dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/18 [chat] (1.12.2018 17:47:11)
|
Moraću posle da slikam stomak, pa stavljam tamo u temu. Elem, sinoć smo bili u kafani na muzici, naši drugari iz Dubaia putuju danas nazad za Dubai, pa smo se proveselili, došlo društvo. ali će doći drugarica kada se porodim. I gazdarica kafane, spremala mi kečigu, i priđe za naš sto i pita me u nekom trenutku da li treba ovih dana da se porodim, kaže da joj je neverovatno kako imam snage da pevam sa ovolikim stomakom, pa se plaši da se ne porodim u kafani. u stvari riblji restoran je u pitanju, ali sinoć kafanska atmosfera za koju smo mi bili zaslužni. Čak je orkestar Savi svirao i Razbole se lisica [sm=smiley36.gif] I ja joj rekoh da se porađam tek za 3 meseca, žena se šokirala, kaže da je njoj sa sva 3 deteta stomak na porođaju bio manji nego meni sada (za par dana ulazim u 7. mesec). Mislim vidim ja to odavno, videla sam i juče u domu zdravlja, možda je samo jednoj ženici (koja je 9. mesec) bio veći od mog. Bile su dve na CTG-u juče, jednoj je stomak manji od mog, jednoj isti, a 36 i 38 su nedelja. Ostalih 30-ak žena, ugavnom 6. i 7. mesec, duplo manji stomak od mene. Nisam se ja nešto ugojila, noge su mi ok, valjda zato što stalno hodam, evo sada nam dugo ni lift nije radio, mada mi je dr. rekao da ne smem stepenicama, ali ja to nešto ne poštujem, jer kako ću tamo gde nema lifta, npr u školici sporta, na 3. sprat, pa u vrtiću ogromne stepenice do sobe, a eto i u našoj zgradi imali poplavu u kućištu lita pa nije ni radio neko vreme, a to nam se često dešava, jer nam traže milion RSD za novi lift. Ne plaši mene to nešto posebno, nego me plaši kako ću se kretati ako nastavi da raste ovim tempom. Bio mi je stomak jako veliki i u prošloj trudnoći, posebno na kraju, pa sve vukao na dole, ali je S bio veća beba.
|
|
|
|