RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 20:39:35)

Ljiso jel to zbog pomjeranja sata ga treniras.
Ja sam konacno malo zivnula,dosta mi je bolje nego jutros.
Jos sutra cuvam od zaove djecu,a Dora ide i popodne u skolu pa cu onda sa njih troje morati ici po nju.Nadam se da mi Anastasia nece praviti problem.
Rosita koliko sam samo puta pomislila da im dam tablete za spavanje 😂

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 21:08:37)

Da Emice zbog pomeranja sata. On jadan ne moze da izdrzi duze a evo danas je cak odvalio dremku od 2h. I dzaba. 
Ja imam  utisak da je ponoc. Moji svi odavno polegali ja nesto ribam pa moram sefa zvrckati. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 21:12:33)

Jess uopste se ne salim za mak 😀 ali stvarno ja cak mislom da on moze dosta rano da se uvede jer nije alergen. Kolko vifeh u tabeli poppy seeds idu rano. A on njih se vala spava heheh... Kad krene da rucka gluten das nasuvo s makom ili strudlu kad krene i jaja i mirna backa 😂😂😂  mom tati je baba davala caj od maka da bi spavao. Eno ga ima 65 godina svoje zube nema sede kose radi kao konj na njivi visok preko 180cm ehheh i moz da zaspi cim pipne krevet a jede mak skoro svako vece 😂😂😂 obozava nasuvo s makom. Svi volimo. Cak brat misli naredne godine da sejemo mak na njivi. Ce da valjam ovde mak za bebe hahah

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 21:36:29)

Ljiso [sm=smiley36.gif]
Mene S urnisa. Drzao je mm oko pola 8 i ona mu zaspala u rukama. I sad evo nikako da je uspavam.

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 22:04:36)

Ljisa diler maka 😂
Ja nisam vjerovala da tablete protiv muvnine onako umire djecu.Davidu ih dajem pola sata prije leta.Smjestimo se u avion i cim uzleti i on je Gotov.Al prije zaspivanja onaj teleci pogled bude neopisiv 😂
I moji spavaju,ja jedina budna i gledam utakmicu.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 22:09:36)

Haha da te tabletice su super. Ja imam utisak da je u najmanju ruku ponoc. Oribala sam ruke me zabolele. Nije sjajno ali stvar koja je stara 15 godina radi i u neku ruku blista. 😀Sutra cu jos po dnevnom svetlu da ispregledam gde sam omasila.Idem da se tusnem. Pa ako mi ostane snage za sefa. Sutra imam i cas. I to fakultetski nadam se da ce P lepo spavati u 9. 

Rosita -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 22:21:29)

Jao zene, ja bih onu legalnu tabletu za sebe, ne za bebu 😂. Da ne moram spavati a da budem cool :). Još da je frendli sa dojenjem, ihaj. 
Evo polegase, valjalo bih i ja uskoro.

Laku noć.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (24.10.2018 22:31:13)

Moja Sofi je imala strasne grceve kad sam jela strudlu sa makom. No, no.

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 7:17:01)

Jutro! 
Ja evo pijem kafu, pa odoh na posao. Nisu imale nocas temp, ali sam ustala 100 puta tako da sam slogirana. Ljiso, nadala sam se da si se zalila za mak, a te price da je i tvoja baba davala tati...ne znam sta bi ti rekla.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 7:38:36)

Hahah Jess ja te price "najvise" volim. Dobro jutro.  T i ja u pekari.  Jutros smo se uspavali. Treba dok me jos ne boli strasno stomak da usisem i prebrisem kucu.  Sinoc sam dobila.  Bice veselo na casovima. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 7:52:37)

Jutro mame
Ja volEm strudlu sa makom [sm=smiley1.gif]
Inace od 4 sam budna. Kicma me zabolela i rana od cr . Ustala sam i pijem kafu. Sad me glava boli[sm=smiley29.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 8:18:31)

Dobro jutro.
Ja idem na biro i jos da pozavrsavam šta imam po gradu.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 8:59:48)

Poppy seeds are one of the safest and least allergenic nuts and seeds. Safe for pregnant women and children, they do not have negative side effects

To sto je urbana legenda da se drogiraju makom to je druga stvar,mak nije droga.No dobro. Ja se nisam salila, a cinjenica je da se od belog luka takodje spava jer snizava pritisak i on takodje nije alergen. Ja ne znam nikog ko je alergican na beli luk. A ni na mak[sm=smiley36.gif]

P drema prvu dremku. Ja taman doruckovala. Sad cu u akciju

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 9:01:45)

