|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/18 [chat]
3.7.2018 9:34:20   
IvanaSK RR
Tema o spavanju nije ovde, ako neko ne zna user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 351
3.7.2018 9:36:32   
mama Jo
user posted image user posted image
Nastavicemo tamouser posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 352
3.7.2018 9:37:42   
Rosita
Jutro.
D u vrticu, N u krevecu. Ja pojela bananu, nemam hleb pa cu kupiti nesto u pekari kad izadjemo.
Ljiso, meni jako nedostaje posao ili neko angažovanje. Zapravo zauzetost. Nedostaje mi da okupiram misli jer kad sam dokona, a pod dokonoscu podrazumevam da sve jedno te isto radim, deca, kuca, ja pocnem da prebiram po glavi i mislim kojesta. Neko ce reci devicauser posted image . Ali stvarno.

Maraj, drugi put su konttakcije takve. Ja u prvoj t.kontrakcije osetila tek na dan porodjaja, tj.par sati pre. Drugi- danima, bar 10 dana su sibale.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 353
3.7.2018 9:40:43   
mama Jo
Rksi, isto takk se osecam. I jako mj nedostaje da radim nesto, bas jako. Veruj da su mi misli samo u tome - sta da radim od kuce. Jako bi me to usrecilk i zadovoljilo i mislim da bi to bio ,,lek" protiv ove svakkdnevne nervoze. Problem je sto sam gotovo ceo dan sama sa njima i jakk mi je tesko da uopste nadjem vremena za takk nesto.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 354
3.7.2018 9:44:03   
Maraj
Uh rosi ja se nadam da ce tako biti i kod mene. Idem da zovem sad da zakazem depilaciju. Covece, ovo mozda krene a ja ne zakazah depilaciju
Sve kao ima vremena....

O nespavnju cu reci samo da minse i svekrva ranije zalila kako mm nije spavao kao mali...tako da....sto neki kazu...genetika je cudo. Ja ne znam da l ovo dete ima sta na mene. Valjda ce ova devojcica imati bar moje obrve user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 355
3.7.2018 10:01:40   
Misha i Ljisha
Fizicki rad oslobadjauser posted image al stvarno. I ne mislim ono vezbanje teretana nego bas rad u polju. Kad pogledas iza sebe umorio si se kao mazga a uradio nesto korisno. Sto ja kazem povrtarstvo je najzahvalnije. Na kraju doslovce ubiras plodove svog rada.
I meni fali. Fali mi i sef. Ali bas mislim da nisam psihicki trenutno za to.
Lezim pored P da ucvrsti pa da nastavim peglanje. Skripi mi daska non stop valjda ga necu probuditi

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 356
3.7.2018 10:05:33   
pari
Rosita, i ja se tako osecam...
Ljisho, u pravu si skroz.. trebali bismo svi na selo user posted image
Meni T nikako da zaspi jos od 6.30...par puta po 5 min...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 357
3.7.2018 10:13:43   
Maraj
Ljiso ja sam mislila da je moja mama najvrednija zena. Sad si joj ti ozbiljna konkurencija user posted image
Ja radum al po kuci. Ne podnosim nered. Al izgiboh po stanu
Ne znam kad bibstigla jos po polju da radim

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 358
3.7.2018 10:17:03   
vonavoj
Pari,nisi procitala moj post...gospodin M se isto u pola 7 probudio,jeo i nije zaspao do 10..opet je jeo i tek malo pre zaspao..
Raspadam se..mislim da mi samo fizicki posao treba,a mozak na ispasu..juce sam se razletela po kuci,prija..ali i to nam je svakodnevnica..ali kao lepo mi je.jer je sve cisto.
Maraj.sestra i ja smo do 16 meseci urlale dan/noc..bliznakinje.. geni su cudouser posted image
Mmm.nadam se da cu popiti kafu u miru.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 359
3.7.2018 10:19:18   
pari
Da da von...bebe nas zezaju...ja sam bas pospana jer od 5 ne spavam...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 360
3.7.2018 10:21:12   
IvanaSK RR
Pari, legni na krevet, bebu na sebe, oko sebe jastuke i malo odremaj.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 361
3.7.2018 10:22:33   
vonavoj
A ucvrstio je san u pola 1user posted image onda ti jr jasno koliko sam spavala,pa je jeo u 3 opet..user posted image
Ljisha je van konkurencije koliko je vrednauser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 362
3.7.2018 10:27:43   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ljiso ja sam mislila da je moja mama najvrednija zena. Sad si joj ti ozbiljna konkurencija user posted image
Ja radum al po kuci. Ne podnosim nered. Al izgiboh po stanu
Ne znam kad bibstigla jos po polju da radim

user posted image opet me zezate hahaha...

