Rosita -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (28.11.2018 10:39:56)
|
Gde ste mame. Evo pijem kafu, morala sam da sidjem dole u prizemlje i kupim, prethodno sam uspavala N, bio je sam 2 minuta. Maraj, stvarno je moguce, kako okrenem uvek je u nesvarenoj jabuke, evo vracam film. Mada sam ja payila kratko kad sam presla na sirovo. Evo jutros sam je pekla i jeo je sa ovsenim pahuljicama. Garant je i sirova kruska isto okidac kisele kake. Videcemo. Mozda sutra dam zumance, vec par dana stoje mi domaca jaja u frizideru, koliko mogu da stoje? Joj jess, sta nisam jela. Sreca stvarno sto se to meni za sad ne lepi. Da prostite, sav visak izbacim, telo tezi entropiji [sm=smiley36.gif]. Jel kompot od dunja, napolitanke, stanglice sa semenkama i kikiriki. Ivana, dobar je tvoj sin, bas iz raznih postova vidim da je osecajan i divan. Smeker [sm=smiley1.gif]. Ja za sad prigovore oko odevanja resavam ovako. Kazem, ja necu ponavljati, ja mislim da treba da obuces npr. i majicu na bretele, a ti kako hoces, obuci se kako ti mislis. Tog momenta me poslusa. U suprotnom bismo se ubedjivali. Ja legla u 2 a ustala u pola 7. N se do 2 nije budio, a cim sam legla i procitla pola stranice knjige, eto njega. I budio se tri puta. Sisao 2 puta, u neko doba i u pola 7. Ja cu gledati da veceras ja odvedem velikog na neki rodjus, da izadjem medj ljude.
|
|
|
|