RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 7:51:39)

Dobro jutro. Ma krkam i ja brufene. Al sinoc me.mrzelo da ustanem iskreno. Strasno me boli.  Sad cu da popijem da mogu da funkcionisem. Mislila sam kad se malo zagrejem da ce biti bolje al evo od kad sam budna  nista ne prolazi. Djaci krecu od 9 da dolaze. Idem da pospremim malo neverovatno kakav nered se pravi kod nas u sekundi.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 7:53:56)

Dobro jutro. Moji odnose u skolu. Pustio me mm da spavam duže. Mogu i jos, ali sam bezveze sanjala.
Necu jos ni da ustajem iz kreveta. [sm=smiley1.gif]
Ljiso, iste smo[sm=smiley36.gif] ali super sto si se lepo provela.
Jos danas je hladno. Mi smo kupili svasta za piknik, ali cemo da odlozimo za sutra. Sutra ce da bude do 20 stepeni.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 8:11:49)

Jutro!Hvala devojke!.Sinoc nam je bilo super,zato noc katasfrofa,od 4 do pola 7 njje spavao,jos je i preplakao...i kao zaspao i sve vreme spava i place..samo da nisu opet usi,odlepicu. U ponedeljak imamo savetovaliste.Brufeni,kao bombonice, s tim da sad pijem one od 600,drugi ne deluju.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 8:36:32)

Mm uzeo P da ga uspava. Ja pijem tek sad kafu. Von bre drogiramo se tim lekovima sto kazes ko.bombonice

Idem D da poteram da se obuce. Od 7 je budna i u pidzami

Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 8:51:07)

Jutro. Ustali u 8. Veliki kreće na fudbal. Ja razvozim, ali danas cu prevozom. N sa nama, of skroz.

Pari, neomicin- dexametazon kapi. Ali obicno nam dr da.
Ljiso, neka si se izdjuskala, valja se :D
Von, super ste na fotki.
Sanjice, super su tvoji ukućani, lepo te puste da se ušuškaš. Muške arambaše teško to da priušte :D
Lep dan.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 8:59:40)

Rosi, Sofija je bila ranobudnica. I poslednjih godinu dana duže spava. Ne znam od cega zavisi to. Mm je svakako jutros ustao zbog sluzbe, tako da je on odveo T u skolu. Hteo je malo da me postedi ranog budjenja posto sam svako jutro ustajala u pola sedam.  

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 9:00:32)

Rosi, auto ti je zauzet? Aj srecno.

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 9:00:40)

Sanjice, super su tvoji ukućani, lepo te puste da se ušuškaš. Muške arambaše teško to da priušte :D
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Bas tako. Mojih jos nema, vrv su tek poustajali. Muzu bas juce i nije bilo dobro. Mali je bio super juce.

bubulence -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 9:01:57)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

.Brufeni,kao bombonice, s tim da sad pijem one od 600,drugi ne deluju.

Von, ostetices zeludac od brufena. Mozda da uzmes nolpazu da pijes ujutro, cisto da ti malo sacuva sluzokozu zeluca

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 9:03:02)

Dobro jutro.Pari,samo fiziološki. Ako je zapusen,preseci crni luk i stavi u sobu gde spava.
Von,super ste!
Ljiso,ako si otisla!
Meni sutra dolazi sestra,nisam je videla godinu dana. Muz ce mozda morati na teren,al sreca pa imam miša i možemo da se vozikamo po lokalu😀. Ove nedelje sam bas slabo vozila,nisam stigla,al mi je bitno da nemam vise onoliki strah. Naravno,decu i dalje izbegavam da vozim.

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 9:37:40)

Iv oslobodices se , moras samo redovno da soferirias. Mogu da zamilsim koliko si se uzelela sestre. Ja se sa mojom nisam videla malo vise od nedelju dana, crkavam da je zagrlim.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 10:29:01)

Bubi,valjda ce mi preziveti zeludac,haha.Znam da je jak,ali samo on deluje.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 10:29:56)

Ivana,vozi,vozi,smanjice se strah.Joj,sestra,bliznakinju cu videti u aprilu,nismo se videle od novembra..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 17:29:06)

Dobar dan. Nema vas. Nadam se da uzivate. Ja konacno za danas zavrsila sa casovima.
Ivana vozaj se ti. Dobro je da si se malcice oslobodila. 

