jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 11:15:12)
|
Dobar dan. Nisam iscitala sta ste ranije pisale, aktivno nam od jutros. u 7:45 sam imala sa bebuskom UZ kukova. Kaze dr da su kukici super, da mozemo da zaboravimo siroki povoj. Nisam joj rekla da ga nismo ni stavljali jer je mama zaboravila i ranije [sm=smiley36.gif]. Iliti nisam kupila svedske, a uvek mi bile nekako zadnje na spisku.... Ogi je dobio antibiotik, kaze dr da jeste virus ali on je sad u afektu alergije na polen pa da se ne zakomplikuje, pokrice ga antibiotikom. Temp vise nije imao. Hteo vec danas da ide na nki rodjus, na laser tag ali ga necu pustiti. Sutra ide sa izvidjacima u skejt park, bice tamo ceo dan, tamo cu ga vec pustiti, oni ce me poslusati kad im kazem da ga sacuvaju da ne divlja.... Juce me zvao moj ujko. Samo je nazvao da kaze da ce doci danas u 5:15 da vide bebu. Niti da li smo kuci, da li mozemo...nista. No dobro, to sam i ocekivala od njega. On je kralj i svi moraju svoje vreme po njemu da si organizuju. On kad najavi, svi sve svoje moraju da poodkazuju. AKo lucajno ne mozes tad kad on moze, bices na hejtu narednih 6 meseci. Bebuska je otkrila da moze da se odguruje nogama od podloge i tako se pomera. U bebi gimastici se vrti unaokolo ko kazaljka na satu. Na dasci za presvlacenje baca noge van daske. Nema vise gde si je ostavila, tu si je nasla. A ima samo 2.5 meseca!
|
|
|
|