|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
28.4.2012 11:22:09   
JAmy
Hvala Yaguser posted image ...
Eh,draga moja,od kada sam trudna daleko sam ti ja od pameti...user posted image

"Ako odustanete od pobjede, a da nikada ranije niste pobjedjivali, ostacete ono sto ste i ranije bili- gubitnik. - Skot Pek"

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1526
28.4.2012 11:26:37   
Yag
ti si meni najpametnije bice na ovo forumu ocekujem te u prvomuser posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1527
3.5.2012 14:19:15   
Janncica
radila sam ponovo betu danas i prelazi 1600,a referentna vrednost je <10... Je l bi mogao neko da mi kaze od prilike koja to dodje nedelja... Mislim da mi je jos rano da idem na ultra zvuk (sledece nedelje cu),s obzirom da je prosle nedelje beta bila 11,10...

user posted image user posted image user posted image Sreca,sreca,radost.... user posted image

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 1528
3.5.2012 14:36:11   
Suncicabg
Cestitke user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1529
3.5.2012 15:26:51   
Figaro88
Jancice cestitamuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1530
3.5.2012 19:33:27   
momaka
zene dali neko moze da mi pomogne radila sam betu 13 dan od ET pokazala je 0.392 sta to znaci u ponedeljak cu da ponovim

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1531
7.5.2012 19:03:46   
srećna
Cao svima danas sam radila betu i ona je 8190 zadnja M mi je bila 22.03. jel to sve u redu jer ja tu nista ne razumem a kod doktora imam zakazano tek 31.05. i to mi je mnogo da cekam?

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 1532
7.5.2012 19:11:20   
vonavoj
user posted image user posted image cestitam!
naravno da je sve u redu,opusti se! imas na pocetku teme vrednosti,i odgovara nedelji u kojoj si..7ma nedelja!

(odgovor članu JAmy)
Direktna veza do poruke: 1533
7.5.2012 19:21:09   
srećna
Hvala user posted image sad mi je malo smesno uopste ne mogu da povezem kada sam zatrudnela user posted image ,mislila sam da sam krace trudna po nekim mojim proracunima,ali dobro to nije sad ni bitno...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1534
7.5.2012 19:51:13   
Maslacak15
To znaci da si najverovatnije zatrudnela oko 5 og aprila +-5 danauser posted image Srecno

(odgovor članu srećna)
Direktna veza do poruke: 1535
7.5.2012 19:58:29   
vonavoj
opusteno,meni su plodni dani ne 15og u mesecu,nego tamo 21-23 danauser posted image ..tako da sam se i porodila 7 dana posle terminauser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1536
7.5.2012 23:46:58   
srećna
Pa da oko 5. je meni itrebala da bude ovulacija...Hvala na odgovorima,ja sam malo panicar jer sam imala problema ranije a i ne mogu da docekam taj pregled :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1537
8.5.2012 22:51:52   
ivannna
stigli mi rezultati- beta 3 261 a posto sam radila iui tacno znam da mi je proslo 19 dana i ne uklapam se u ove tabele sa pocetka teme,nije mi bas jasno...

(odgovor članu srećna)
Direktna veza do poruke: 1538
8.5.2012 23:10:56   
Alexis79
Nemoj da se zamaras sa brojkama kad si TRUDNA !
Cestitam user posted image
To znaci da si trudna 3-4 nedelje ,a za taj period vaze vrednosti od 500 do 6 000 .
Mozda ce biti i user posted image user posted image .
Sve ce ginekolog lepo da ti objasni na prvom Uz za koji dan.
Meni je 20-tog dana od transfera (posto sam radila Vto) beta bila 2363 ,a u tabeli za taj dan pisu vrednosti od 135 do 1690 .
Ali mi zato ispod te tabele pise i tabela po nedeljama i od 3. do 4. nedelje je od 500 do 6000 vrednost.
Samo se opusti ,sve je ok.user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1539
9.5.2012 8:14:15   
ivannna
hvala Alexis!!!user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1540
9.5.2012 8:15:55   
hanka
user posted image Ivanauser posted image

user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1541
9.5.2012 8:23:17   
ivannna
user posted image  hanka user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1542
9.5.2012 8:25:07   
hanka
Brisi u prvo user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1543
9.5.2012 8:44:52   
little_one
Meni su u 4+5 nedjelji radili betu, i isprepadali me bez razloga. Naime beta je bila 12169...nije bilo viseplodne trudnoce a s bebicom je sve u redu. Nemoj da se zamaras sa betom, vise puta se pokazalo da je vrijednost bete stvar koja se razlikuje od zene do zene, od trudnoce do trudnoce. Idi tamo u prvo tromjesecje i prijavi se i uzivaj draga u trudnoci user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1544
9.5.2012 19:11:14   
degu
Ivannna biće tu user posted image user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1545
9.5.2012 19:43:25   
Maslacak15
Ivanna ti tacno znas da si bila juce 20 dposle ovulacije posto si radila IUI. Znaci kod tebe nema greske u datiranju. Evo i dve informativne tabele o vrednostima HCG u singleton i blizanackim trudnocama. Slazem se NE mora da znaci ali ja mislim da sanse nisu male za user posted image user posted image Prosudi sama.

http://www.advancedfertility.com/earlypre.htm

uzivaj draga uuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1546
9.5.2012 20:19:01   
ivannna
hvala maslacak za info! user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1547
9.5.2012 22:40:19   
maca821
ivanna super betauser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 1548
21.5.2012 18:16:18   
Mikica01
Cao, pomozite mii :))
zadnju M sam imala 06.04, polovinom maja uradila sam test koji je bio pozitivan, otisla kod lekara, na UZV nije nista video, poslao me da vadim krv, prvi put beta je bila 220, za 3 dana 570. strah me je jer sam juce i danas malo krvarila. sta se desava?!
nisam radjala do sada, imam 24 godine, udata sam i zelim dete :)

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1549
21.5.2012 19:45:37   
Ana RR
Mikice, treba odmah da se javiš lekaru ako imaš krvarenje. Verovatno će ti uraditi još jedan UZ i prepisati terapiju. Nemoj čekati.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mikica01)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here