RE: Letovanje 2019 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

vonavoj -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 15:45:25)

Maraj,pogledaj apartmane,ali Jerisos.

Sanjica26 RR -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 15:54:46)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Filadendronka, Hanioti nema plažu. To što ima ne može se računati u plaži, iskreno. Mi smo bili davne 2007. godine, bili smo ili na jednoj plaži na kraju Haniotija ili smo se vozili dalje. Ja sam se razočarala jer ne postoji ni šetalište uz plažu.

Slažem se sa Haniotijem. Bili smo pre tri godine. Nisam zadovoljna bila. Jedino sto smo mi bili u hotelu pp i plaza nam je bila pet minuta hoda. Ali nigde hlada. Ne bih tamo opet isla.
Isla bih u taj Jerisos

vonavoj -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 18:49:20)

Sanjice,ne bi se pokajala😁ja jedva cekam,ako idemo dva puta u isto mesto,znaci da je dobro😉

Maraj -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 19:01:42)

Von gde idete, u koji smestaj?
Ma Hanioti mi je uzas. Kao i vecina prvog prsta. Nema plaze u Haniotiju.
Jedina ok plaza je Ksenija i Golden Beach(misljm da se tako zove). Al opet se mora sesti u kola i ici do njih. Meni to sa decom ne odgovara. Treba mi jedna plaza. Obisla sam plaze sa mm i na ostrvima. Sada sa decom mj to ne treba. Obisli smo prvi i drugi prst mm i ja kad smo bili bez dece. O ostrvima necu da pricam. Uvek bi tamo letovala. Al ajd sad...kad su deca mala, letujemo na severu...

Filadendronka -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 19:37:29)

Nama je hotel sa P/P uslugom na samoj plazi u Haniotiju. Na celom tom potezu mora se naci par metara da je ok plaza. Mada meni je gomila ljudi rekla da je svuda voda cista, lepe boje, ali da je jedina problematika guzva. 

vonavoj -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 19:41:21)

Ja sam direktno uplatila Clair apartman ima 2 sobe,kuhinja,velika terasa.A preko travelenda smo 2015te isli,vila Elizabet..od 1.9.je cena duplo manja,vi mozete i tad..mi smo u tom periodu bili. U cetvorokrevetnom studiju,280e je bilo..Sad nam je to malo..a idemo 5.8.

Ana RR -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 19:57:19)

Jeste, ogromna je gužva u Haniotiju. Koliko se sećam ima par hotela koji imaju kao neku svoju plažicu, tu je gradska plaža koja je mala i uska pa se nastavlja na tu plažu na koju smo mi išli. Na njoj je kafe bar koji je sav u beloj boji, vikendom je puno grka koji se spuste iz Soluna. More je onako, nije plavo kao Jonsko [sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 20:01:35)

IZVORNA PORUKA: jess021

I ja sam u problemu 😊

Ne znam ni otprilike sta da gledam ni gde. Nama treba apartman, na nekoj lepoj plazi. ...dajte predloge. Bila sam na Sitoniji, ali ne znam gde bi.  Nikiti, Neos Marmaras necu, Lagomandra je preskupa. ...sta ima jos? Jel neko bio u Vurvuru? 

Jess, ja gledam Vuruvuru, Karidi plaza je prelepa. Ali na samoj plazi nema smestaja, tj. ima nekih vila koje izlaze na plaze u zalivu ali nisu tako lepe... Jos nisam nasla gde cemo i vec pocinjem da se nerviram...

Misha i Ljisha -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 20:39:12)

joj mi ni ne razmisljamo jos o letovanju a valjalo bi. Doduse planiramo renoviranja pa nam je sad odmor onako u pozadini. Poznavajuci nas mm ce naprasno uzeti godisnji sescemo u kola i otputovati[sm=smiley36.gif] Tako smo jedne godine, nasli smestaj tacno iznad pedijatra sto je mm jako usrecilo [sm=jezicek.gif]

Meni se svidja Neos Marmaras Bili smo u Sunset hotelu cini mi se, odmah preko puta paradise plaze. Tamo bih opet isla

Maraj -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 21:24:53)

Ma ima Hanioti plazu. Al je uska i natrpana lezaljkama. Nemas mesta gde papuce da izujes. Mi se nismo nikad tu kupali.
Von ne mozemo 1.9. Ja krecem da radim u julu mesecu [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 21:25:29)

Joj,meni je karidi grozna plaza..blato,mulj,ja ne volim taj pesak,guzvu,peskir na peskiru..i inda peskiri prljavi od tog peska..

