|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
23.8.2011 13:25:04   
GRGA
user posted image user posted image E pa samo nam to treba i da nas strefi sloguser posted image user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 801
23.8.2011 16:55:40   
New Mom

IZVORNA PORUKA: mirjanam

evo i mene ovde naime radila sam betu  proslog ponedeljka i bila je 1500 a tri dana pre toga 514 i super se duplirala.ja bi trebalo da sam  sada 6 nedelja ali se na uz nista ne vidi.danas sam radila ponovo betu i iznosi 15000.sta vi mislite dali je moguce da je jos rano pa se zato ne vidi?

Kad sam bila trudna (i po mojoj proceni 6.nedelja) dr ništa nije video na UZ, iako je beta bila i visoka i duplirala se. Ponovio je posle nedelju dana, tada sam tek bila ulazila u 6.nedelju, ispalo je da mi je ovulacija dosta kasnila.
Zašto ne ponoviš UZ pregled za koji dan?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 802
23.8.2011 20:04:00   
World

IZVORNA PORUKA: jelena038

Mirjana, sada bi vec moralo da se vidi. Ako se plod ne vidi to ukazuje na patolosku ili vanmatericnu trudnocu, ali to je tvoj lekar trebalo da ti kaze. Gestacijska vreca se vidi vec u 5. nedelji. Kod mene je bilo isto i bila je, na zalost, vanmatericna. Nadam se da ce kod tebe biti sve u redu i da je samo UZ, ili lekar zakazao..

Ne vjerujem da bi joj mogla biti beta tolika sa vanmatericnom, kod mene je bila mnogo manja u 6. nedelji i umirala sam od bolova, tako da mislim ako ne osjeca nikakve neobicno jake bolove da definitivno nije to.

I morali su sacekati jos nekoliko dana da potvrde jer se nista nije vidjelo. Znaci, ako se osjeca ok, dobro je to sve. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 803
23.8.2011 21:44:21   
mirjanam
bila sam danas kod trceg dr.i video je mesak vaginalnom sondom kaze da je mesak usadjen na jako nezgodnom mestu i da zato nisu videla prethodna 2 lekara.bas sam se bila uplasila jer beta skace a nista se ne vidi i svi su onako sumnjali na vanmatericnu.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 804
23.8.2011 21:45:41   
New Mom
Jupiiii!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 805
23.8.2011 21:46:37   
degu
user posted image super mirjanam user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 806
23.8.2011 21:47:38   
Anoniman
Super user posted image

(odgovor članu degu)
  Direktna veza do poruke: 807
23.8.2011 21:53:31   
mirjanam
user posted image za vas,posebno za jelenu 038 i ja sam sa kosova.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 808
23.8.2011 21:56:38   
^iva^
user posted image user posted image user posted image bas sam se pitala gde si ti user posted image

iva

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 809
23.8.2011 22:00:01   
mirjanam
hajde u prvo tromesecje zbog pravila!

(odgovor članu ^iva^)
Direktna veza do poruke: 810
24.8.2011 14:34:54   
jelena038
IZVORNA PORUKA: World

IZVORNA PORUKA: jelena038

Mirjana, sada bi vec moralo da se vidi. Ako se plod ne vidi to ukazuje na patolosku ili vanmatericnu trudnocu, ali to je tvoj lekar trebalo da ti kaze. Gestacijska vreca se vidi vec u 5. nedelji. Kod mene je bilo isto i bila je, na zalost, vanmatericna. Nadam se da ce kod tebe biti sve u redu i da je samo UZ, ili lekar zakazao..

Ne vjerujem da bi joj mogla biti beta tolika sa vanmatericnom, kod mene je bila mnogo manja u 6. nedelji i umirala sam od bolova, tako da mislim ako ne osjeca nikakve neobicno jake bolove da definitivno nije to.

I morali su sacekati jos nekoliko dana da potvrde jer se nista nije vidjelo. Znaci, ako se osjeca ok, dobro je to sve. user posted image

kod mene je bila ogromna u 6. nedelji kad mi je sve popucalo, a na dan kad sam trebala da dobijem 36, posle se duplirala i ihahaj otisla do pucanja jajovoda.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 811
24.8.2011 14:38:58   
jelena038
Mirjana, cestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Sad tek vidim tvoj post! Dobro je sve ispalo, sad odmaraj!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 812
24.8.2011 14:39:09   
World
E bas mi je zao sto ti se to desilo? Kako nisi imala nekih bolova prije nego sto je doslo do pucanja? Ja sam se bas raspadala bukvalno, pa sreca nekako sto sam otkrila na vrijeme....
A koliko se sjecam, meni je beta u nekom momentu bila najvise mozda 800 i nesto............

