|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
9.9.2011 19:09:40   
nina26
Srecnaa, kolika ti je sada beta?

Vidi da ti je bila prvo 40 pa posle 30, nazalost pada, a trebala bi da raste...

Zasto ti nije dao progesteron kad si prokrvarila??

(odgovor članu srecnaaa)
Direktna veza do poruke: 826
9.9.2011 19:12:28   
nina26
Uh, tek sam sad procitala da ti ims bolove...user posted image

Draga, zao mi je sto moram da ti kazem, ali meni sve to deluje na spontani....

Jel su ti bolovi u predelu materice?

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 827
9.9.2011 19:23:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mama 78

Ne razumem doktore koji tako rano cackaju sondomuser posted image

mora da "cacka" sondom jer se obicnim ultrazvukom tako rano nista ne vidi, a ne vidi se ni na obicnom pregledu (eventualno malo zadebljana materica).
zao mi je, srecnaa, ali ako ti beta opada to znaci da je bila biohemijska i verujem da ti tu ni progesteron ne bi mogao pomoci, ipak si otisla kod dr i pre nego sto ti je zvanicno kasnila. i kao sto kaze mama78, gledaj to sa pozitivne strane - kad tako rano ode plod znaci da nesto verovatno nije bilo u redu i bolje je odmah da ode nego da se ne daj boze desi kasnije ili da se rodi dete tesko bolesno user posted image  bar sam ja to tako gledala nakon spontanog.

(odgovor članu Mama 78)
  Direktna veza do poruke: 828
9.9.2011 19:25:24   
srecnaaa
BETA MI JE PRVO BILA 40.11 NAKON 48 SATI 39.00 NIJE MI DAO NISTA SEM DANAS STO JE REKAO DA PIJEM PALITREX JER SMATRA DA MI JE TO CIKLUS,JER SAM I U PRVOJ TRUDNOCI DOBIJALA PRVA 2 MESECA,PA MI JE SERKLAZ RADJEN U 4 MESECU TRUDNOCE.
BOLOVE IMAM U PREDELU JAJNIKA IVISE LEVA STRANA KAO I KRSTA STO ME BOLE...

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 829
3.10.2011 18:49:56   
jelena038
Ekipice, kasni mi dan-dva, beta mi je 32,9
Kriziram, imam samo jedan jajovo, prosli put mi je beta bila od prilike ovolika u isto vreme, kad je bila vanmatericna. Puno bi mi znacilo kad bi mi rekle kolika vam je beta bila dan nakon ocekivane, ako ste radile tako rano.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu srecnaaa)
Direktna veza do poruke: 830
3.10.2011 18:55:26   
bea83
Jeco,ja te neću mnogo utešiti meni je beta bila 583 posle jednog dana kašnjenja,ali se ipak nadam da će sve biti ok, i da je bebica ipak tu a da je O kasnilauser posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 831
3.10.2011 18:57:38   
anuksunamun
Jeko, meni su radili test 1 dan nakon ocekivane i bila je 533,alimeni je ET uradjen 15 dana pre toga....ako je tebi O bila kasnije..ovo je vrlo moguc rezultat tako rane trudnoce,sta ti kazu u lab?

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 832
3.10.2011 19:01:54   
jelena038
ma nista.. ajd, radicu ponovo za dva dana. hvala.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 833
3.10.2011 19:06:17   
anuksunamun
pa da da vidi kako beta rasteeeeeeeeeuser posted image user posted image bit ce da si gravidnauser posted image a sta je to Pristina:(???otkud u Pristini aman?

Direktna veza do poruke: 834
3.10.2011 19:07:42   
Nataša1
Ako sumnjaš na vanmateričnu, možda da uradiš za 24 sata?  Ja sam nedavno imala pozitivan test ali još nižu betu i bolove u leđima. Išla sam na hitan UZ gde mi je dr rekla da ne vidi da se krv negde odliva, i da misli da nije vanmaterična. Nisam čekala 48 sati, rekla mi je da odradim sutradan da mi ne stradaju jajovodi ako čekam.

Direktna veza do poruke: 835
3.10.2011 20:22:42   
mirjanam
meni je bila 225 na dan ocekivane a bila je vanmatericna a 2 dana pre operacije 50000.

