Rosita -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (8.12.2018 12:57:17)
|
Dan. Maraj, žao mi je :(. Ja sam N uspevala dati paracetamol na usta. Lagano, spricem. Ako povrati, ponovim. Ako bi opet, dala bih cepic. Nisam do sad, starijem jesam. Ja mogu reci u 95 % slucajeva nista novo kod dr ne saznam. Idem drugi, treci dan, ali sve vec znam i sama. Starijem sam inhalaciju ordinirala bolje od dr. Jednom sam poslusala novu dr i zakomplikovalo se. Ne generalizujem, postoje situacije, ali ne trčim. A što da ne, može se ići i odmah ko ne može da čeka. Maraj, do 38 ne paniči ništa. Čekaj naredno vreme za dozu. Poji, probiotik, danas je udarno, sutra ce biti bolje. Naravno, pratis, znas gde je dezurna ustanova. Ljubim da prođe!!! Nikad ne bih starije dete povlačila iz vrtića zbog mlađeg. Stariji baš voli vrtić i jako sam zadovoljna kako mu je tamo. Viruse donosimo i mi, odrasli. A i mali ce u jasle, tako da... Mi se super proveli na baletu! Baš mi je prijalo. Mm malog uspavao, mi došli u pola 10, ja sam ga grdila kao nije sisao, šta ću sa sisama😂. Posle ga podojih u snu, a mm sam se izvinila. On ga podmirio sve, a ja tako. Doduše, jutros mu propustila pelena, nije mu dobro namestio😁. Cepidlačim, znam. U svakom slučaju vredi saznanje da mm može da uspava malenog i da se on mlže naknadno podojiti, u snu💪. Trebalo bi da sa velikim pravim keksice sad. Poz mamice.
|
|
|
|