smeško -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (21.10.2018 12:15:09)
|
Dobar dan svima! Rosi, ala si zavela red.[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Mi smo u petak proveli dan zajedno, popodne su deca sa tatom išla u bioskop. Bila su oduševljena filmom! Hvala RR na kartama, ja ne bih ni znala za festival, kao da ne živim ovde! [sm=smiley36.gif] Za godišnjicu nisam dobila mikser[sm=smiley13.gif]. Mada, pegla bi mi bolje došla.[sm=smiley36.gif] Dobih nakit i omiljeni kolač sa malinama. [sm=smiley36.gif] Ja sam mm pravila kutiju za satove i sve elemente sam pokupovala, zalepila, ostalo je samo da se kutija osuši i da sve to poređam i uklopim. Ali, ostavim za kasnije kad oni odu u bioskop, pa ću, kao bez žurbe. Dođe mm s posla, još se nije ni skinuo izleti M sa kutijom! Nezavršenom! Poludela sam u prvom momentu, posle nam je bilo smešno. A sakrila sam je dok oni nisu bili u sobi[sm=zmeden.gif] Kada je on nju video pojma nemam. J još curi nos, od temperature u ponedeljak ostale su sline. I počeo je ređe da kaki, ranije je kakio svakog dana. U sredu imamo kontrolu sa merenjem i vakcinom pa ću videti. Creva mu krče toliko da se čuju na daljinu. Ja se nešto istripovala da ne napreduje dovoljno jer nije bumbar poput bata u tom periodu. Imali smo goste juče, ali J plače čim uđe neko njemu nepoznat.[sm=smiley36.gif] Maraj, svaka čast za rođendan, mi smo bili samo na jednoj svadbi, J je svo vreme proveo u bašti pored fontane. Na rođendane ne idemo zbog buke i dima. Mi ne pušimo, pa neću ni njega da opterećujem. A i ne voli gužvu. Rosi, znam da je stresno. Sve te razumemo, jer je svaka od nas najoset_ljivija po pitanjima dece.
|
|
|
|