Mariya -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (29.11.2018 23:57:56)
|
Helou mame! Moji odavno spavaju a ja nikako da zaspim, a i Fervex sam popila,on me uvek ošamuti i uspava a sad ne deluje. H danas nema T, L je kakio normalno, samo H proliv da prestane više. Zvala sam dr, nije mi ništa pametno rekla osim da joj ne dajem smektu i probiotik zajedno jer nema svrhe, smekta će pokupiti i probiotik. Nisam imala pojma. Danas sam je rokala smektom i aktivnim ugljem, pa da vidimo kako će noć proći. Juče je na svakih sat vremena ustajala na wc. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Juhu, ne bih verovala koliko se covek moze obradovati nekim stvarima [sm=smiley36.gif]maca kakila i kaka skoro pa normalna, nije skroz, skroz cvrsta, ali formirana. Setih se Ljise i radovanja normalnoj kaki [sm=smiley36.gif] Sad se vec lakse dise. Aahahahaha i ja sam tako juče,kad sam videla da je L konačno kakio normalno. A danas samo idem za H u wc i gledam u šolju. Kaže mi ona, mama pusti me na miru da kakim, ne gledaj me stalno[sm=smiley36.gif] Rosita mogu jaja 10-15 dana da stoje. Proveri ih u hladnoj vodi pre korišćenja pa ako plivaju nemoj ih koristiti. Nego što dojiš dete toliko puta noću? Veliki dečak koji jede gnječeno i pije iz čaše a sisa više puta noću. Ljišo super za uši!! IZVORNA PORUKA: Maraj U Srbiji se najvise penzioneri vakcinisu vakcinama protiv gripa. Zato što su besplatne, a kad je džabe, i sirće je slatko[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja sam ove godine u martu imala grip, mislim prvi put u životu otkad znam sa sebe i mislila sam da ću umreti koliko sam bila bolesna. Mm je prvi dobio,ja 3 dana posle njega. On je 5 dana ležao. Nije mogao da ustane. Ja T 39,5 ležim i odskačem od kreveta koliko se tresem. Ja sam 4 dana ležala. Ma užasno. Htela sam ove godine da se vakcinišem međutim, nisam još sastavila 5 dana da sam zdrava od oktobra. Baš kao i moja deca. Jess, sestra je ok. Rezultati su joj dobri i ona se dobro oseća. Von, moj L npr.ne može da stavi sam ruku iza leđa. Da je podigne i stavi iza glave može, ali iza leđa ne može. Palac mu stoji uvek prema dlanu, unutra, i slabo mlatara rukama. To je ono što ja baš primetim da se razlikuje od ostalih.
|
|
|
|