Mariya -> RE: Razgovori mama 11/18 [chat] (27.11.2018 10:12:13)
|
Hej mame! ja već doručkovala a moja dva mala čeda još uvek spavaju!!! Velika će još malo iz škole a oni još u krevetu[sm=zmeden.gif]L je KONAČNO prespavao ovu noć, kad ustane videću kakvo je stanje u pojasu guze[sm=smiley36.gif] i nadam se da će danas malo manje kenjati, juče smo kantu napunili samo do pola, prethodnih dana je bila full od pelena uveče. Nego mi se H budila noćas da kaki, ima proliv i žali se da je boli stomak[sm=smiley13.gif] E ljišo, stvarno ti je specifično dete, budeš li se posle njega odlučila za treće, skidam ti kapu[sm=smiley36.gif] Nešto sam vas čitala unazad ali nisam sve upamtila , ali znam da sam, pre nego što sam zaspala sinoć, htela da napišem da se slažem sa Maraj, velika većina muškaraca zaboravi na svoje prvo dete/decu kad se ponovo ožene i to je, po meni više pravilo nego izuzetak. A ja vam to pišem zato što samo takve primere viđam i zato što generalno mrzim muškarce. (iako imam muža i sina, hahaha[sm=smiley36.gif]) Oni su smradovi i pokvarenjaci, da ne pišem dalje... E i kod nas je bilo tako, ja sam stalno išla u školu. Sećam se da mi je bilo jaaako loše a mama me ipak oterala svaki put u školu[sm=zmeden.gif] pita me razredna što sam došla u školu kad sam tako bolesna- Jess, prijatno[sm=smiley1.gif]kakvu tortu planiraš da praviš? Milena kako si, kako kašalj? Imala sam i ja bronhitis pre nego što sam zatrudnela sa L, koji je zamalo prešao u upalu pluća, pila sam amoksicilin, brufen i dobila i ventolin pumpicu od pulmologa. Čitam šta pišeš o M, ona je divna i veoma pametna curica[sm=smiley27.gif]
|
|
|
|