|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
23.4.2010 13:43:50   
ljubilica
Jos sat/dva do rezultata bete, ubi me iscekivanje!!
Jutros sam radila test na urin, bio je negativan, a kasni jedno dva,tri dana.
Ne znam zasto, ali sam ubedjena da samuser posted image .
Mens. mi nikad ne kasni, a grudi me ne bole kao pred men, nego su mi nekako ocvrsle i areole su natekle...
AAAAAAAAA, sta li ce biti?

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 276
23.4.2010 13:59:08   
Mari86
navijam devojke da bude user posted image  user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu ljubilica)
Direktna veza do poruke: 277
23.4.2010 14:11:12   
Iva979
Navijamo! user posted image
Danas znaci cekamo ljubilicu,kseniju i mivicu? user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 278
23.4.2010 14:18:55   
dacca
Navijam i ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 279
23.4.2010 14:42:42   
ljubilica
user posted image
Upravo su me zvali sa klinike. Rezultat 0,5user posted image user posted image
Ocajna samuser posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 280
23.4.2010 14:45:16   
pahulja76

IZVORNA PORUKA: ljubilica

user posted image
Upravo su me zvali sa klinike. Rezultat 0,5user posted image user posted image
Ocajna samuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 281
23.4.2010 14:51:50   
ljubilica
user posted image
opet iscekivanje
a sad ne znam ni kada ce user posted image , niti kada ce plodni dani

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 282
23.4.2010 14:54:47   
pahulja76

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Na mom prvom pregledu se videla tačkica koja je bila minijaturna, pa je rekla da dođem sledeće nedelje, jer mora da vidi u materici.
Sada ću lupiti... ali jel se vanmaterična vidi na UZ? Ja sam nekako zaključila da ako gest. vreća nije u materici, a beta je visoka, onda sumnjaju na vanmateričnu, jer ne vide gest. vreću. Ha? Jesam loše shvatila?

dok sam lezala prosle god. u bolnici jedna zenica je imala vanmatericnu, gest. mesak se ne vidi u materici iako beta pokazuje trudnocu i tada uz-om treba proveriti jajovode, jajnike i ostale organe da ne bi doslo do pucanja jer mesak nema prostora za razvoj...
VANMATERICNA TRUDNOCA

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
23.4.2010 14:55:46   
pahulja76

user posted image
opet iscekivanje

samo nemoj da se nerviras, prosla sam 1000000x kroz to user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 284
23.4.2010 14:58:05   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Pa da, tako sam i ja shvatila, mada se nisam udubljivala, zato sam i pitala. Dakle, ako su isidori videli začetak gest. vreće, trebalo bi biti materično?

ako su joj videli gest. mesak u materici onda bi trebalo sve da bude ok, samo treba da saceka da mesak poraste (od toliko provedenog vremena po bolnicama i citajuci o trudnoci "naucih" puno sto sta al nisam expert)

< Poruku je uredio pahulja76 -- 23.4.2010 14:59:08 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 285
23.4.2010 15:06:11   
ljubilica
Izvini sto pitam, ali kako se na kraju zavrsilo.
Bojim se jer mislim da sam matora, pa zbog toga ide sve sporijeuser posted image
IZVORNA PORUKA: pahulja76

user posted image
opet iscekivanje

samo nemoj da se nerviras, prosla sam 1000000x kroz to user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 286
23.4.2010 15:14:02   
pahulja76

Bojim se jer mislim da sam matora, pa zbog toga ide sve sporijeuser posted image

user posted image
opet iscekivanje

ne verujem da si starija od mene user posted image , 1,5 god.smo se mm i ja " mucili" i svaki put kad dobijem pomislili bismo da nesto nije u redu i onda kad sam prosle god. dobila urinarnu infekciju i uopste nisam razmiljala o tome ja zatrudnim-psiha cini cuda (jedino sto se ta trudnoca zavrsila spontanim pa opet tuga, obavezna pauza posle toga od jedno 6 meseci) da bih poc. dec. opet zatrudnela opet bez razmisljanja o tome jer smo mm i ja planirali da se prvo zaposlim pa posle sve ostalo (sad samo imam opet problem, beba mi ima u predelu jetre cistu pa zadnjih 1,5 mes. samo "visim" po lekarima i na ispitivanjima da vidimo da li da nastavim sa odrzavanjem trudnoce-a sada sam u 22.nedelji) ne smem vise o ovome da kuckam user posted image jedr cu "dobiti" po prsticima user posted image

