MakiJ -> RE: Dr. Eugen Jonas (28.11.2011 14:17:57)
|
IZVORNA PORUKA: tijana86 E pa ovako ja za Eugena nisam imala pojma do nesto vise od mesec dana , i izracunala sam svoje "kao" plodne dane, pisem kao zato sto mi vesice kao sto znate nikada nisu reovne dolaze na 2,3,4,5 meseci, tako da o plodnim danma je suvisno pricati. E sad ovako ukucam ja zadnju vesticu tamo gde treba i izadje mi od 18 do 21 septembra -muckanje obavezno , ali se ispostavi da mm dobije otkazi itd pa od toga bas tih dana nije bilo nista. Posle nekog vremena odnosno 29. septembra uradim testic budu [sm=rozacrtici.gif] odem kod doktora kaze mi sta mi kaze i onda rekoh ajd unazad da uradim Eugena i stvarno ukucam davno proslu vesticu i izadje mi 20 i 21 avgust , a bas tada smo mm i ja muckali i to su jedina dva dana u avgustu kada smo uopste simali odnose. Sto znaci da sam lude srece i hvala Bogu da nam je uspelo. Sto znaci da je meni Eugen pogodio. Bar ja tako mislim, ali opet ako mi je doktorka rekla 29. septembra da joj je mesak sumnjiv i da je mala trudnoca opet me to buni jer da sam zatrudnela kada sumnjam videlo bi se , mada kakav je uz necu ja mojju bebanu videti do 3 meseca ! [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Znaci ako imamo srece i dva dana u mesecu je dosta[sm=smiley1.gif], super Tijana bar da i ja budem takve srece[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|