Ljiso, nije tema, ali nisam znala da je urbana legenda da narkomani kuvaju caj od maka?!Kako god, ja ga sigurno tako malim bebana ne bih davala pa sve da uopste ne spavaju.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 9:10:42)

ma za caj sam se salila mislila sam da se da bebi da jede [sm=smiley36.gif] A i ne kuva se caj od maka vec od caura. Moja baba sejala mak kad smo bili mali. Mak u ishrani je izuzetno dobar i pre bih dala bebi mak u hrani nego chia semenke [sm=jezicek.gif]

One tbsp of poppy seeds has 45kcals and it''s a good source of calcium, iron, copper, zinc, manganese, potassium and magnesium.
* These seeds are also a good source of Omega 3 and dietary fibre. And it is an excellent source of B-complex vitamins.
* These are also a good source of carbohydrates providing your child energy he needs.
* Poppy seeds paste have been known to cure diarrhea and regular consumption of these seeds helps cure asthma and cough.
* Poppy seeds are totally save for consumption by children. Poppy seeds are not made of opium. The plant source is the same but poppy seeds are harvested when the seeds pods have dried up i.e after harvesting the opium

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 9:13:45)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

A ni na mak[sm=smiley36.gif]

E, pa ja ti napisah da je moja beba dok sam je dojila imala strasne grceve jer sam jela strudlu sa makom. Toliko o tome.
Mozda nije alergen, ali grceve izaziva.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 10:01:39)

Ja cesto mesim strudlu sa makom, a opet moja deca nisu imala problem sa grcevima dok sam ih dojila i to jela. Znate i same da je individualno.
Al necemo vise masiti temu, jel takooo? [sm=smiley36.gif]
Gde su Pari, smesko, Von? Pari sigurno mazulja sina :)

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 10:10:31)

Von nema vec nekoliko dana. Uspela sam da oribam kucu dok me nije boleo stomak. Sad me bas boli stomak.  Cak mi se i povraca.  Morala sam da legnem. Sad ce i pojacano krvarenje. 

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 10:13:41)

Dobro jutro
Ivana Pari sad uziva sa svojim djecakom [sm=smiley1.gif]
Pa nama se Anck vise ne javlja.
Ovde je mnogo mnogo hladno,jutros sam jedva natjerala samu sebe da prosetamo kad smo vec napolju.

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 10:45:49)

Pari, sa sincicem
Sigurno je pun price
Anck , pocela da radi jel da...
Ja peglala do sad
Svaki dan palim masinu, nekad i vise masina pa taman jedan ves skinem sa zice i peglam, drugi se susi. Ako mi se nagomila...ne mogu da izadjem na kraj sa vesom. Jos ne peglam sebe, sada kad ne radim. Sve ovo sto nosim po kuci se ne pegla....

Rosita -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 10:50:58)

Sa makom, vidim, mak na konac terate :). Ja ga izbegavam. Jednom sam se najela štrudle sa makom i imala strašan napad žuči u gradskom prevozu :(.
Ništa noćas spavao nije. Ma non stop mumla, sisa palac (preko dana sve manje, hvala Bogu), udara ogradicu da odjekuje sve. Pre neko veče ustajala sam da razmontiram bezbednu igračku jer sva odjekuje od udaranja. Ne podižem ga, utešim i vičem da je noć, da se spava... Nekad pustim beli šum, mada to ne volim da radim. Evo i sad uzmem da gq uspavam, samo zvera, traži da se nosa. Da se dede ono dete što spava celu noć i samo se uspavljuje? 🤔
Ako ikako uspem da se razletim i nešto za posao da uradim pa da idemo da se vidimo sa drugaricom.

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 10:55:33)

Rosi, bas tako...mak na konac😅😅Ja sam M nosila za uspavljivanje proslo leto i nekako se odviknemo od toga i sad kad sam pocela da radim, mm je uspavljivao nosanjem i ona sad tako nocu trazi..mammaaaaa njonjika 😂
Nema bas puno clanica koje bih volela da vidim, uslovno receno. Mislim da ima neka tema za to a?

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 11:02:32)

Joj rosi nemoj me plasiti...i moja S je divna beba. Valjda ce i ostati takva [sm=zz_wavespin.gif]
Jesu li vam zubici krenuli?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 11:07:03)

Nema Jess puno clanica. Nemoj mi reci da ni mene ne bi volela da vidis :D Ima tema koga bi voleli da upoznate sa RR. Rosi,  menjaju se deca,  ali to ne znaci da i ti treba da radis kako ti on diriguje.  Znam da neces.Jel znate da se jos mislim za sajam.  Luda sam. Popila sam lek.  I sad cu po T.

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/18 [chat] (25.10.2018 11:07:42)

David je bio najdivnija beba koja je ikad postoja.Zato mi sad sve na nos izlazi 😂 kazem sinoc muzu gdje je nestala ona moja divna mala beba 1😂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>