Direktna veza do poruke: 287
23.4.2010 15:22:21   
ljubilica
Zao mi je!
Nadam se da ce biti sve u reduuser posted image user posted image

user posted image
opet iscekivanje

ne verujem da si starija od mene user posted image , 1,5 god.smo se mm i ja " mucili" i svaki put kad dobijem pomislili bismo da nesto nije u redu i onda kad sam prosle god. dobila urinarnu infekciju i uopste nisam razmiljala o tome ja zatrudnim-psiha cini cuda (jedino sto se ta trudnoca zavrsila spontanim pa opet tuga, obavezna pauza posle toga od jedno 6 meseci) da bih poc. dec. opet zatrudnela opet bez razmisljanja o tome jer smo mm i ja planirali da se prvo zaposlim pa posle sve ostalo (sad samo imam opet problem, beba mi ima u predelu jetre cistu pa zadnjih 1,5 mes. samo "visim" po lekarima i na ispitivanjima da vidimo da li da nastavim sa odrzavanjem trudnoce-a sada sam u 22.nedelji) ne smem vise o ovome da kuckam user posted image jedr cu "dobiti" po prsticima user posted image

Direktna veza do poruke: 288
23.4.2010 15:25:35   
pahulja76

Zao mi je!

sledece nedelje cu dobiti sve rezultate pa cu znati ... moram da cekam... uradila sam sve sto je bilo do mene...

zato ti i kazem, nemoj se samo previse opterecivati trudnocom, samo se opusti i uzivaj sa muzem user posted image

< Poruku je uredio pahulja76 -- 23.4.2010 15:26:46 >

Direktna veza do poruke: 289
23.4.2010 15:31:32   
ljubilica
HVALA! Zelim ti svu srecu sa rezultatima!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zao mi je!

sledece nedelje cu dobiti sve rezultate pa cu znati ... moram da cekam... uradila sam sve sto je bilo do mene...

zato ti i kazem, nemoj se samo previse opterecivati trudnocom, samo se opusti i uzivaj sa muzem user posted image

Direktna veza do poruke: 290
23.4.2010 15:35:38   
pahulja76

HVALA! Zelim ti svu srecu sa rezultatima!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zao mi je!

hvala i tebi user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 291
23.4.2010 17:06:36   
tatjan@
Zao mi je Ljubilice..
Zbog psihe menstruacija i kasni takodje, nemoj samo puno da se nerviras.. Ja da sam na tvom mestu uzela bih 3 meseca LH trakice da utvrdis kada su ti tacno plodni dani a posle toga, bi bacila i trakice i napustila malo internet i forume, otisla na jedno lepo letovanje sa muzem, i vratila se kuci trudna. E tako je to kod mene bilo :)

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

Direktna veza do poruke: 292
23.4.2010 18:34:05   
ksenija81
rez je 35,99user posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 293
23.4.2010 18:36:44   
cipiripi
a ne kasni ti ?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 294
23.4.2010 18:38:04   
ksenija81
ne, treba u pon uto da ne dodje

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 295
23.4.2010 18:38:51   
ksenija81
cipi pomagaj sta da radim

Direktna veza do poruke: 296
23.4.2010 18:44:14   
cipiripi
onda je dobro...mirise na dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da ti kasni nekoliko dana bila bi mala.. user posted image user posted image user posted image
fakticki se tek pre par dana zakacilo...5,6 dana mozda... user posted image
meni je na dan ocekivane bila 320...ali imaj u vidu da se ona duplira na 48h user posted image
ako ti je sad 36...u nedelju bi bila 72, a u utorak 144, sto odgovara po svim parametrima... user posted image
meni je bila vec jer su izgleda bili blizanci a jedno se otkacilo .. tako nesto..uglavnom video se jos neki trag koji nije nastavio ni da raste ni nista...

u svakom slucaju ja osecam slobodu i pravo da ti cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ponovi je u utorak da vidimo kako raste   i uradi i progesteron user posted image

Direktna veza do poruke: 297
23.4.2010 18:46:30   
ksenija81
a da stavljam vaginalete prog za svaki slucaj
reci koje da kupim da ne rizikujem

Hvala Cipiuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 298
23.4.2010 18:50:17   
Anoniman
Bravo ksenči! user posted image

Direktna veza do poruke: 299
23.4.2010 18:53:18   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: ksenija81

a da stavljam vaginalete prog za svaki slucaj
reci koje da kupim da ne rizikujem

Hvala Cipiuser posted image

mozes i da pijes...ja ih pijem ne stavljam ih dole...
to nikako i nikada ne moze da steti...
ja bih pila da sam na tvom mestu iskreno..
kupi utrogestan, svi njega koriste masovno...

user posted image

Lako ces ga ukinuti ako ti je progesteron u redu...bitno je da nije manjak u pitanju :)
Meni je jako mali i pijem 3x2 dnevno user posted image
Zeno ne mogu da verujem majke mi user posted image user posted image user posted image user posted image bravo user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here