esma -> RE: Dr. Eugen Jonas (11.12.2011 5:56:11)
|
Objave: 6 Član od: 8.12.2011 Status: prisutan drage moje poz lijepi svima,nova sam ovdje nadam se da cete procitat pazljivo ovo sto cu da napisem,jer me se jako dojmilo ali tek trebam da isprobam i taj nacin pa da vidim da li je stvarno istina ali ja imam osjecaj da jeste ,na netu sam upoznala curu koja se borila dosta dugo sa tim da da zatrudni,nema sta nije pokusala,od cajeva pa do oplodnji silnih,naime jedna gospodja joj je predlozila da prati vrijeme u kojem je ona rodjena a to znaci u kojoj fazi mjeseca je rodjena tad moze da zanese,ona je pocela da prati te je odmah taj mjesec kad je odlucila ostala trudna,nasla je na netu stranicu gdje ima kad ukucate--- moon phase1950-2060---te vam izadje da vidite stvarno da je to istina,ona je na toj stranici nasla njezinu god te ta faza pun mjesec zadnja cetvrt ,koja je njoj donijela rjesenje i uspjela odmah,imala je malo dana do te faze te ju je odmah probala,kaze da je tri dana bilo razlike od ovulacije koju mi inace pratimo,naime ja sam provjerila za moju sestru te dvije prijateljice i na kraju su sve zanijele bas u toj fazi kad su one rodjene,poklopilo se nevjerovatno,ovaj mjesec meni pada 24 og tad nastupa ta faza pa cu da vidim ocu li imati srece.vec sam pisala na ovom sajtu neki dan ,o jonasovoj metodi dali je netko uspjeo,sad sam odlucila da ovo napisem,jer me bas uvjerava da je istina,imala jednu oplodnju koja nije uspjela te sam nasla da se oplodnja radila u fazi koja nije moja,meni treba biti mlad mjesec prva cetvrt,izvinite na dugom postu,nadam se da cete bar malo procitat o tome pa mozda dodje volja da se to i proba,ja cu vidjet,pa se javim.pozzz
|
|
|
|