|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
22.5.2012 22:24:05   
17 joka
Mikice,nadam se da je sve ok i da ces nam se javiti sa lepim vestima!

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1551
22.5.2012 22:39:30   
Ricola
Cestitkem svim trudilicama kissssuser posted image user posted image

"Žena stoji, kao kapija, na izlazu kao i na ulazu ovog sveta."
Ivo Andrić

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1552
23.5.2012 9:13:53   
Ricola
Inace trudilice...ukoliko se sumnja na trudnocu kad najranije se moze uraditi beta nalaz? Moram cekati da izostane bar nekoliko dana user posted image
Ili koliko pre nje to mogu uciniti....?
Kissic

Ivo Andrić

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1553
23.5.2012 19:23:07   
ivannna
evo ja da se javim,ona velika vrednost bete ipak nije vezana za blizance,barem kod mene,bila sam na 1.uz i samo je jedna bebica!da ste me samo videle,kao kreten sam krivila vrat i cekala da vidim i ono drugo! eto,kad covek ocekuje...ali ovako je mnogo bolje i lakse!user posted image

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1554
23.5.2012 20:29:43   
jbojana1980
Rikola, ja pretpostavljam da se trudnoca iz bete hcg vidi i pre ocekivane vestice. Recimo, u tabeli koju sam dobila u mojoj laboratoriji pise
3. nedelja trudnoce, beta 5,8-71,2. znaci, to je nedelju dana posle O. Kad treba da ne dobijes?

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1555
23.5.2012 20:41:19   
Ricola
Ocekujem tj ne ocekujem u prvoj polovini juna, meni su one malo neredovne,ali ovaj cudan pritisak u donjem stomaku, do juce je bilo samo na levom jajniku, a sad celi donji stomak, kao da cu dobiti, a nije vreme. Sva sam user posted image

Ivo Andrić

(odgovor članu jbojana1980)
Direktna veza do poruke: 1556
23.5.2012 21:02:19   
jbojana1980
Rikola, ako znas otprilike kad je bila ovulacije, racunaj da prodje 10 dana pa uradi betu.

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1557
25.5.2012 12:39:45   
jela 76
I ovde da se upišem...  Jutros, 29 dc sam vadila krv za betu, večeras rezultat!
Nemam nikakvih simptoma, pa ne mogu ni da predpostavim da li je...ili nije.

Ricola user posted image

Ivannna, Bojana, kako ste?

(odgovor članu jbojana1980)
Direktna veza do poruke: 1558
25.5.2012 12:45:35   
Ricola
user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: jela 76

I ovde da se upišem...  Jutros, 29 dc sam vadila krv za betu, večeras rezultat!
Nemam nikakvih simptoma, pa ne mogu ni da predpostavim da li je...ili nije.

Ricola user posted image

Ivannna, Bojana, kako ste?

Ivo Andrić

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1559
25.5.2012 13:00:12   
jela 76
Mislim da sam upravo dobila!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1560
25.5.2012 13:02:25   
ivannna
jela 76 user posted image javljaj da je beta velika!!!!

(odgovor članu Ricola)
Direktna veza do poruke: 1561
25.5.2012 13:03:29   
ivannna

IZVORNA PORUKA: jela 76

Mislim da sam upravo dobila!!!!!!!!!!!!!!

??????user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1562
25.5.2012 21:06:51   
jela 76
Jbg! Dr kaže da ćemo se ipak spremati za vto. Nova borba. Hvata nas leto... Videćemo. Gomila živaca ti treba dok...

Ćao, do novog javljanja na ovoj temi! user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1563
30.5.2012 14:10:49   
Mikica01
Pa evo da vam javim svima, nazalost nista od bebe ovaj put.. beta je rasla, ali kako sam prokrvarila pocela se smanjivati velikom brzinom.
imala sam biohemijsku trudnocu, na srecu nije bilo komplikacija i intervencija.
u toku je ponovno planiranje :)

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1564
30.5.2012 14:20:34   
Ricola
Mikice bas mi je zao...ali nemoj sad da se obeshrabris, kako i sama kazes da je u toku novo planiranje..
Kisssis i samo opusteno i pozitivno.....

Ivo Andrić

(odgovor članu Mikica01)
Direktna veza do poruke: 1565
6.6.2012 22:20:34   
IvannaM
E pa drage moje da vam se javim i ja. Juce ssam malo prokrvarila i odmah su me poslali da radim betu jer na Uv nisi videli niste. Beta 381 sto i odgovara proracunima moje lekarke. Da bi bila sigvurna da sve ide kako treba (jos imam po neku kapljicu krvi dnev no) ja sutra opet odoh na betu user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1566
3.7.2012 12:24:51   
NadaR
IZVORNA PORUKA: moloco