Direktna veza do poruke: 836
4.10.2011 1:38:12   
jelena038
anuk, ma ta pristina je iz emotivnih razloga, ne brini, jos sam u bosni :)

ne mogu da spavam, opteretilo me sve ovo, procitala sam bete svih zena na balkanu (prva korist od neznanja onolikih stranih jezika) i tek sad vise nista ne znam... ima li ikog budnog? buni me sto kod vas svih trudnoca je preko 5, a na mom nalazu pise da su referentne 0-1 user posted image utice li to na moju manju betu od vasih?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 837
4.10.2011 7:22:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

Ekipice, kasni mi dan-dva, beta mi je 32,9
Kriziram, imam samo jedan jajovo, prosli put mi je beta bila od prilike ovolika u isto vreme, kad je bila vanmatericna. Puno bi mi znacilo kad bi mi rekle kolika vam je beta bila dan nakon ocekivane, ako ste radile tako rano.

Moras da mi das referentne vrednosti. Nisu svuda iste. Ja kad sam radila, pisalo je 30-100 za petu nedelju trudnoce, a meni je bila 77, sto je bilo skroz ok...

Direktna veza do poruke: 838
4.10.2011 7:29:18   
jelena038
referentne pise 0-1, a rezultat 32., jedinica mIU/lM

< Poruku je uredio jelena038 -- 4.10.2011 7:30:05 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 839
4.10.2011 7:30:15   
sonyasha
Jeco, meni je bila 64 prvi dan kašnjenja i hvala Bogu sve je ok, eto me još malko pa u devetom! Ne beri brigu (koliko je to moguće) i uradi betu sutra! Držim fige da je sve super - kao što jeste!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 840
4.10.2011 7:30:50   
Anoniman
mislim da je nekom bila jako niska beta (cini mi se majared) i da se ispostavilo da je bilo kasnije zacece.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 841
4.10.2011 7:35:12   
Anoniman

referentne pise 0-1, a rezultat 32., jedinica mIU/lM

Nista mi to ne znaci. Tvoje referentne vrednosti samo kazu sta je normala za BHCG kad nisi trudna. Jbg-auser posted image
Moraces da izvadis betu za dva dana i ako ti se duplirala, to je to.

Direktna veza do poruke: 842
4.10.2011 7:37:21   
jelena038
znas ti gde je sutra..?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 843
4.10.2011 7:38:34   
Anoniman
Izdrzacesuser posted image

Direktna veza do poruke: 844
4.10.2011 7:52:18   
daca77
jelena038, ova materija mi je nepoznata, ali navijam da sve bude okuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 845
4.10.2011 8:06:03   
jelena038
hvala, daco.. da mi je prespavati dan..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 846
4.10.2011 8:21:46   
majared
IZVORNA PORUKA: ksena

mislim da je nekom bila jako niska beta (cini mi se majared) i da se ispostavilo da je bilo kasnije zacece.

Tako je bilo u prethodne dve neuspele trudnoće ali i u ovoj. Baš ću da prelistam temu pa javljlam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 847
4.10.2011 8:26:32   
jelena038
ajde molim te. citala sam ja nocas, ali vise ne znam sta je cije..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu majared)
Direktna veza do poruke: 848
4.10.2011 8:49:44   
meyo
jeskic ne brini se
svuda su u labaratorijama drugacije vrijednosti meni je cak beta bila bas bas mala i tumacili kao negativna test kad sam prvi put bila trudna i to mi je kasnije doca protumacio kao kasnije yacece ..kako li vec
ajd sad odma u lab. da se smiris bre umrijet ces od brige i nemoj se toliko nrevirati meni se cini da ti je to sigurna trudnoca!! A mozes poc do ljekara danas ikako nekog boljeg s obzirom na tvoje krvarenje.. pa i priovatno
drzim ti fige jako jako jakouser posted image

Direktna veza do poruke: 849
4.10.2011 8:52:48   
bea83

buni me sto kod vas svih trudnoca je preko 5, a na mom nalazu pise da su referentne 0-1 user posted image utice li to na moju manju betu od vasih?

jelena, prostom logikom ispada da su u tvojoj lab drugačije vrednost tj. 5 puta manje, ako pomnožiš svoj rezultat puta 5 dobijaš vrednost koja je sasvim ok u poredjenju sa našim a imajući u vidu da ovulacija nije svima isti dan(meni je bila 13dc)user posted image al ga ja napisa user posted image u svakom slučaju, navijamuser posted image

Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here