gagana83 -> RE: Letovanje 2019 (19.2.2019 21:57:12)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Mislim da su turski hoteli sto se hrane tice najbolji. Poredim sa Egiptom. U Tunisu nisam bila, ali mislim da je usluga u Eguptu bolja u odnosu na Tunis. Ne samo usluga. A u Grckoj rekoh, greota jesti u hotelu pored onakvog izbora taverni. Za Tursku ne znam, mogu da uporedim Egipat, Tunis i Grcku. Evo samo jedan primer - u Grckoj je od slatkisa bio izbor izmedju dva. U Egiptu je bilo nekoliko deset_ina razlicitih slatkisa (ali bukvalno) U Grckoj su za uzinu bili neki suvi kolaci i sendvici koje pravis sam i po zelji ih stavljas na toster. U Egiptu jesenas - pica, sendvic, hot dog, takosi, pomfrit, krofne, palacinke, sladoled, kokice... ma svasta. I ako propustis rucak, mozes se fino najesti. E sad, mozda i nema smisla porediti jer smo u Egiptu bili u hotelima sa 5 i 4, a u Grckoj sa 3 zvezdice. U Tunisu smo bili u hotelu sa 3 zvezdice i bilo je nesto izmedju. Bese davno, i ne secam se tacno, ali znam da sam se ugojila na tom letovanju nekoliko kg :DE sad, da vidim tog ko bi smeo da ide u Egipat u hotel sa 2 zvezdice? Jos sa decom? Ja nikad. U Grckoj smo bili i u hotelu sa 2 zvezdice i usluga je bila vrlo pristojna. U Egiptu postoje hoteli koji imaju 5 zvezdice a gde je higijena upitna, toga u Grckoj nema. Na kraju, kad sve saberem, hoteli u Egiptu imaju bolji izbor hrane (ne nuzno i bolji kvalitet iste) i mnogo vise sadrzaja. I nize cene naravno. Ostalo je, po mom skromnom misljenju na strani Grcke.
|
|
|
|