Inace zavrsila sam peglanje. Nisam imala puno, svega ukupno 45 min peglanja. Pocela sam jos dok je bio budan jer je bio dobrica. Sad sam skuvala kaficu i zadovoljno sedim jer mi je danasnji cilj ispunjen. VES! Jer kad dodju mm i D veceras imacu opet bar dve ves masine, a sad mi je korpa praznauser posted image

Maraj znas da sam zivela na salasu, fali mi malo taj zivot, i stvarno tamo nekako vreme sporije tece, i nekako sve natenane. Ovde prakticno imam samo kucu da sredjujem a vecito se nesto zurim zurimuser posted image
Nego necu na muku da vam stajem i moj P dremka tamo po 5 min i 15 al stvarno kod mene upali ta taktika da par dana spavam sa njim pa onda samo legnem pored njega i ustanem kad ucvrsti, znaci ne samo da ga spustim pa kad se navikne spavace skroz sam. Tako sam i sa D

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 363
3.7.2018 10:31:27   
pari
Ljisho,svaka ti cast i kako si vredna i kako uspevas sa P!
Ja je evo sad spustila...videcemo da li ce biti 5 min ili duze...10 mozda user posted image
Von,razumem te skroz...
Ivana,moram nesto i da jedem i da spavam...ne znam sta cu pre

Direktna veza do poruke: 364
3.7.2018 10:32:38   
Maraj
Ljiso ja tako sa L. Al on stalno pruza ruku da vidi da l sam pored njega. Ako me nema, eto ti ga, budi se...

Direktna veza do poruke: 365
3.7.2018 10:36:22   
Misha i Ljisha
uuu al sam vredna odgledah sve serijale 4 serije i filmove user posted image Sami smo, P ne pravi nered, ja ne kuvam za armiju kako nema mojih, nemam ni sudova, ves oprala sav da me ne doceka gomila, mislim nisam nesto posebno vredna. I ja Pari jurim i zurim i da jedem i da pospremim kad zaspi P i cesto se desi hop poslednji zalogaj i eto njega. I samo toliko uspem. Sta sad...Takva tura, a da je lako samo sa bebom jeste. Bez obzira sto ga nosam i sto se dere imam samo njega i odmah nemam presiju da sve bude na vreme i da mora da bude sve pod konac a obicno tad sve i jeste

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 366
3.7.2018 10:57:01   
Maraj
Pa to jeste. Meni L samo rastura po kuci. Ni mm nije nista bolji. Taman sredimo terasu on je opet zatrpa sa alatom. Juce jos doneo kolica iz garaze da operemo presvlake. Ne mogu da izadjem na terasu prozor da otvorim a kamo li da prostrem ves. Tako da vec mi je u 7 jutros prebacio da mu zvocam od ranog jutra. Al sta cu. Ne mogu
Jedva idem i skupljamaza sobom i L jos on kad mi napravi nered ĆU poludim

Direktna veza do poruke: 367
3.7.2018 11:28:37   
IvanaSK RR
Ljiso, dve nedelje sin nije bio kuci, od toga ni muz nedelju dana. Kuca mi se sijala od poda do plafona.. Sad sve po staromuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 368
3.7.2018 12:18:00   
pari
Nisam spavala ali sam makar lezala dok je T spavala...pojela malo voca,semenki,orasastih...
Htela sam da pravim neke pljeskavice od kinoe i keksic sa bananom ali me mrzi...umorna sam bas...mozda popodne

Direktna veza do poruke: 369
3.7.2018 12:35:30   
mama Jo
Ponekad mi je fascinantno koliko minuta im treba da naprave haos svuda

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 370
3.7.2018 12:41:00   
Sanjica26 RR
Raspisale ste se za medalju. Ali i masite temu.
Jutros jurila na posao, posle brzo kuci da popijem lek. Deca mirna. Pustila sam im crtani.
Trk na pijacu. Sad me stomak boli. Jos nesto da odradim po kuci. Sofi sam stavila na spavanje. Ove dve crtaju.
Mozda cu i ja neku serijuuser posted image ali vise volim knjigu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 371
3.7.2018 12:42:45   
IvanaSK RR
Nezgodno je čitati knjigu dok hodas i nosis bebu user posted image zato su serije i filmovi toliko gledani u tom periodu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 372
3.7.2018 13:02:28   
Maraj
Ja probala da dremnem. I nista.
Sad stavila meso da se kuva pa cu boraniju mladu posle da stavim. Da bar skuvam rucak za sutra

Direktna veza do poruke: 373
3.7.2018 13:08:15   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Nezgodno je čitati knjigu dok hodas i nosis bebu user posted image zato su serije i filmovi toliko gledani u tom periodu.

user posted image upravo. Mada D kad je bila beba mogla sam da citam ali D je bilo bitno samo da je na meni nisam morala da nunam i stojim, ovaj moj ima valjda barometar instaliran u usima kako sednem hop eto ga. Ali dobro bolji smo sve smo bolji. iako me ledjavec ubise a noge kao sto rekoh ne osetimda su moje

Inace P danas 3 puta obavio samovoljno, hocu reci bez klizmica i drugih pomagalauser posted image

Direktna veza do poruke: 374
3.7.2018 13:27:06   
Maraj
Pa user posted image za P user posted image

Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here