Milena18 -> RE: Razgovori mama 12/18 [chat] (7.12.2018 23:51:06)
|
Veče! Pari, ti beše sada ponovo piješ antibiotik? I dalje ti nije bolje? Von, ta faza je kod M trajala baš dugo. Doduše, ona se plašila samo nepoznatih muškaraca, ali reakcije su joj bile baš burne. Jao, Ljišo, tri toplomera 😂 Ja potpuno razumem da se ne možeš odvojiti od bebe na toliko dugo, a posebno zbog posla za koji kažeš da ti nije toliko primamljiv. Da li veruješ da moja M do sada nije ostala duže od 2-3 sata ni sa kim osim sa tatom? I to je ostajala samo sa sveki kad je bolesna a on ima časove u prepodnevnoj smeni. Evo hteli smo malo više da uključimo mog tatu u njen život, ali ne ide. Juče je on išao po nju u vrtić, preplakala je put do kuće. Hajde što je ona plakala nego me on zvao u panici, nije znao šta da radi. Morala sam da izađem sa posla ranije. To je već treći put da trčim kući jer on ne može da se snađe. A žalio se da ga malo uključujemo. Rekoh mu da će ostajati u vrtiću duže kad mn ne može da je uzme, ne treba meni taj stres i da svaki put razmišljam hoće li sve proći ok ili ću morati da izlazim sa posla. Toliko o ostajanju sa nekim drugim. Jess, meni se M budila sve dok je sisala. Imala je jedan period kada je spavala lepo noću ali kako je krenula u vrtić a ja na posao, tako je počela da se budi po sto puta i traži da sisa. Mada, ima i dece koja ne sisaju, a opet se bude. Emice, javi se 😊 Raspisah se. Odoh da se spremam za spavanje polako. Laku noć!
|
|
|
|