RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

bubulence -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 8:07:25)

Ljiso moze aerijus ali je bolje da prvo dr pogleda.

Dobro jutro mame

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 9:18:53)

Ljisho,nije mali za aerius,sigurno.Pokusavam da pijem kafu,mali se penje svuda,ustaje uz sve za sta moze malo da se uhvati,penje se na stepenice,kao majmunce.J spala temp,bez leka,dala sam joj samo homeopatske sinoc,zaista verujem u njih,i spala joj je,eno jos spava.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 10:07:29)

Bili smo do dr i dala nam aerius. 2.5ml jednom dnevno.  Evo zzspao je.  Nervozan uzas. Mozda ga yo i svrbi.

Sumnjaam na grozdje. Juce mu kupih frutekov sokic u kom ima grozdja. Nikad mu ranije nisam dala taj. 
Idem. Docice mi djak. I sef je rekao da ce me zvati za pola sata Covece ustao je u 4 po njegovom vremenu. Gori je od mene 😂

Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 10:21:43)

Jutro. Od 7 sam na točkovima. N kontrola gastro. Sad je zaspao u kolima, nastavljam u nabavku za mm, ima da se navozam danas. N je ok, zakazujemo test opterecenja mlekom uskoro. Budite dobro!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 10:33:20)

Dobar dan.I ja sam nocas povracala,ali i sin. On se cak bio i onesvestio. Jedva stojim a moram u grad,zvala sam komsinicu da me vozi mojim autom. Mislila sam ja da vozim,ali nisam u stanju,plasim se da mi noge ne otkazu 😁Maca je u vrticu,muz je odveo jutros. Ona je ok od prekjuče ujutru ali bas slabo jede. 

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 10:35:42)

O boze Ivana...probaj da se odmoris malo danas...i da vas danas sve prodje!

jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 10:38:47)

Dobar dan. Bebuska spavala do 9. Zaspala sinoc u 9, budila se u pola 3 da jede pa u 7. U 7 sam je spustila u krevetac da budim Kiku za vrtc i kad sam se okrenula, ona zaspala. Doooobro. Moz i tako :)
Ogi nam je sinoc dobio temp od 39.1 Ja vec bila zaspala, budi me mm da mu dam lek, drzi Ogija u krilu i meri mu temp dok se on trese ko prut. Kaze budio ga je da ga boli stomak, poslao ga u wc, izasao da pogleda kad ono dete se trese, nemoz na wc solji da sedi. A vec je skinuo sociva pa da ja izvucem dozu sirupa. A ja tako bunovna uzmem sirup i ne skontam da je to Brufen 200 i dam mu pola od tezine! I pride jos skontam tek jutros sta sam uradila! Srecom nije mu bilo nista, ima on vec godina mada kilaze nema... trenutno temp nema, dr radi posle podne. Samo da bebuska ne zakaci....

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 10:45:56)

Joj Ivana... pa užas. Kako je Stefi sada?

Jance, dešava se [sm=smiley36.gif] bitno da je dobro sada.

jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 11:00:59)

Razmisljam da li da ga uopste vodim kod dr. Mada ide vikend, dr je u savetovalistu sutra a mm ima sutra toliko terena da necemo ni na aikido da idemo. Joj hocu mog jugaaaaaa buhuuuuu[sm=smiley19.gif]. Ko u zatvoru sam bez njega. A nije registrovan jos od decembra...

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 11:28:20)

Dobar dan mame, vidim losa noc. Oh boze vise sa tom temperaturom I povracanjem. Ivana sto pre da ozdravite, Jance samo polako. A verujem da ti nedostaje auto, ja te potpuno razumem. Mi od ponedlejka idemou vrtic, nadam se da bude dobro. Mada sam beskrajno rezervisana.

jance -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 11:37:31)

Pritom se ovaj Scenic vazda kvari, izbija nam minimum 100 eura iz dzepa mesecno.... moramo da imamo jos jedna kola za nedajboze, ako Scenic stane. Jest da nece moci da povuce prikolicu ali necemo i mi biti zatvoreni ovde....

Bebuska zaspala upravo, Ogi igra motore na Xboxu, vodicu ga kod dr ipak dana kad pokupim Kiku iz vrtica. Kika ce da voza bebu napolju dok ja budem sa Ogijem kod dr. Nema mi druge, mm danas i sutra udarnicki radi...

