jance -> RE: Razgovori mama 01/19 [chat] (30.1.2019 10:23:25)
|
Dobar dan. Vece proslo uz vristanje ali je noc prosla dobro. Ja sam sinoc malo sredila sebe pa se sad barem osecam naspavano. Moram da vidim sa mojom frizerkom ako moze da mi smisli neku drugu frizuru - ovaj paz mi nikako ne pase, jako puno posla oko njega a ja za to vremena nemam trenutno. Inace akonto boginja kao beba, moj dever je dobio sa 6 meseci i onda je ponovo dobio kad su njegove cerke dobile. Izmedju je bio izlozen boginjama - isto po principu da organizam nije stvorio antitela ali nije dobio. Ja sedim i malo uzivam u tisini, dok beba kunja u kreveticu ( vidim je da ne spava ali tako povremeno place dok je ne spustim tu, valjda joj treba mir i tisina). A blago meni i meni dobro dodje. Kuca mi u haosu ali to je standard. Javili su mi da mi je baka umrla, tatina mama. Stara je vec bila, potpuno slepa i totalno senilna, nas tri unuke vec godinama nije prepoznavala ni kad bi joj objasnili, bila nepokretna i u pelenama. Tako da ce svima ovako biti valjda lakse. Njoj pre svega. Sad samo da se organizujemo kako da odem makar ja na sahranu. Ne usudjujem se sama da vozim do tamo, Ogi je u drugoj smeni u skoli, svi koji mogu sa bebom da budu tad rade. Videcemo.
|
|
|
|