Mariya -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (27.11.2018 18:54:09)
|
Hej! Ja odmarala, pustila me deca, Lu je kod drugarice a malci su spavali, H lenčari, a L je dobar (za ne poverovati) i sad lista knjige, počeo je pre nekoliko dana da ih gleda. Jess,kakva je bela plazma? Rosi, moguće da je bio stomačni, L je imao proliv 4 dana, 2 dana još kakio svakih sat, sat ipo, danas je već bolje. A H je i povratila jutros,i ona ima proliv a 2 dana unazad je kakila više puta dnevno. E i situacija u pojasu Guze je bolja, mirnije je[sm=jezicek.gif] Za mrvicu mu je bolja guza,manje se crveni a manje ga i boli. Došao je malopre do mene, doneo mi činiju, da mi pokaže da je gladan [sm=smiley36.gif]pojeo je ostatak od doručka, pola tanjira supe i jede drugi mančmelo. Konačno! Danima ništa nije jeo. I Lu sam vodila prošle nedelje kod zubara, zacrvenele joj se desni iznad gornje dvojke i učinilo mo se da otiče. Zubarka je pogledala i kaže, vadimo zub. Lu se prestravila naravno,počela da se buni,da plače, a ova joj za sekund izvadila zub, mlečni, nije ni primetila. predložila sam joj da ode sa drugaricom koja se plaši zubara, da joj pokaže kako je hrabra,čak je i pristala! Milena, pitala si za ruku, pa dobro je. Ima još šta da se popravlja, ima pokreta koje ne može da izvede ali vežbamo puno. Sad ćemo u decembru na kontrolu kod fizijatra, trebalo bi i da mi da predlog za produženje bolovanja, videćemo šta će ona reći. Ona je uvek prezadovoljna njegovim razvojem. Sad da ga vidite nikad ne bi rekle da nije mogao prstima da mrda. Ali kad ga uporedim sa drugom decom, drugačiji su mu pokreti. Ali zna svašta. Danas se npr popeo sam samcijat na ljuljašku,popne se na merdevine skroz do vrha, zna da jede levom rukom,nekad ga vidim i da crta sa njom...mislim da će biti sasvim funkcionalna ruka, ali vidi se da je mnogo kraća od desne.
|
|
|
|