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 18:13:50)

Meni se T razbolela 😞 prvi put u sustini...Sad bili kod dr jer je jako plakala i nije htela da sisa pa sam posumnjala na usi i stvarno jeste upala uva, dao nam ab i kapi tobrex za nos i paracetamol zbog bolova... Sad se umirila malo,zaspala u autu na putu do kuce...mukica mala...

bebilule -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 19:09:49)

Ja da se prijavim i odjavim. Vjerovatno cu u krevet uskoro sa M. Danas smo bili na Jahorini, od 9 jutros, pa do 15. Stavila sam M prvi put na skije. Prezadovoljna sam, borio se kao lav. Bas sam srecna. Onda kuci, imali goste, spremala rucak. Sad sjela i kontam sto odmah nismo legli. :).

Pari, pa je li imala T, nisam upratila? Da brzo ozdravite! Ivana, samo vozi, vidis kako si vec rasterecenija. Ljisho, boli li te kuk jos? Ja sa tim imam problema, meni nista brufen. Pomogne voltaren gel i sl. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 19:21:15)

Pari i ja sumnjam na upalu kod M,opet je poceo da place nocu..u ponedeljak cemo videti..Da vam sto pre prodje..Mene glava boli..i pored leka.

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 20:42:08)

Ima nagon za povracanjem kad joj dajem ab...nije uspela sve da popije...ne znam kako da joj dam kad sad vise i nece...ispljune sve...imate ideju? 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 20:47:47)

Pari,sta pije? To je samo 2ml..ja u spric i u obraz i mora da proguta.

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 20:51:13)

Cefzil se zove. Kako da joj gurnem spric? Ona se otima i pljuje i zeli da povrati 🙁

bebilule -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 20:52:58)

Da Pari, kada su tako mali a nece, nema druge vec u krilo, dlan stavis na njenu glavicu da ne moze pomjerati i spricem u oblaz, malo dublje. 

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 20:54:44)

Probacu sad tako...A ujutru mozda da stavim u kasicu? Je l to sme?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 21:15:30)

Dobro vece. 

Jao Pari muke zive.u desni obraz joj sipaj. Silom. Ab inace ne bi trebalo mesati sa kasicama ili sokovima. Meni tako rekla dr. Antipiretici mogu u sokicu da se daju a ab ne.
Ja cu sad da radim. Ko zna dokle cu zaglaviti.
P mi se sad jos vise osuo. Nisam vezala za hranu. Dajem mu "sigurica"hranu  al povecava se osip. Prasak nisam menjala ma nista nisam menjala. Nemam pojma moze li to biti virusno. Posto je dobio osip i onda proaslinavio i na kraju evo kaslje. Bas se nerviram.i sekiram. Svileni moj mali decak.Nasli smo u medigrupu VEP privatno da odradimo. 5400 naravno u bg. Tako da necu uopste da se cimam da bi zakazali u Tirsovoj. 
Inace p pao razbio malo usnu. Zveknuo se. Plakao dosao i ujeo me. Sram ga bilo. Al.se ujeda.najstrasnije. vidi se i iz ljubavi to radi ali najstrasnije boli. 
Jao idem da.se mrdnwm.iz ove fotelje inace cu zaspati😂

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 21:15:58)

Ja sam znala maci da spricnem u usta i zapusim nos,al ja sam surova. Ab ce popiti pa kako god,ne interesuje me.
Bebi,bravo za velikog dečaka i skije!

Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (16.3.2019 21:17:01)

Dobro veče.

Ne znam pari za kašicu. Verovatno sme, ali ja radije ovako. Držim ako treba kao što bebi kaže i po malo.
D od juče kašlje, sad već jasno laringitično. Moram pulmikort. Mm sam rekla da mu stavi pola respule od 0.5 i 2 ml fiziološkog. Nije udarno, bilo bi dobro da ga proradi. N po malo isto počeo da kašlje :(
Umorna sam, svašta sam radila i svuda stizala. Moram ovu mušku bandu na vreme urežimiti da rade za sobom. D sam počela da plenim igračke ako su kojekuda. Vidim li garderobu gde ne treba, odmah pitam je li za humanitarne svrhe ili mu još uvek treba. 
Kad čujem D kašalj zgrozim se. Eno ga, čuje se.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>