RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

pari -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 13:57:31)

Smesko, udahni par puta...sve ce proci, polako...Pomisli na nesto lepo 😊

Ljisho,drzi se!

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 14:24:54)

Gde ste mame
Ja bila napolju, do poste. Sad zbuckala rucak. S drema.
Ljiso jer verujes da te se setim nekada kada S sisa. Desi joj se da joj je zapusen nos a da joj nisam ocistila (a cistim ga na 2-3 dana). I tacno mi se uvija kako ti opisujes da se P uvija i place. Jel njemu nosic skroz prohodan? Mojoj S se bas puni nosic brzo. Halapljiva je pa se i zagrcne dok sisa.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 14:33:18)

Dobar dan po drugi put. Sacekala T posle crtanog. Vodila je moja koleginica nju i svoju cerku posto je ona vodila svoj razred. Posle me zove mm kaze da ga vozim kod majstora. Posle sam ja po Sofi. Sad se dovrsava rucak. T radi domaci, a Sofi jos pet minuta da oboji nesto, pa ce na spavanje.
I ja bih dremnula kad bih mogla.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 15:32:17)

Smesko, sve znam... Vikendom kad treba uciti sa sinom, ova mala nemoguce dodje mi da se roknem[sm=smiley1.gif] sa njim je roknjavanjanje i kad ona nije kuci, a kamoli kad jeste[sm=smiley36.gif]
I mene glava ubija, ni tableta ne pomaze, verovatno sam se previše iznervirala.

smeško -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 15:45:42)

Joj, Ico, vrti mi se u glavi, grlo me boli, temperatura sibnula u vis. Necu ni dati da J primi vakcinu sutra. A N racuna da je vezbao ili uradio domaci tek kada meni pokaze. Mozemo stalno da sedimo mm i ja jedno pored drugog, on ce uvek svesku/knjigu doneti meni. Mm mu pregleda, on dohvati i kaze:,,Sad nosim mami".😂😂Ne smem sada nista da pijem osim panadola ua glavu, a ni to ne smem odmah, jer ce J uskoro da sisa. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 15:55:19)

Smesko i ja sam prosle nedelje bila nikakva. Glava mi pucala par dana. Zeludac me boleo, stomak isto. Valjda neki virus. I ja sam pila paracetamol
Pa kad mi nestao presla na brufen

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 15:55:41)

Ja taman zaspala, a ova starija lupi kasikom i probudi me.  Dva sata jede.  Ivana, ti ces zbog ucenja,  a ja cu zbog jela da se roknem.  :DMm ode na sajam knjiga. Smrc.  On mora slubeno. Net mi ne radi.  Koristim mobilni paket. Sofi spava.  

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 15:57:20)

Znacilo mi je i ovih 15 minuta.  Nisam nista spavala sinoc. Vazno da posle podne nemam casove.  Moramo do muzicke,  pa posle spremanje za veceru i sto pre da ih spakujem za spavanje. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 16:16:31)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Gde ste mame
Ja bila napolju, do poste. Sad zbuckala rucak. S drema.
Ljiso jer verujes da te se set_im nekada kada S sisa. Desi joj se da joj je zapusen nos a da joj nisam ocistila (a cistim ga na 2-3 dana). I tacno mi se uvija kako ti opisujes da se P uvija i place. Jel njemu nosic skroz prohodan? Mojoj S se bas puni nosic brzo. Halapljiva je pa se i zagrcne dok sisa.

Maraj i meni je to naravno prvo palo na pamet. Cistila mu nosic i nikad nista. I dalje cistim jer kao da se uvek cuje u nosu nesto. Dr gledala ne sliva se nista ni nis grlo. I dalje mu stavljam fiziomer i to onako sa strane da iscuri na drugu nozdrvu i nikad nista ne izvucem. Ja inace radim toaletu nosa redovno pogotovo zimi zbog grejanja i suvog vazduha. Tako sam i sa D.  Mada sad se desava da recimo prvih 80 ml preplacr a ostatak popije bez plakanja. Inace pije 150ml 😂 i ostaje mu skoro redovno u flasici.  Malo je to za njega po tim nekim standardima I jos i to izbljucka nekad. A bucika je. 
Sad cemo seku da vodimo na citanje i pisanje. Sutra sa njom kod dr na kontrolu.Odlepitis od dr dobijam i od parkinga kod decije bolnice.  Danas sam presla preko pune dve linije jer sam siznula i cim sam spazila prazno mesto pojurila da se parkiram.kazem mm niko nista nije video niko nista nije cuo 😂😂😂 pa da odlepi covek. Bio mi tata. Jeli krempitu. Kaze D moja krempita je najbolja i moje palacinke koji mi je tajni sastojak hahah reko necu da ti kazem pa ces reci babama😎

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 18:27:44)

Ljiso pa mozda mubse stvarno nesto sliva niz nosic. Oni kad sisaju gutaju i taj sadrzaj iz nosa, pa mozda on na pocetku teze sisa dok taj sadrzaj proguta, pa mu posle bude lakse da sisa. Mislim pretpostavljam samo, na osnovu sisanja mog deteta, ne mora da znaci da je to....

