Breskvica997 -> RE: Čekamo II crtice 09/21 [chat] (14.11.2021 21:36:05)
|
IZVORNA PORUKA: Nora332 IZVORNA PORUKA: Breskvica997 Kakvu si ti operaciju imala , oprosti verovatno si ranije pisala o tome ali sam ja nova ovde pa nisam bas u toku 💜 Imala sam operaciju tj zahvat bolje receno na grlicu materice, papa test mi je bio los pa je radjena biopsija koja je pokazala stadijum pred karcinom grlica. Dakle srecom nije doslo dotle ali doslo bi u narednih 5-10 godina, koliko tacno niko ne moze da kaze, to sada i nije bitno vise 🙂 uglavnom se radi bolnicka konizacija gde skracuju grlic, ja sam radila na privatnoj klinici moderniju metodu, imas temu ovde gde smo pisale druge cure i ja, zove se ''''Lletz/leep/loop excizija''''. Bilo mi je traumaticno jer je strasno zvucalo u momentu, papa test mi je uvek bio dobar do tada i plus sam otisla kod tog doktora zbog steriliteta i stalno bila zapitkivana u cekaonici koji sam mesec trudnoce a ja tamo iz bas odvratnih razloga,za koje nisam ni sanjala da mogu da mi se dese. Bila sam u opstoj anesteziji i tesko sam je podnela plus sam imala konac sto nije tako cesto za ovaj zahvat ali ubrzo sam dobila rezultat da je sve ok i ocisceno, oporavila se i nastavila dalje i to je to 🙂 imam i endometriozu uz ovo tako da dodatno sada brinem i zbog toga. Brigama nikad kraja u sustini 🙂 Mnogo mi je zao , ali bitno da se sada sve dobro zavrsilo. I da ti se ostvario najveci san u zivotu. Bice sve uredu nemas razloga za brigu. Nestace brige kad zagrlis svoju bebicu , tada pocinju slatke muke. 💜💜💜
|
|
|
|