dunja RR
|
Ženeee, ja ne mogu da verujem da je današnji dan gotov, pa šta je ovo biloo Od jutros u 9 sastanci (3), u različitim delovima grada, a drugi mi je bio u 11 na Novom Beogradu, ne da sam imala sreće u povratku (izbegoh gužvu nekim čudom), pa savršeno, javljaju mi da je sada kolaps totalni. Sve završila, bila i do banke na NBGD za račun za bolovanje nešto da sređujem, za firmu, pa onda to nosila u Vladetinu u zdravstveno, pa malopre poslala jednu hitnu ponudu, i kooonačno da kažem, gotova je ova 2018. što se posla a i proslava tiče, sa moje strane (proaslava i žurki mi je isto preko glave, trebalo je na sve otići sa ovim stomakom, ali dobro, misija ispunjena, klijenti zadovoljni). Juhuuu! Nadam se da ste dobro sve Ja još nisam sigurna koliko ovaj antibiotik deluje (4. dan ga pijem), i dalje kašljem, možda za nijansu manje nego ranije. Danas sam lujka, greškom stavila telefon klijenta u svoju torbu, i krenula na naredni sastanak, pa sva sreća da je ženu neko zvao pa mi zazvonio u liftu u Ziri, a ja u zbunu, šta to zvoni, kada moj telefon tako ne zvoni Trudnički mozak, ali sve mi opraštaju Odoh da se konačno igram sa svojim sinkom i da na miru mazim stomak
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.12.2018 17:24:17 >