dunja RR -> RE: Letovanje 2019 (20.2.2019 10:19:03)
|
Ne kažem da je potrebno toliko, samo želim da dočaram šta ti Turci rade, megalomani jedni [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: dunja RR Gaganče, dobro poređenje. Evo da dodam za Tursku, svaki ručak, večera, hotel 4,5 zvezdice, bez preterivanja preko 50 vrsta kolača, za SVAKI obrok. A da ne pričam o glavnim jelima, salatama, pecivima, predjleima itd. Ja sam se ugojila 3kg za 10 dana. Sadržaji su isto divni, svako veče. Za opciju sa bebom meni bilo super, ali sada kada je S stariji, ne znam da li bi mu bilo dovoljno. jedino opet da idem zbog bebe i sebe. Ali ako će S biti dosadno ... nije još dovoljno veliki za one zezalice na vodi, a opet nije mali, traži zanimacije. U Egiptu sam bila u hotelu sa 3 zvezdice, daaavno. IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: dunja RR Mislim da su turski hoteli sto se hrane tice najbolji. Poredim sa Egiptom. U Tunisu nisam bila, ali mislim da je usluga u Eguptu bolja u odnosu na Tunis. Ne samo usluga. A u Grckoj rekoh, greota jesti u hotelu pored onakvog izbora taverni. Za Tursku ne znam, mogu da uporedim Egipat, Tunis i Grcku. Evo samo jedan primer - u Grckoj je od slatkisa bio izbor izmedju dva. U Egiptu je bilo nekoliko deset__ina razlicitih slatkisa (ali bukvalno) U Grckoj su za uzinu bili neki suvi kolaci i sendvici koje pravis sam i po zelji ih stavljas na toster. U Egiptu jesenas - pica, sendvic, hot dog, takosi, pomfrit, krofne, palacinke, sladoled, kokice... ma svasta. I ako propustis rucak, mozes se fino najesti. E sad, mozda i nema smisla porediti jer smo u Egiptu bili u hotelima sa 5 i 4, a u Grckoj sa 3 zvezdice. U Tunisu smo bili u hotelu sa 3 zvezdice i bilo je nesto izmedju. Bese davno, i ne secam se tacno, ali znam da sam se ugojila na tom letovanju nekoliko kg :DE sad, da vidim tog ko bi smeo da ide u Egipat u hotel sa 2 zvezdice? Jos sa decom? Ja nikad. U Grckoj smo bili i u hotelu sa 2 zvezdice i usluga je bila vrlo pristojna. U Egiptu postoje hoteli koji imaju 5 zvezdice a gde je higijena upitna, toga u Grckoj nema. Na kraju, kad sve saberem, hoteli u Egiptu imaju bolji izbor hrane (ne nuzno i bolji kvalitet iste) i mnogo vise sadrzaja. I nize cene naravno. Ostalo je, po mom skromnom misljenju na strani Grcke.
|
|
|
|