I sve prođe. Isli na icsi..14 dan po transferu rađena beta negativna. Doktor inzistira na daljnoj terapiji kao nije kraj.
danas opet samoinciijativno vadim betu opet manja od 1. i dalje koristim urogestan, estrogen , korikostroide sutra popodne na kontrolu,
pregleda me ultrazvukom - prije 2 dana kao fin endometrij 14 mm. 13 dan po transferu bilo malo smedjeg krvarenja ni kap svega skupa- mali iscjedak. sinoć 17 dan po transferu mali koagulum crvene krvi... i tiš ina u kući, muž na putu.
inače bili na 2 inseminacije 0; muz oligoastenozoospermija gr III. ja 2 laparaskopije prva paraovarijalna cista , druga endometrioza i miom odstranjeni.
sad mislim možda ovaj icsi nije uspio zbog operacije mioma. drugi dan po punkciji mi vraćen dvostanični embrij . biolog bio sretan -kao školski primjer divan.
i bila je slamka za koju se uhvatim ... anakon današnje bete slamke vise nema.
malo se rasplačem pa stanem , boga pitam zasto
da hoce ovo proći, da prihvatim da nema. dugo je bilo cekati 14 dana sad jos naredna pet, nema , pa slamka možda bude pa opet nema
boli me duša i srce i sve

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1567
3.7.2012 13:23:04   
babby
user posted image meni kasnilauser posted image 2 nedelje odem na ultrazvuk poto je test bio negativan i na njemu u endom.neka h... masa oko 5.5mm kako rece dr.da za par dana uradim betu danas je radila a ona 1.26 i na ultrazvuku nistauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1568
3.7.2012 14:24:08   
17 joka
user posted image jesi li radila koji testic za te dve nedelje?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1569
3.7.2012 18:05:21   
babby
jesam pre prvog ultrazvuka i bio je negativan moj dr je na odmoru pa mi druga doktorka rekla da mogu da pocnem da pijem od danas cikloproginovu(pila sam je inace pre ovog meseca) pa me zanima dal mozda nisam trebala jos neznam bas samuser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1570
5.7.2012 12:07:18   
moloco
i sve prođe. Isli na icsi..14 dan po transferu rađena beta negativna. Doktor inzistira na daljnoj terapiji kao nije kraj.
danas opet samoinciijativno vadim betu opet manja od 1. i dalje koristim urogestan, estrogen , korikostroide sutra popodne na kontrolu,
pregleda me ultrazvukom - prije 2 dana kao fin endometrij 14 mm. 13 dan po transferu bilo malo smedjeg krvarenja ni kap svega skupa- mali iscjedak. sinoć 17 dan po transferu mali koagulum crvene krvi... i tiš ina u kući, muž na putu.
inače bili na 2 inseminacije 0; muz oligoastenozoospermija gr III. ja 2 laparaskopije prva paraovarijalna cista , druga endometrioza i miom odstranjeni.
sad mislim možda ovaj icsi nije uspio zbog operacije mioma. drugi dan po punkciji mi vraćen dvostanični embrij . biolog bio sretan -kao školski primjer divan.
i bila je slamka za koju se uhvatim ... anakon današnje bete slamke vise nema.
malo se rasplačem pa stanem , boga pitam zasto
da hoce ovo proći, da prihvatim da nema. dugo je bilo cekati 14 dana sad jos naredna pet, nema , pa slamka možda bude pa opet nema
boli me duša i srce i sve

Danas na kontroli vidi se krugic , betu ponavljamo u petak... Da mirujem...ova moja situacija je sva mimo razuma...razumijem ja beta negativna, a evo vec 19 dan od transfera , menstruacija kasni 9 dan jel to od utrogestana? Endometrij visok 14 mm - fin fin... ????

20 dan danas, menge nema sutra opet beta

(odgovor članu Jadra)
Direktna veza do poruke: 1571
5.7.2012 12:54:27   
babby
moloko a kolka ti je bila beta

(odgovor članu moloco)
Direktna veza do poruke: 1572
5.7.2012 13:34:34   
moloco
Rezultati oba puta manja od 1 ... A od 5 je ok. A na ultrazvuku ima krugic. Il ce sutra biti dobra beta il nema nista.. sikira me puno ova situacija dal da se nadam ili ne, srce ce mi puknuti od tahikardije...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1573
5.7.2012 14:56:20   
babby
user posted image budi hrabra evo meni je ila 1.26 na prvom ultrazv.je bilo nesto u end. posle na 2 nista user posted image user posted image user posted image razumem kako se osecas cisto zbog sebe proveri jos jednom ,ja sam tog celog dana mislila da cu da odlepim od tolkog bola ali sam rekla sebi da moram biti pozitivna bas zbog te bebice koja me ceka tamo negde i znam da cemo sve mi sa ovih stranica biti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moloco)
Direktna veza do poruke: 1574
5.7.2012 15:04:41   
moloco
Vijela se u utorak tackica kao zrno graska... Samo cu se nadati pozitivnoj beti i da se mrvica uhvatila... Vec je volim zelim da ostane

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here