Misha i Ljisha -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 21:28:06)

joj bas to peskir na peskiru i sve je krcato. Ok za decu dugacak je plicak ali isti takav plicak mislim da ima i u jaoo neki resort nedaleko od Soluna. Seticu se bili smo tamo.

Meni je dosta Sitonije a i Kasandre ja bih na Tasos ili stvarno tako negde Jerisos i sl.

vonavoj -> RE: Letovanje 2019 (1.4.2019 21:37:33)

Plicak mi jw samo za przenje..ja mojima stavim misice i plivaju. J sa nepune 2 je ulazila i plivals sama..dosta je 3m plitkog,treba ih i u plitkom nadgledati,a ne mozes da plivas,onda kao morz..ovako svi plivamo😁😏

jess021 -> RE: Letovanje 2019 (2.4.2019 7:58:09)

Mame, imate lj predlog za smestaj Jerisos ili Amoulliani  (valjda se tako pise)-Amuljani? 

vonavoj -> RE: Letovanje 2019 (2.4.2019 10:03:13)

Vila Elizabet,pisala sam gore. Na odlicnom je mestu.

medamisko -> RE: Letovanje 2019 (2.4.2019 10:05:44)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Plicak mi jw samo za przenje..ja mojima stavim misice i plivaju. J sa nepune 2 je ulazila i plivals sama..dosta je 3m plitkog,treba ih i u plitkom nadgledati,a ne mozes da plivas,onda kao morz..ovako svi plivamo😁😏

ja ovo isto kazem,

Ana RR -> RE: Letovanje 2019 (2.4.2019 10:12:18)

Jess, naši prijatelji su letos išli u Amuljani, kažu da im je bilo super. Oni su tražili baš mesto za odmor, bez gužve. Ne znam gde su bili smešteni ali mogu da pitam.

jess021 -> RE: Letovanje 2019 (2.4.2019 10:26:00)

Ana, molim te da ih pitas. Iako sam dobila neke info da nije vas mesto da ceo odmor provedes tamo. Nemam pojma. Def nesto moram naci.

bebilule -> RE: Letovanje 2019 (2.4.2019 10:28:22)

Gledala sam slike jess drugarice, baš lijepo izgleda.
Što se mene tiče, dok je more čisto i nije prevelika gužva, svako mjesto je da provedeš cijeli odmor. [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Letovanje 2019 (2.4.2019 10:30:58)

Tako sam i ja čula, da je više za izlet nego za 10 dana boravka ali oni su baš to hteli. Potpun odmor za njih i dvoje dece. Ona je frizerka i radi od jutra do sutra, ubija se od posla. On isto puno radi i nije im bilo do gužve i skitanja. Pitaću pa ti javljam.

jess021 -> RE: Letovanje 2019 (3.4.2019 8:31:51)

Zene, help!

Sto vise gledam, manje znam. Hocu apartman u nekoj kuci, vili. ..ali da ima dvoriste. Ovo sve sto.mi nude su neke zgradurine gde nemas gde izaci sem na plazmu kad ides.
Nadam se da ne trazim nemoguce.

vonavoj -> RE: Letovanje 2019 (3.4.2019 8:39:15)

Jess,onda gledaj nea rodu,tu ima kuca sa dvoristem.

Ana RR -> RE: Letovanje 2019 (3.4.2019 10:24:32)

Jess, poslala sam drugarici poruku juče ali kad će mi odgovoriti pojma nemam. Ona baš puno radi pa nekad prođe i par dana dok se čujemo.

Mi smo imali super smeštaj u Platamonu, išli smo tamo kada je Marko imao 2 godine, bili smo sa prijateljima i njihovom decom. Bilo nam je prelepo iako realno more tamo nije neko. U Platamonu smo se kupali na jednoj plažici koja je kao peščana uvala i jedina je takva u Platamonu. Ili smo išli u Nei Pori gde je plaža milina za decu. Ne bih više nikada otišla u taj deo Grčke na more ali tada smo gledali nešto blizu a kada su nam se i prijatelji priključili stvarno nam nije bilo bitno gde smo već da se lepo provedemo. Evo ti link za smeštaj, mi smo bili u sobi na spratu, sa terasom a dvorište iza je prelepo sa raznim zanimacijama za decu https://www.gplatamon.com

Sanidej -> RE: Letovanje 2019 (3.4.2019 10:26:10)

Verovatno Pefkohori u junu

jess021 -> RE: Letovanje 2019 (9.4.2019 8:03:51)

Jos uvek nisam nista nasla.

Gledali smo i neke hotele ali cela Sitonija je u uveliko rasprodata, a nesto nemam kad da idemo p agencijama. Porfi beach je lep, ali 1600€ nocenje sa doruckom. To mi je bas mnogo. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>