jelena038
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Bila sam juce kod ginekologa i rekla mu sta je bilo, on poceo da se dere na mene kako nisam normalna sto to radim, da to nista ne znaci, odnosno nije bilo trudnoce. Kaze da sam mogla i od dve case coca cole da imam takav rez Rekao je da imam ranicu i hronicnu upalu desnog jajnika i dok to ne sredim nista od . Jako sam se iznervirala od tog njegovog odvratnog nastupa, doslo mi je izadjem napolje i da ga oteram u PM! Kazem ja kako doslo tako i otislo, a on ce mi nista nije ni bilo ksenija, i moj tako reaguje, i u sustini, lekari nikad ne salju da se radi beta pre nego iyostane menstruacija, jer su to stresne situacije na koje se mozda ne moze uticati, a lekari imaju razlicit nacin da nam kazu da se ne bavimo medicinom ako ne znamo. iskreno, nisu daleko od istine, svako se danas razume u sve i dva guglanja nas cine lekarima, ili prepricavanja individualnih slucaja. danas mi je mozda i drago sto pre prve trudnoce nisam nijednom vadila betu, a 4 godine sam se trudila. znala sam samo da zelim bebu i od te zelje je i nastala. ne znam kako bih podnela toliki pritisak kod prvog deteta, kad ga ovako podnosim kod drugog. sto se ranice tice, idi resavaj to, pod hitno, ja sam imala cin III, prakticno pocetak karcinoma, i neces verovati, jednu biohemijsku neposredno pre toga. a sve mislila "neka ranica", jer mi niko nije objasnio sta je u pitanju. elem, otisla sam zbog cudnih krvarenja, beta vec uveliko padala, bila na 7, otkrili mi taj prokleti cin III, i to je sve izaslo na dve operacije i dva meseca oporavka. isto su mi rekli, ako zatrudnim sa ranicom... to je ipak jako dugo cekanja, a celije su vec pocele da igraju tvist u meni.. mnogo je stvari u nama, draga, nekad od onoga sto mislimo da je najbitnije na svetu, ne vidimo ono sto nas moze zauvek ubiti. ne znam je li kreten, idiot, ili samo covek, ne poznajem ga i ne zelim da pljujem coveka da bih ispala pametna. ali stoji da ti je rekao istinu. ako imas ranicu i ostale probleme, zaboravi trudnocu par meseci, pa pravi zdravu bebu sasvim zdrava. i pusti malo da zivot ide svojim tokom. ume biti i lep, nekad, cak, jako, jako lep...