dunja RR
|
Žene, ja sam sinoć odlepila, prvo mi S dobio T, a ja sama sa njim, pa skidaj T, pritom kuka da ga jako boli stomak, stolica je ok, nema povraćanja. Mm povredio nogu na snegu, a neće da miruje, pa je sinoć otišao na neki turnir (šah), da bi danas jedva pristao da ode na snimanje zgloba, jer mu je noga i dalje pod otokom i plavi sve više. Zakazala sam mu pregled večeras za 7 i po potrebi rengen ako dr proceni da treba, evo sada se sprema da krene. Celu noć sam bila budna skidala T i smirivala S, da bi oko 5 primetila na stomaku ispod pupka ooogroman plih. Pritom sam juče ujutru tu oset__ila da me nešto svrbi i videla nešto malo kao ujed komarca ali sam poptpuno tokom dana na to zaboravila, da bi noćas/jutros tako oko 5, kada se istuširah i kada sam mazala stomak, videla tu plihčinu (koja izgleda kao 10 ujeda komarca spojenih u jedan, 3cmx 3cm recimo, nepravilnog oblika). I odlepila sam, našla sam slike na netu, da se javlja to u poslednjem trimestru i da je jako opasno za majku i bebu. Jutros na tom mestu 2 tačke, opet kao ujed komarca, sada nema ništa, videću da li će se kasnije opet pojaviti. Nosim po kući neku pidžamu, običnu, nije trudnička, pa se malo useca u stomak, i baš na tom mestu gde je trag od lastiša je taj plih bio, nemam pojma, da li je ta pidžama prouzrokovala ili je stvarno neki trudnički dermatitis. Danas hodam golog stomaka, spustila sam pidžamu skroz na ožiljak od carskog. S inače nisam vodila kod dr, jer je ce dan kukao i bio malaksao, ustao mi je oko 11, a u DZ su mi rekli da bolje dođemo sutra, jer je danas u DZ opsadno stanje. Naša dr je sutra sa boelsnom decom. On sada opet ima T, i evo ga drema pored mene.
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.12.2018 17:24:56 >