RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 8:58:53)

Pretpostavljam, ali ipak mi smešno [sm=smiley36.gif]
Ja sam iskljucila to automatsko ispravljanje, uzasno mi ide na zivce.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 9:33:42)

Dobro jutro.
Decica malena brzo da ozdrave. Najgore kad su tako maleni, pa se razboli. Sve smo to prosli sa mladjom tako da vas razumem.
Sofi se probudila. T spava. Nismo otisle u crkvu. Juce je T bila jako neraspolozena. Spava joj se, a mora da ustaje za skolu. Stavila sam je odmah posle casova na spavanje. Zaspala je za sekund. Tako kaze. Posle je isla na rodjendan. 

A ja sam za to vreme bila kod drugarice da vidim bebu. Mali je veseljko, ali sam se set_ila Ljise. Dete i dalje muci stomak. Ona ga samo doji. Non stop place kad ga muci stomak. Ima 5 meseci. Njih dvoje ga samo cuvaju. I otac ga lako uspava. 

smeško -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 12:16:46)

Joj, Maro, kako mi ih je žao kada su tako mali.

Mi, upravo shvatismo da nećemo na RR u Kamičku. Ni M ni N nisu tu. A bez njih mi je bezveze da vodimo samo J.

smeško -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 12:34:34)

Anci, kako je mali imenjak?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 13:17:41)

E bre Smeško! Pa ti dođi zbog nas ako ti je glupo samo zbog J [sm=smiley4.gif]

Mare je kilav, imao je 38 temperaturu i toliko ga lomi da je to strašno. Kuka koliko ga boli glava i stomak. Dala sam mu sirup i sad je ok. Žao mi je da se muči. Noćas nije imao temperaturu, sinoć pred spavanje sam mu dala Tylenol (to nam je poslednja bočica, šmrc). Malo kašljuca ali ništa specijalno. Inače niti je zapušen niti slini, samo temperatura.

Maraj [sm=smiley13.gif] joj dušica mala... samo da brzo prođe.

Rosita -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 13:22:00)

E ovo sa izbacivanjem stvaaaarnooo!!
Ovi moji mi nešto digli tenziju. Mrzim vikende. I što sam sama sa njima. 
Smeško, ja mom malenom više puta dnevno maltretiram oči već 8 m+ :(. Nadam se da će sondiranje pomoći. Nema druge. Žao mi što nećeš na Deku :(
Ana, maraj, pisah vam, ajde sad samo da poželim da što pre prođe.
Poz mame.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 13:33:35)

Rosi, ako si u mozilli onda samo klikni desni klik i idi na strelicu da te vrati. Zatim prekopiraš tekst, otvoriš novi prozor za odgovor i ubaciš ga.

pari -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 13:51:50)

Ana,nadam se da će ga danas proći. Kakav je taj Tylenol? 

Maraj,Kako je sad S?

Rosi, razumem te skroz...nije lako kad si sama sa njima...

Meni javili da je uredan bris grla. A mene boli grlo baš baš 😣

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 14:08:05)

Pari, to je kanadski (ili američki) sirup, ibuprofen. Ali mnogo bolje reaguje na njega, brže mu spadne temperatura. Jedino mu se ukus ne dopada, iako ne znam zašto jer je ili voćni ukus ili bubble gum.

smeško -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 14:17:46)

Ana, to i nije loša ideja. Da vidite kako sam se ugojila posle trudnoće. [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 14:54:18)

Ma da se mi isćaskamo malo face to face [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif]

Toliko mi se spava da ću se onesvestiti...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 16:06:17)

Mi bili do mojih. Ja sama sa decom. P je prevristao put nazad. Strasno. Zasto moja deca nisu kao sva ostala? Zasto ne spavaju u putu cak i kad im se spava 😞? Evo sad je zaspao. 
Ja cu sad da kuliram malo. I nesto da poradim. Mm opet sutra nije ceo dan tu

pari -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 16:08:35)

Ljisho 😒 šta da radiš...proći će i taj period .. 

Nama bili gosti. Napravila sam neki voćni tiramisu,pravi se jako lako i brzo a meni se baš sviđa.  Jamie Oliver recept.

Mene grlo baš boli :( a treba spremati stvari,pakovati...

smeško -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 17:12:45)

Ana, to bi bilo sjajno!

Radim neke logičke zadatke sa N. Neki zadaci su i meni takvi da i ja moram da se skoncentrišem. Ali, trudi se on, nešto uradi, nešto mu ja pokažem.
Kupili smo neku tortu juče kada su dolazili kumovi i danas smo je smazali. Super je.

