RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 10:28:18)

Jance, primi saucesce.
Ana, treba da odem da vidim rezultate krvne slike. A urin nisam ni dala tada, dobila mens. Bolje mi je, imam manje slajma. Usi i dalje isto, ali rekla je da sve to može potrajati i do dva meseca.

vocicana -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 11:33:42)

Dobar dan, Jance primi mje saucesce, kako god, baka je. Neka ide po redu.
Ja na polu iskoristila momenat da vam se malo javim, nesto ne stadosmo, a danas je tako neki bezvezan dan, toliko sam nesto slogirana, da reci nemam.
Uglavnom, sve to po malo, sinoc sam bila u kafani, slavili sestri rodjendan, pa sam malo zakasala sto kazu nislije.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 12:11:34)

Ana,napravi onaj sirup sa lovorovim listom i zalfijom..ili ako imas da izbacis uzmi flavamed, acc, fluimucil..Mm dobio pumpicu berodual..a na putu.. mrzim kasalj i stomacni..

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 12:28:31)

Von, više je suv kašalj. Nisam to nikad pravila, ja ti baš nisam od tih što mogu sve da piju [sm=smiley4.gif] radije sirup, imam beli slez.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 13:08:12)

Von, uzmi za M 1 ml pantenol, 2 fiziološki. Tako smo mi ovaj put, pomoglo, kratko sam ga inhalirala, 2 dana 
Mi zvali komšinicu na kafu a večeras možda odemo u goste kod rodbine. Mališana ima, biće im zanimljivo.
Sinoć sam uzela uoutstvo za mašinu i proučavala od 11 do 1, sa markerom 😂. N se budio doduše u tom periodu. Pišem ivani baš, čitam ja to uredno sve po redu. Ima wi fi, ima aplikaciju za mob, bla, bla, saopštavam mužu. On kaže da je greota da se ne zaposlim u candyju i ako mogu samo da mu kažem je l to pere i suši, hahaha. Nije lako sa mnom.
Napolju sivilo, fuj.
Janče, žao mi je.
Voci, ja mislim da bi meni kafana prijala, iako na svesnom nivou mislim da ne bi :)
Ljišo, svaka ti čast.
Ana, da budu dobri nalazi.
Pari, zagrljaj.

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 13:11:37)

Voci sto si zakasala[sm=smiley1.gif]
Rosi jel i suši ili samo pere? Candy su bas lepe masine i nisu bucne

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 13:13:32)

Maraj, kombinovana, eno pisah u temi.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 13:25:39)

Rosi, ti si luda 😂
Ja uglavnom koristim samo jedan program za sušenje, taj za peglanje. Mislim da mi je najkraci[sm=smiley36.gif] i mislim da i ti imas onaj sto pere i susi za sat vremena par stvarcica.
Da ne masim više temu. Von, a kako je inace muz? Jel mu imalo bolje?
Ljiso, gde si, kako ste?

jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 13:55:54)

Hvala zene.

Anci ja sam sad u trudnoci za suvi kasalj, onaj nadrazajni, otkrila Isla Mints. To je dozvoljeno u trudnoci pa sam kod jednog napada kaslja posisala kutiju za 3 dana. Pomoglo je.

Bebuska konacno odvalila trosatno spavanje ali ne smem ni da se pomerim. Cak sam i mm pripretila dole na prizemlju da mu nedajboze nesto ne padne! 😁

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 13:56:43)

Dobar dan. Von pitas kako funkcionisem. Nikako. Zaredjam par noci i onda cetvrtu se komiram sa P u 7. Il tako uhvatim sebe da zaspim na stolici. Ma pricala sam vam da sam hrkala sefu na telefonu. Kriticna sam.  Pola ne postizem pola postizem pola otaljam pola uradim kako treba i tako. Kako moram. Vodili smo seku na trening. Dobar je danas bez temp. Nema slina nista. Al evo malo odspavao. Probudio se uz dreku zbog prdeza i jos spavao na meni kako krenem da ga spustim on krene da njace. I na krajuodustadoh jer mi na sporetu bio rucak. A da sam ga drzala jos bi ihaj spavao. Sta da radim...eno D cuva brata malo a ja kuliram u fotelji. Samo sto ne zakucam. Idem da mu izblendam rucak. Da zavrsim sa tim  pa cekam mm da dodje dapreuzme decu da radim. On i ja smo ovog meseca zaradili Boga oca para. Sve potrosili ostadosmo sa 1000 din u kuci. A sramota me koliko smo zaradili bukvalno. On na dodatnom poslu jos jednu celu  svoju platu i ja isto jos jednu svoju platu i sve otislo. Kaze mm sinoc pisi kolko smo zaradili a kolko potrosili. Samo 99000 su nam racuni krediti porezi i ostalo. Mesecno sto imamo. A nisam gorivo ni pelene za P ni dohranu ni hranu racunala u to. Strasno sta su novci. nista! 

pari -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:00:42)

Rosi, sto i da se ne zaposlis u Candy 😁 

Ja danas uspela i do dm-a i da skuvam rucak i ispecem keks, bas mi je dobro ispao, sa kikiriki puterom i crnom cokoladom...cula se sa mm pre njegovog posla, to nam je sad ritual i zapravo jedino vreme kad mozemo lepo da se ispricamo, posle je na poslu, dodje kuci tek oko ponoci po nasem vremenu.