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 19:32:58)

Ali Maraj videlo ga toliko dr i svi kazu nema nista. 
Evo zaspao. Malo smo se trudili da mu produzimo vrrme 😂😂 jer ce u nedelju biti haos. Pa vece po vece po 15 min da produzimo do nedelje. Pa ce u nedelju standardno ici na spavanje u 7. Idem D da strpam u krevet. I njoj ce biti problem.  Ali dobro ona ce se brze navici. Treninzi su joj kasno. 15 do 8 uvece. Crkne na treningu i komira se jos u kolima kad se vracaji kuci a hoce da ide. Ne dao Bog da propusti. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 21:30:44)

Sta radite mame...
Ja lezim pored S nesto se probudila i uzela da citam dnevnike na rr
Joj, bas smo mucne mi zene..
Samo se setih kakva sam osecanja imala dok sam pokusavala sa L da zatrudnim...
Nego sta je sa wivern? Jel se cuje neko sa njom, i njen dnevnik sam citala...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 21:47:49)

Dobro vece. Evo ja nesto zavrsavam na netu. Deca su u krevetima. Cekam mm da dodje. Valjda necu dugo da budem budna kao sinoc.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 21:48:36)

Smesko, kako si?
Pari, vi?
Maraj, Wiv je ok, standardno.. Radi, juri, oko sina...
Ja cekam sina sa treninga pa da se spremamo za krevet.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 21:51:16)

Svi nekog cekaju[sm=smiley36.gif]

pari -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 21:57:56)

Ja cekam da T zaspi 🙄 to uspavljivanje mi bas ne ide, ni sa M mi nije islo... Bas budem umorna i nervozna uvece...

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 22:21:11)

Ja cekam da zaspim😂
Danas bile u igraonici, super je bilo. Njih dve i jos jedno dete.  Veceras sredila kupatila, pa sam sad bar nekoliko dana mirna sto se stana tice. Nadam se da mi se ledja nece nocas osvetiti zbog toga. 
Lepo spavajte! 

Rosita -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 22:44:03)

I meni teško ide uspavljivanje N. Evo jedva. Valjda! Vodila sam starijeg na trening. Mm okupao N u nedoba. Nije pred spavanje, nego kao eto, nek je okupan. Da olakša. Izgubismo ritual, podoj onako iznenada i neće da zaspi nikako.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 23:06:18)

Rosi, vazno da ga je sredio.  Osusila sam kosu,  pa cu koju stranicu knjigu i da se komiram. Sutra je novi dan. Laku noc.  Lepo spavajte! 

Dora89 -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (23.10.2018 23:49:36)

Uživaj, Sanjice! Laku noć!Za mene sa bebom noć je tek počela! 😂

smeško -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 5:47:19)

Dobro jutro!
Tumaram po kući i tražim gde sam noćas spustila toplomer.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Sinoć sam popila dve tablete panadola odjednom zbog temperature. Danas će mm sam voditi J na merenje i kontrolu, nema smisla da ovakva uđem među zdravu decu. Zapravo, dogovorili smo se da krenemo oboje, pa ću ja čekati napolju, jer se uvek desi da dr ima pitanje na koje mm ne zna odgovor. Ja sam sve vreme sa J i najbolje znam mnoge stvari. Čekam još malo pa da budim decu za školu i vrtić. Spremila sam im doručak još u 5h.[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 6:57:55)

Dobro jutro.

Auu smesko bas nzgodno. Hajd da ti bude bolje danas. Ja ni ne merim temp ako se osecam lose odmah krknem lek.
Rosita i ja P cesto okupam oko 6 dok je jos raspolozen ako cekam 15 do 7 to je nevidjeno dranje nakon kupanja i tokom oblacenja sve dok ne dobije mleko da ne mogu normalno da mu osictim nos ni usi nista. A i dalje leze u vreme koje leze. Evo ustao u pola 7 kao svajcarac. 11 i po sati. Nas dvoje pijemo kaficu i cekamo da se seka probudi.

Danas cas pa dr. I jos svasta nesto al bar imam rucak ne moram da kuvam.

Pita me mm danas hocu li da idem novim kolima kod dr da ga "krstim" u fazonu da ga cuknem negde na parkingu [sm=smiley36.gif] e reko sto si bezobrazan. A sa mnom je navodno bio odusevljen dok smo se zabavljali kako sam dobar vozac. Bezobraznik. Nije me poljubio pre nego sto je otisao na posao, nece mu danas biti dobar dan [sm=jezicek.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 8:01:06)

Jutro mame
Ja sa S kuci. Pokusavam da pijem kafu. Nisam je jos ni srknula....drzim S u rukama a ona me ne ispusta. Stalno sada ima potrebu da me ščepa za majicu.
L u vrticu posle nedelju dana. Nije mogao da isceka da krene

pari -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 8:33:53)

Dobro jutro! Smesko, kako si?

Meni M danas dolazi, ne mogu da docekam...

Vreme neko bljak...ne znam kako cemo u set_nju, mozda uspemo malo...Nisam jos kupila onu navlaku za kisu za kolica 🤨 ne znam ni gde to ima...

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 8:34:49)

Dobro jutro.
Kod nas vežbanje matematike od ranog jutra. Mene ova prehlada, virus jos uvek drzi. Nije strasno, al ne mogu da verujem da se ovoliko oduzilo.
Smesko, drzi se.
Pari, sin danas stiže?
I htedoh jos nekog nesto da pitam, al mozak uopšte ne radi [sm=smiley36.gif]

Pari, imas u dexy co, Aksi, mislim da sam skoro videla u dm-u nekom... Aksa ima mogućnost online kupovine pa ako ne mozes da odes poruci da ti donesu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>