Direktna veza do poruke: 813
24.8.2011 14:45:30   
jelena038
IZVORNA PORUKA: World

E bas mi je zao sto ti se to desilo? Kako nisi imala nekih bolova prije nego sto je doslo do pucanja? Ja sam se bas raspadala bukvalno, pa sreca nekako sto sam otkrila na vrijeme....
A koliko se sjecam, meni je beta u nekom momentu bila najvise mozda 800 i nesto............
nista, deset dana sam cekala kao, da malo zaasni, pa da odem na pregled, imala pojacan apetit, spavalo mi se, sve isto kao u prvoj trudnoci.. beta je bila ne znam kolko hiljada na dan kad sam operisana, tek dan pre nego mi je pukao jajovod pocelo je da bolucka i braon iscedak.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 814
24.8.2011 17:48:48   
tijatija

IZVORNA PORUKA: mirjanam

bila sam danas kod trceg dr.i video je mesak vaginalnom sondom kaze da je mesak usadjen na jako nezgodnom mestu i da zato nisu videla prethodna 2 lekara.bas sam se bila uplasila jer beta skace a nista se ne vidi i svi su onako sumnjali na vanmatericnu.

Mojoj prijateljici se nije videlo 8 nedelja, beta se pravilno razvijala i test joj je bio pozitivan, tek treci dr. je video vec plod sa 8 nedelja ali joj je bio nekako zavaljen(valjda je imala zavaljenu matericu) i sad ima sina od 4 godine, tako da nerazmisljaj negativno sve je to OKuser posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 815
2.9.2011 11:26:33   
malamara
Zdravo svimaaa :))))
nova sam na forumu...
Menstruacija mi kasni 4 dana.... Jutros sam uradila tes ipokazao jeuser posted image user posted image ...
Pozvala sam doktorku da zakazem pregled, međutim medicinska sestra mi je rekal je da je za pregled UZ još rano i da to ništa ne znači...user posted image
ja sam otišla i uradila beta HCG odmah i rezultat kaže 1445 mIU/ml... što potvrđuje da sam user posted image jel daaa??? 

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 816
2.9.2011 11:30:09   
vonavoj
user posted image user posted image user posted image malamara,i te kako pokazuje da siuser posted image user posted image
uz ti stvarno nece pokazati puno,strpi se bar jos 10ak dana!!user posted image user posted image da se cuje i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitam!!!!!!

(odgovor članu malamara)
Direktna veza do poruke: 817
2.9.2011 11:31:14   
World
DAA user posted image

cestitam user posted image

(odgovor članu malamara)
Direktna veza do poruke: 818
2.9.2011 12:06:12   
degu
user posted image user posted image Čestitamo user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 819
2.9.2011 12:09:35   
IVA 11
Da, velika beta, cestitam! user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 820
2.9.2011 12:17:29   
malamara
Juupiiii user posted image

Hvala vam punooooo svima, divni ste!!!

UZ imam zakazan 12-og pa ću sačekati, neću zakazivati ranije.

Ljubim vas

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 821
2.9.2011 12:19:12   
vonavoj
user posted image user posted image odlicno!!!

(odgovor članu malamara)
Direktna veza do poruke: 822
9.9.2011 18:01:10   
srecnaaa
MOLIM VAS ZA ODGOVOR JER SU VISE OVI LEKARI NENORMALNI....
POSLEDNJI CIKLUS MI JE BIO 6.8 TRAJAO JE 5 DANA....INACE CIKLUS MI JE NA SVAKIH 31 DAN. U MEDJUVREMENU SAM OSTALA TRUDNA ( MISLIM DA SE TO MOGLO DESITI OKO 20.8).TEST SAM RADILA 1.9 BIO JE POZITIVAN. 4.9 SAM OTISLA KOD DOKTORA NARAVNO REKLA DA MI JE TEST POZITIVAN ,NISTA SE NIJE MOGLO VIDETI NA UZ PA ME JE PREGLEDAO SONDOM TAKODJE NISTA NIJE MOGLO DA SE VIDI...TU SAM I PROKRVARILA.DOKTOR SMATRA DA JE TO CIKLUS,ALI MI JE DAO DA URADIM BETA HCG 5.9.BIO JE 40.11 JA I DALJE KRVARILA,PONOVIM BETU 7.9 TADA JE 39.00.E SAD POSTO I DALJE KRVARIM REKAO MI JE DA OPET PONOVIM U PONEDELJAK A DA U MEDJU VREMENU PIJEM PALITREX JER IMAM I BOLOVE.MOZE LI MI NEKO OBJASNITI STA SE DOGADJA JER CU IZLUDETI VISE...HVALA VAM U NAPRED!!!!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 823
9.9.2011 18:14:00   
Mama 78
Srecna trudnoce ima ili je bilo.Ne razumem doktore koji tako rano cackaju sondomuser posted image .U svakom slucaju svaka trudnoca koja se eventualno zavrsi tako rano je greska prirode i na to gledaj pozitivno?Navijamo da je to ipak zdrava trudnoca,ali nemoj previse da se nadas.Mrzim kad nesto ovako moram da napisem!!!Po datumima neznam sta je taj doktor mislio da vidi.Dali i dalje krvaris ili je to bilo malo posle gledanja sondom!?

(odgovor članu srecnaaa)
Direktna veza do poruke: 824
9.9.2011 18:47:20   
srecnaaa
TRUDNOCA I DALJE POSTOJI!!!DA,I DALJE KRVARIM KAO DA IMAM CIKLUS...SAMO STO KOD MENE CIKLUS TRAJE 5 DO 6 DANA A EVO DANAS JE 5 DAN A KAO DA JE DRUGI.

< Poruku je uredio srecnaaa -- 9.9.2011 18:52:17 >

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here