esma -> RE: Dr. Eugen Jonas (16.12.2011 17:49:22)
|
IZVORNA PORUKA: bibica08 Posto sam ja imala 3 sp.pobacaja bas me zanimalo sta ce on da kaze,ti dobri dani obecavaju zdravo dijete i trudnocu bez komplikacija,a ostali nose rizik u mom slucaju.Dosta sam citala o dr.Jonasu i njegovoj metodi i zenama koje su imale sp.pobacaje,a kasnije rodile zdravu djecu.Tako da cu pokusati,nista ne gubim. znaci kalendar ti je pogodio unazad kad gledas,zao mi je sto si imala te traume,drugi put ce biti bolje...btw on naravno okrece ljude prema prirodi,koju smo odavno zaboravili,i sama sam naravno otkad imam problema sa zacecem okrenula se medicini,zao mi je sto sam im ikad povjerovala,jer danas vidim da sam samo vrijeme izgubila sa njima,da sam im samo brojka.zalosno kroz sta zene sve prolaze,prije nije bilo puno toga sto danas namecu zeni,od prvog dana kad ih se trazi pomoc od tog dana samo truju zene,ubili su me hormoni u par navrata,neznam kako nekom pada to meni je jako lose svaki put sjelo,to je dokaz da je trovanje zivo,ali ajd covjek sto vise prodje vise je pametniji,valda tako ispadne na kraju,zelim ti da uspijes sto prije i da napokon malu bebu zagrlis te ju u prekrasnog covjeka pretvoris,biljeznicu ces praznu dobiti pa u nju upisi sve najbolje,u prevodu da me svatis prekrsnu stabilnu osobu odgojis i kojom ces da se ponosis[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|