Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 20:45:00
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Duškić . Bez neta , da odlepimo . Cari 21 veka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 20:52:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi malopre usli i okupali se, cekamo veceru. V se toliko zaigrao sa drugarima da mi bilo zao da ga prekidam. Inace pravim krckavi krompir po Aninom receptu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.7.2018 20:57:48 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 20:56:18
|
|
|
|
Maraj
|
Pa super anck. Javi kako je ispao. Mm i ja kuci. Malo rintali po stanu. L napolju sa dedom. I sad mi mama javlja da su kod njih. L nece kuci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 21:37:36
|
|
|
|
Rosita
|
Mi bili napolju. N evo kao sisao, najlosije sisa uvece, kao da je na federe. Sanjice, ja juce zvala skole plivanja. Jedna mi se jedino polovicno uklapa sa terminima u podoje... Posto bih ja morala da vozim D i bebu. Nezgodno mi. Prelomicu do sledece sedmice.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 21:39:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja evo ravno dva sata uspavljem bebu. Odlepih, ali odlepih danas spava uzas
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 21:42:04
|
|
|
|
pari
|
Mama jo...sve znam i razumem...isto stanje... A M sam jedva objasnila da ne mogu sa njim da spavam...ludilo
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 21:44:32
|
|
|
|
Maraj
|
Joj sve nespavaci... Moj i dalje budan. Jutros ustao u pola9 . Nije danas spavao. Nema ni naznaka da hoce da spava. Sad mi trazio da vecera. Pitam ga sta ce , kaze hleb i majonez. Dam mu to. On pojede i onda mi kaze da hoce da jede pasulj. (Njemu je pasulj sve to sto je sa zaprskom crveno ) Tako da evo ga sad jede krompir paprikas
< Poruku je uredio Maraj -- 3.7.2018 21:46:00 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 21:44:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, devojke, kako se mucite Ja makar nisam imala tih briga, sin je veliki pa razume ...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 22:23:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Maraj On bas ne spava, a? Meni J kad ne spava preko dana u 21h je vec zaspala.... Tvoj L bas ne voli da spava... Ne znam sta je sa bebom, vec evo nedelju dana je bas nervozna i ima momente preko dana bas neraspolozenja...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 22:26:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja vas napustam. Mame zelim vam lepu i mirnu noc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 22:27:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Takodje 😊 Jedva gledam.... laku noc, lepo spavajte i da vam sutra lepo pocne dan... kuckamo se sutra
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 22:32:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Moje odavno spavaju. Rosi, nama je cela prosla nedelja propala zbog kise. Sad nemam pojma koliko ce da ide. A kao ta obuka traje 12 dana. Vec treba druga grupa da krene. Planiram kad bude zima da odemo kod mojih, pa da je vodim. Ipak je u Obrenovcu ozbiljnije. Ja sam tamo trenirala celu osnovnu skolu plivanje. Mada, mene je tata naucio. Trener nije uspeo Posle me je ganjao da se takmicim na veca takmicenja, ali ja krenula u srednju i odustala. Sad mi je zao. Mozda procitam koju stranicu i na spavanje. mesila sam kiflice. Ova moja T jede kao provaljena. Posle plivanje se umorila. Ivana, kad Stefan sad leze kao veliki?
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 3.7.2018 22:33:45 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 22:37:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Imate teme o sportovima Sanjice, on ide izmedju 21:30h i 23h. Kad ide u skolu oko 22h najcesce. Sada ostane duze. Mada zna da se desi i posle 23h. Evo sad gleda utakmicu. A imamo i temu o spavanju 😂😂
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 22:38:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Ovi moji bas pocrneli uprkos losem vremenu na moru. P ih nije docekao zaspao je u pola 8. d mi je bila sva uzbudjena i pricala sta su sve videli. Kaze ona meni videli su celavu planinu. Valjala sam se. Pomislim Boze pomozi ovom mom detetu Evo ves masina gotova idem da strpam ves u susilicu isudove u sudomasinu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 22:41:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divno I idi miluj muza
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 23:09:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Divno I idi miluj muza Obavila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 23:15:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Idi jos jednom, dugo ga nisi videla Ja odoh polako u krevet. Zelim vam mirnu noc i da mali nespavaci budu nocas spavaci.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 23:32:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
A otkud znas da smo samo jednom? ipak se dugo nismo videli E da ne rekoh ti bio mi i seksi majstor doneo staklo za sto pre neki dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 23:40:33
|
|
|
|
Rosita
|
Ljiša ISO standard
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 23:43:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Ljiša ISO standard verovala ili ne ja imam diplomu internot preveravaca laboratorija po ISO 17025
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 23:47:21
|
|
|
|
Rosita
|
Tebe celu treba standardizovati, ima tu puno toga
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 23:49:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Rosi kladim se da po svemu nisam standardna pocevsi od kilaze pa na dalje E ne verujem evo lezim i gledam kako se P pati gasovi
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 3.7.2018 23:50:54 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 23:52:08
|
|
|
|
Rosita
|
Ma pusti te detalje, ti si duha standardnoga, ima li šta važnije. Uživaj. Laku noć mame
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 6:21:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Ja budna od pola 6h nemam pojma koji mi je djavo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 4.7.2018 6:56:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro.... ja od pola 7, ali me beba probudila, ja bih jooooooosssssss
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?