Nora332 -> RE: Čekamo II crtice 09/21 [chat] (14.11.2021 20:21:08)
|
IZVORNA PORUKA: Breskvica997 Nora mnogo ti hvala , mnogo mi znaci kad me neko razume. Mnogo mi je drago zbog tebe , i zelim ti laku trudnocu.I mi pokusavamo skoro tri godine , kod dr idemo skoro godinu dana. Navodno nema nikakvih problema a ovamo opet nece. To zaista moze razumeti samo neko ko je prosao kroz sve ovo. Dosla sam u situaciju da vise ne znam sta da radimo , ali sam sve bliza tome da predamo za VTO. Usput volela bih i ja da tako dignem ruke ali ne znam kako, nesto mi ne ide non stop mislim o tome. A da ne pricam o ljudima koji non stop zapitkuju "jel ima nesto novo i sta cekate " to me jos vise ubija. Pomenula sam ovo da sam digla ruke zato sto se to stvarno desilo jer sam skroz odustala od svega. Ali onako najiskrenije. Celog zivota me prate samo problemi i meni nikada nista nije doslo bez mnogo mucenja i jednostavno mi je bilo dosta. I lekova i plakanja i besa i doktora i pregleda i svega. Imala sam osecaj da je svima lakse nego meni, tu dobro dodje ovaj forum jer vidis da nisi sama i da ima puno zena koje prolaze kroz isto i to ti da neku utehu. Takodje, to ''digni ruke pa ce da bude'' su mi ljudi najcesce pricali i to je bila recenica koju sam apsolutno najvise mrzela. Delovala mi je kao neko potcenjivanje mojih (realnih) problema i onako, bezobrazna cak. Zato je i naglasavam sada jer taj osecaj odustajanja od svega ne mogu da uporedim ni sa cim. Nakon sto sam se operisala juna, imala sam tracak nade avgusta (pisala ovde) i dobila danima ranije a nesto mi je govorilo da jesam trudna. I to je bila kap koja je prelila casu, zgadilo mi se u momentu sve. Naravno, narednih meseci se jave jos svakojaki problemi i ja po prvi put u zivotu zaboravim na trudnocu. To je moja prica. Svako ima svoju i ne postoje dve koje su iste. Imam veoma bliske rodjake koji su mojih godina i lecili se 7-8god i beba je uspela iz 4.pokusaja inseminacije. Digli su ruke i oni, znali su te doktore pa su se oni bas potrudili da im pomognu i tog poslednjeg puta su otisli preko nosa, dogovorili se da je tu kraj, nisu zeleli ni vto nakon toga ako ne uspe jer im je bilo svega previse. I taj 4.pokusaj uspe. Ako prelistas teme videces i sama slicne slucajeve, i ovakve i onakve, i neke koji su cekali mesecima i neke koji su cekali godinama pa i decenijama. Bitno je da podrzavamo jedni druge i da se razumemo. Meni je drago sto nadu nisi izgubila jer to znaci mnogo, taj osecaj koji sam imala kad je nada iscezla iz mene ne bih pozelela nikome. I da, procitala sam na temi o inseminaciji da nisi radila insulinsku, vidi da je uradis jer je ona zaista velika stvar. Mozes i u privatnoj laboratoriji za svoj gros, mimo doktora, cisto da vidis na cemu si.. Kazes da je sve drugo ok, spermogram? Jajovodi, brisevi, hormoni? Sve je to odradjeno? Kad god pozelis da se izjadas tu smo Gaga i ja, imas podrsku ovde uvek a mi ti iz srca drzimo palceve da uspe 💜
|
|
|
|