Radim matematiku i ignorišem ovaj veš za peglanje.[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 17:21:58)

Smeško, ja ignorišem neke tepsije koje nisu za mašinu [sm=smiley36.gif] na kraju će ih mm oprati [sm=jezicek.gif]

Listam neke recepte, zaludna žena. Ne znam gde da kupim aparat za pizzele (to su tanki vafli punjeni karamelom, imaju specifičnu šaru). To mi se tako pravi ali nemam na čemu da pečem.

smeško -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 17:26:31)

I ja ignorišem sudove od ručka, mm obećao da će oprati. Čekam.[sm=smiley36.gif] Spremala čorbu sa boranijom i brokolijem. Svi smazali i oduševljeni su, M sam rekla da je sa spanaćem, a njega je mrzelo da je raščlanjuje. [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 17:42:30)

Gde ste mamike?Ljisho,i M urla..pogotovo u jakni,toplo mu bude..i moje slabo spavaju u kolima..Mene boli glava..cak sam i odspavala posle rucka,mm rasklonio i oprao sve..Hormoni su cudo,na polovini sam izgleda,pa otud i glavobolja,i pored leka ne prolazi..cak mi se i braon-crvenkasti sluz pojavila..odlepicu..Maraj,kako ste?Jess? Odakle bre taj konjuktivitis,i moja J je imala..

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 17:45:46)

IZVORNA PORUKA: smeško

I ja ignorišem sudove od ručka, mm obećao da će oprati. Čekam.[sm=smiley36.gif] Spremala čorbu sa boranijom i brokolijem. Svi smazali i oduševljeni su, M sam rekla da je sa spanaćem, a njega je mrzelo da je raščlanjuje. [sm=smiley36.gif]

Hahaha [sm=smiley36.gif] sjajno!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 17:55:22)

Neni se pece hleb i pijem caj od marakuje. Odusevljena sam.

Deci se jede pomfrit. Ne pamtim kad sam im przila. Mozda im ispunim zelju.

Anci, meni padose na pamet ono sto spremas kad namotas na limenke od piva. Probala sam na jednom sajmu i odusevljena sam.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 17:59:36)

Sanjice, chimney cake ili kurtoš kolač :) ima više naziva. Kada dođe zima meni se to tako jede [sm=smiley1.gif]

E ja ne pamtim kada sam pržila pomfrit, ja to spremam u rerni i Marko tako više voli. Ja doduše volim i prženi ali izbegavam [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 18:07:38)

Anci, izbegavam bas zbog ulja[sm=smiley13.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 19:53:25)

Vece mame...ja uspavljujem S..bas se muci. Crveno joj oko očiju. Malo pre ke i povratila. Celo vece je jaukala. Na kraju se ispovracala pa smo je kupali. Nije vesela kako zna da bude. Ni gladna. Cak danas nije htela ni da drzi siku u ustima. Dava sam joj malo i orosala. A kad se ukaki napuni pelenu ali vodom. Jedva da bude sadrzaja na peleni. Sve vodeno pa pelena upije.
Ja joj jutros dala bio baju 5 kapi. Pise da je to doza, al ne znam, da l bi smelo da se daje vise puta u toku dana kada dete ima proliv

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 20:04:09)

Vece mame! 
Ja sam danas turbo, jutros 2 sata napolju, pa isla nesto za Slankamen, pa popodne opet napolje, nisu spavale popodne, tako da evo vec se uspavljujemo. 
M je bas zapusena i kaslje, videcu kako ce nocas, pa da je mozda sutra ostavim kucI. Ja nemam snage da perem kosu, nadam se samo da sutra nemam neki sastanak.
Ana, imas li recept za taj Kurtos kolac? To stalno bude na vasarima. 
Kako je Mare? 
Maraj, kako je S? 
Da sto pre ozdravite. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 20:07:07)

E taj kurtos kolac bude sad na onim standovima po gradu, sad oko Nove god...
Ja uspavala S. Po drugi put veceras. Valjda ce da ucvrsti. Bas je slomio ovaj virus

Ana RR -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (9.12.2018 20:31:25)

Maraj, nema šanse da odemo do grada a da ne kupimo chimney cake [sm=bravo.gif] bio je lokal u palati Albanije ali su ga brzo zatvorili, šteta. Tu je onaj giros sada.

Maki je ok, temp je 37. Danas je imao 38 ali toliko ga je mrcvarila da sam mu dala sirup. Posle smo čak malo i izašli napolje na vazduh.

Jess, imam negde, poslaću ti. Mm mi bacio konzerve koje sam koristila za pečenje pa sad ne mogu da spremam [sm=smiley36.gif] što i nije tako loše jer ćemo biti kao prasići [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>