvao,isli smo za Bg kad se kuma porodila..i on je sam cuvao svo troje..usspavao M,pa se budio,pa ga opet uspavao,i lepo je spavao..hhaha..moze to onda i cesce..deda ih je bolje sredio nego tata.

jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 11:15:12)

Dobar dan. Nisam iscitala sta ste ranije pisale, aktivno nam od jutros. u 7:45 sam imala sa bebuskom UZ kukova. Kaze dr da su kukici super, da mozemo da zaboravimo siroki povoj. Nisam joj rekla da ga nismo ni stavljali jer je mama zaboravila i ranije [sm=smiley36.gif]. Iliti nisam kupila svedske, a uvek mi bile nekako zadnje na spisku....

Ogi je dobio antibiotik, kaze dr da jeste virus ali on je sad u afektu alergije na polen pa da se ne zakomplikuje, pokrice ga antibiotikom. Temp vise nije imao. Hteo vec danas da ide na nki rodjus, na laser tag ali ga necu pustiti. Sutra ide sa izvidjacima u skejt park, bice tamo ceo dan, tamo cu ga vec pustiti, oni ce me poslusati kad im kazem da ga sacuvaju da ne divlja....

Juce me zvao moj ujko. Samo je nazvao da kaze da ce doci danas u 5:15 da vide bebu. Niti da li smo kuci, da li mozemo...nista. No dobro, to sam i ocekivala od njega. On je kralj i svi moraju svoje vreme po njemu da si organizuju. On kad najavi, svi sve svoje moraju da poodkazuju. AKo lucajno ne mozes tad kad on moze, bices na hejtu narednih 6 meseci.

Bebuska je otkrila da moze da se odguruje nogama od podloge i tako se pomera. U bebi gimastici se vrti unaokolo ko kazaljka na satu. Na dasci za presvlacenje baca noge van daske. Nema vise gde si je ostavila, tu si je nasla. A ima samo 2.5 meseca!

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 11:30:31)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ne žalim se ali bio je i predrođendanski, pa predpredrođendanski.. pa nas tada Mare prekinuo pa umalo da se šlogiram, već je krenuo ka sobi... matora sam ja za takve stresove [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 12:50:56)

Ne žalim se ali bio je i predrođendanski, pa predpredrođendanski.. pa nas tada Mare prekinuo pa umalo da se šlogiram, već je krenuo ka sobi... matora sam ja za takve stresove [sm=smiley36.gif]

Znaci, placem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 12:59:01)

Eco [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 13:05:37)

Znaci veceras postrodjendanski 😂, ako, ako 😂. Sto se stresova tice, sex je dobar i protiv toga... Tako da... sutra jedan protivstresni 😁

eca89 -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 13:09:53)

Ana, ja ti od ❤️ zelim, da me zamjenis tamo u trudnicama, bilo bi predivno🥰😃!

bubulence -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 13:10:46)

IZVORNA PORUKA: eca89

Ana, ja ti od ❤️ zelim, da me zamjenis tamo u trudnicama, bilo bi predivno🥰😃!

Slazem seee❤️❤️❤️

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 13:30:25)

Hahaha, bubi biće verovatno tako [sm=smiley9.gif] [sm=smiley36.gif] pa ko preživi [sm=smiley36.gif]

Eco, hvala na željama [sm=smiley31.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 14:53:27)

Gde ste mame [sm=smiley1.gif]
Vidim keksualne teme. Ako ako [sm=smiley1.gif]
Mene mm odvezao do 27marta da predam neke papire. B&d cuvali L &S. Prijao mi i taj mini mini " izlalzak " bez dece

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 15:01:54)

Dobar dan mame.
Maraj, znaci malko ste bolje?
T i mm spavaju. Sofi spremam slane palacinke. Sad cu i ja da se bucnem pod cebe. Ceo dan sam u pizami od kako sam ispratila T.
Inace mm je isao na kontrolu. Kamen nije vise u urinarnom traktu nego u bubregu. [sm=smiley13.gif] Kaže dr da bolje sto je u bubregu, jer da je u urinarnom traktu onda dolazi do zacepljenja i onda bubreg pati. Izem ti vic.
Sutra cemo do Gornjacke klisure. Preporucuje dr tu vodu da pije.

Nesto sam htela jos da kažem ali sam zaboravila

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 15:34:17)

Dobar dan, ja da mahnem, deca spavaj a ja odmaram, pospremila malo, mama i tata su u selu, ja spremila rucak pa ih očekujem da stignu uskoro.

Ana slatko sam se nasmejala, pa ti i zavidim, mm je u Beogradu a ja kod mojih tako da smo sada u apstinenciji, a i bice mo jos dugo, obzirom  da ja tek sledeći vikend idem kuci a pritom ce nam dever biti tamo dve nedelje... 

Inace mi nikako ne prijaju ove svakodnevne oscilacije  temperatura. 
Sanjice mogu da pitam sestru sta je ona pila za kamen u bubregu, pa da ti javim, ona je svoj kamen istopila u potpunosti. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 15:37:19)

suzi, mozes da pitas. Problem je sto mi i ne znamo kakvog je kvaliteta njegov kamen. Od letos se muci. Znaci da ga je tesko rastopiti. Pije i lekove koji kao treba da pomognu.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 15:51:22)

Suzi [sm=smiley36.gif] ali zato kad se konačno "dohvatite" goreće nebo nad Beogradom [sm=smiley2.gif]

Inače, stvarno imam traume zbog Marka. Obično me zove kada se probudi ali to veče je ustao i krenuo ka nama. U sekundi smo se obukli, ja naopako pidžamu, bez veša, mm samo bokserice [sm=jezicek.gif] dobro nije uzeo moj veš u frci hahaha. Sreća u svemu je što je naše dete toliko izgubljeno noću da nema pojma gde se nalazi i ničega se ne seća ujutru [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>