Jel sad mora u skolu svakako da se nosi potvrda od dr ako izostane? Zaboravila sam....

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 12:16:06)

Jance,mora da se nosi opravdanje. A tri dana u toku polugodista mozemo mi roditelji da opravdamo opravdanjem koje nam da razredna. Tako je kod nas.Sin je ok,boli ga glava. Mislila sam da ga pošaljem danas na pismeni,ali ipak necu. A verovatno necu ni sutra da ga saljem u skolu.

bubulence -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 12:21:07)

Ivana kakva skola!? Neka lezi i odmara, radice pismeni drugi put

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 14:45:10)

Ma da Ivana,ima vremena za pismeni i za skolu...morate da ozdravite...
Ja napolju...lepo je...Pekla sam neke pogacice brzinske. Moracu i one druge sto mi je Rosi predlozila ovih dana...A sutra moram opet keks, nisam danas 😁
Slikala sam se u nedelju u okviru akcije Mame u kadru Centra za mame...profi slike...lepo su ispale...s obzirom da sam isla sa T koja je plakala malo i da je slikanje trajalo 5 min, ispalo je bas dobro

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 15:09:31)

Ivana ni slucajno da ga saljes,dosla bih ti usi svezati na masnu.Pusti ga da odmara.
Mi bili kod dermatologa,kaze trebali bi zivjeti na moru zbog njegove koze.Rekoh slazem se potpuno 😂
Jance i vi bolesni,nadam se da ce bebu zaobici.
Von kakvo je kod vas stanje?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 15:17:37)

Ivana,ne brini za skolu,bitno da stw dobro.Pari,uzivas napolju. Ja danas necu,zbog J,mada se ona igra normalno,vesela je..samo nece da jede,ali to inace radi,doruckovala je lepo,ali slabo rucala..nema temp.

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 15:19:50)

Pa dobro von, sutra cete, a kazu da ce za vikend biti bas lepo i toplo...ima vremena za napolje...
Ja cu uskoro po M pa malo do Kosutnjaka...

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 15:25:32)

Da li znate da li dexy co.hoce da vrati pare za nesto sto nam ne odgovara ili samo.moze da se zameni?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 15:40:59)

Neće da vrate novac, barem meni nisu hteli. Jedina opcija je bila da novac stave na poklon karticu pa da iskoristim kada mi bude trebalo.

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 15:43:01)

Videcu onda da uzmem nesto.Sta bi sa dobos tortom Ana? 🙂

Rosita -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 17:42:39)

Ivana, neka ga nek ozdravi. Crno na belo je bolestan.

Ja kod frizerke. U 5 zakazano, ostali su sa tatom da da ručak, uspava i ostalo, nepodmireni. Kaže mm ostavljaš nas na cedilu, šali se, ali ... cedim se i ja svaki dan :D

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 19:31:05)

Rosi da postavis sliku u temu, da vidimo frizuru. Moj dan je polako kraj! Bas sam se umorila. Ali sam imala produktivan dan, lepo sam prosla sa sminkom danas, ide rodjendan, moram da planiram troskove.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 19:36:14)

Dobro vece. Odvela sam decu na aktivnosti. Jednu vratila kuci. Drugu ostavila sa muzicke na sah.

Sad da spremim veceru i da krenem da raduckam. Sutra je konacno petak[sm=bravo.gif]

vocicana -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (14.3.2019 19:39:04)

Najlepsi dan za normalno zaposljene ljude od ponedeljka do petka.
Joj sto mi sve muka bude, najgore mi je kada subotom radim drugu smenu, dan prelep, muz izadje sa malim, ali ja mu vecu I bolju akciju organizujem.

pari -> RE: Razgovori mama 03/19 [chat] (15.3.2019 8:05:29)

Kako ste mame?

Meni noć baš loša bila...jako loše je T spavala...nosić joj se zapušio malo plus je zubi zezaju...budula se stalno,a i dosta plakala svaki put...Da sam mogla da spavam sedeći,to bi bilo najbolje,da je držim stalno...
Iako sad je raspoložena skroz...evo je gmiže po podu...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>