Moram i ja da se inhaliram danas i popijem koji caj. Ovo vreme je bas bljak...bilo bi lepo da nam sine sunce...

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:05:18)

Ljiso 99000 racuni...au bas dosta...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:08:50)

Maraj zima, grejanje. Bice malo manji preko leta. Ali strasno. Shvatili smo sinoc da smo se otkinuli u januaru od posla i on i ja pa smo hteli sve da stavimo na papir. Na gorivo nam ode bar jos 300e. Dvoje kola. A gde je higijena i hrana kazem pelene dohrana i sve ostalo dnevno sto treba u kuci. Zaradili smo vise nego duplo od toga. I opet nista nam nije ostalo. Nista. Evo kazem ti imam 1000 din u kuci. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:09:48)

Ljišo, meni se u glavi vrti od pretpostavljenih cifara i onih koje poninješ...nije ni čudo što si pod pritiskom. Srećna je okolnost što možeš da zaspiš. Pa makar i u nedoba. Ti si jedna vrlo jaka žena💞

Ana RR -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:11:49)

Jance, pogledaću. Morala bih nešto uzeti jer mi je najgore kada legnem uveče, onda ne mogu da se zaustavim.

Ljišo, skroz te razumem. Meni što je veća plata to više trošimo. Na račune ode preko 60 hiljada a nemamo ni jedan kredit. Samo zima da prođe, muka mi je kad vidim da na gas ode po 25 hiljada. Nekada i više.

Još nisam krenula da spremam klopu a već mi krče creva.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:12:22)

Možeš li neke troškove da smanjiš? Mislim, glupo pitanje. Verovatno si zacrtala šta treba mimo računa... Srećno!

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:20:55)

Rosi sve masine palim po jeftinoj struji. Peske uvek obavimo P i ja sve ako nam vreme dozvoljava ne palim auto osim kad je kisa i sneg i kad idem do grada. Znaci ne vozikam se za gluposti sto se kaze. A opet nemam pojma kad sam zadnji put natankala pun rezervoar. Vecito prckam po 1000 il 2000. Kuvam toliko da ne bacam. Znaci sve u male serpe. Ne znam kako bi ustedeli uopstem evo ja 4 godine imam isti telefon. Lg spirit necu da uzimam novi jer mi je neo2 tarifa 999 din bez telefona. Na parking damo mesecno bar 1000 din. Evo danas bas kazem mm pocecu da se parkiram u promenadi kod spensa kad vodim D na trening da ne placam parking. Al sve je to sitno grejanje vuce mnogo. Nama je 23 stepena u kuci. I danju i nocu. A to kosta. Radi P mora biti toplo. On se stalno izuva da ne kazem da je bos non stop iakk ga vijam svakih 30 sekundi da mu navlacim carape.  Ne znam gde bih ustedela iskreno. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:31:40)

Onda požuri polako i čuvaj se! Samo da dođe toolije vreme da makar grejanje eliminišeš.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:43:18)

Kazi mi za pantenol,to su kapi,kako da trazim? Smem to bez dr..inhaliram ga sa 3%..

Ima li te na fb😁pokusala sam na pp ali ne ide.

Rosita -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:45:37)

Von, rastvor ta inhalaciju pantenol. Smiruje grlo, kod suvog kašlja je dobar. Evo mi ga na polici, 5% pantenol. Smeš bez dr, bar bih ja. Ako ima i nadražajnog, suvog. Poslala si mi na rr zahtev :D

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 14:51:33)

Ok. Kupicu ga..nadrazajno je za sad..i onda se zagrcne i povrati..eno sad spava od 12,jadan,cele noci nije...inhalirala sam ga i namazala fitobalm.

bebilule -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 15:06:04)

Da se i mi upisemo ove zime. M od juce ima temperaturu. On kad ima, ima visoku. Ali ovo jos nisam vidjela, do 40,5, ne mozes je skinuti, a i kada je malo spustis, vrati se za sat, dva. Ja inace nisam panicar, drzim nekad i 39 bez sirupa, ali mi nocas nije bilo svejedno. Vodila ga, crp 18, grlo malo crveno, nista posebno. Da ponovim nalaze za par dana ako potraje da vidi treba li ab.On sad zaspao, malo spala. Ja napravila rucak pa trcim da odspavam malo s njim. Mozda ce i nocas biti dezuranje. 

bubulence -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 15:07:06)

Ih bre ljiso, kako 99000😣? Na cega se grejete? Meni je mnogo i ovih nasih 30 000 sto damo na racune...Anci i tvoji racuni su ogromni... Nemojte da me plasite sa grejanjem, mi smo juce dalu kaparu za kucu... Sada smo u stanu, grejemo se na struju i zimi nam racun bude veci za oko 5000din

vonavoj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 15:07:57)

Bebi,uzasni su virusi sa temperaturom visokom..strasno. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 15:20:54)

Bebi da M ozdravi sto pre...
Ja sam se fizioloskim i pantenolom inhalirala par puta u trudnoci. One septolete od pantenola mi nisu pomagale al inhalacija pantenolom mk smirila grlo. Bas sam bila promukla tada

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>