Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:11:43
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,cekam jos koji minut pa da budim srecka Danas idemo kod doktora,vakcina i vadjenje krvi ga cekaju.Jedva cekam da vidim koliko je tezak,kako ne jede uopste ne izgleda mrsavo
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:11:54
|
|
|
|
Maraj
|
Ne mogu da spavam...i boli me sve kad se okrecem u krevetu. Nije mi ovako bilo u trudnoci sa L. Bole me prepone i dole nesto. Da l se sirim dole. Ma hodam kao da sam rastimovana . Sve me strah da ce krenufi a da ja necu znati da prepoznam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:15:16
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj ja sam ubjedjena da je nemoguce da ne prepoznas kad krene.I ja sam to mislila prvi put,pa kad je poceo bol znala sam da je to to Boli nekako drugacije
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:20:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da da slazem se nema sanse. Moji su krenuli kuci.Bila sam ubedjena da ce se i danas kupati pa krenuti popodne kad oni odmah jutros krenuli. Pa super bice popodne ovde.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:22:56
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! I ja nenaspavana...T zaspala oko 22.30 i onda na svaka 2h budjenja a od 5 je stenjala jadna mala pa nisam ni ja spavala...I evo nosamo se, a meni dusa spava... Maraj, bices dobro sigurno. I ja sam mislila da cu ranije, kad ono samo dan pre termina.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:37:41
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Ja pijem kafu, nesto me grlo bolucka. Maraj, bilo ti je tako i u prvoj trudnoci, samo si zaboravila
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:42:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Emi, sad kad ti David opovrga tvoje misljenje za njegovo ne jedenje Ja trebam do skole da odem. Od cetvrtka sam na odmory. Juce sam pitala sekretaricu na finjaka. Sad cu sestricini da spremim dorucak i odoh. Ove moje spavaju. Maraj, tako sam i ja mislila kao da je uskoro gotovo. I jel znas kad sam se porodila? u 42.nedelji
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 3.7.2018 7:43:37 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:57:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro i ovde ☺ zelim vam svima lep dan 😘
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:58:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja gledam neku komediju i valjam se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 7:59:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ljisa nam se opasno navukla na seije i filmove
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:05:29
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice ja se nadam ne mogu vise kukati kako ne jede nista Super za godisnji,bar da odmoris malo kad je vec raspust. Davidu danas skracujem spavanje u podne na sat vremema.Vec par noci ne zaspi prije pola 11,rogove dobijem a on nista.Po sat vremena zaspiva
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:33:11
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Maraj, bilo ti je tako i u prvoj trudnoci, samo si zaboravila jel jeste jess. Ja sam ubedjena da nije bilo ovako. Bio je dogovoren cr i nisam imala kontrakcije. Ovo sad...uzas . Stalno mibse grci stomak a ja sam u tripu da je krenulo a da ja ne znam da prepoznam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:35:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Emice pa kad ustaje ujutru?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:37:04
|
|
|
|
emicaa
|
Anck budim ga u pola 8,onda spava od 12-2 ali navece ni da pomisli na spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:37:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nije joj muz tu
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:38:47
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anck budim ga u pola 8,onda spava od 12-2 ali navece ni da pomisli na spavanje. Joj emice kod nas ista situacija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:39:41
|
|
|
|
jess021
|
Emice, ne znam da li to uopste ima veze sa popodnevnim spavanjem. L isto vec nekoliko veceri zaspi posle 22h, nebitno spavala popodne sat ili 3 sata.
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:41:20
|
|
|
|
Maraj
|
Ja probala da L ne spava posle podne. Isto.... uhvati ga kriza oko 18h. Pregrminje i opet uvece ne zaspi pre 22h
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:42:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj ne znam V se budi u 7h spava 2 sata od 11h nekad malko kasnije i u 20:30h spavanjac. Uglavnom odmah i zaspe. Pa ima veze popodnevno spavanje nije isto ako se probudi u 13h ili 16h. Ima dosta i do navike ustajanja i spavanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 8:55:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ja cu pokusati da sad spava samo sat pa cemo vidjet.Izludi me to.Pa ica ja idem tad na spavanje,a on ovako mali.Za njih je to prekasno
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 9:01:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne bih sad da pametujem, al ja nikad s tim nisam imala problem. Navika je cudo! Jednostavno od kad su se rodili to je vreme za spavanje i nema problema. Sad kad je raspust pustim ih malo duze, devojcice njega ne.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 3.7.2018 9:03:57 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 9:20:37
|
|
|
|
vonavoj
|
O spavanju ne mogu nista da kazem,samo se nerviram..sve sto sam pokusavala nije uspevalo..pomirila sam se da su takve,nespavalice i kraj.bila je 1001 situacija sa prijateljima i decom,njihova deca koma,isto radimo,kad smo na moru..a nase ni nervozne. Evo mali me urnise.od pola 7..jeo i nece da spava..i evo sad je vec novo hranjenje..znaci beba od mesec dana 3h budna A ni nocas nije bio bolji..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 9:25:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Sa malim bebama to tsko naidje.... dan kada su uspavani i dan kada nikako nece da spavaju. Sa vecima opet neki ritam treba zadrzati... ja sam sa J probala rszne varijante, i da je budim, i da ne spava preko dana.... ako ne spava dovoljno bude nervozna! Sad smo ustalili neki ritam da se ujutru pribudi ranije, oko 8h, pa u 13h na spavanje, ne spava duze od 2 sata, znaci maksimalno do 15h, sto znaci da opet uveceoko 21, 21:30h u krevetu.... Ali polomim se dok to sve ispostujem, stalno gledam na sat, stalno nesto zurim da bi stigli sve...
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 9:29:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. I meni se uzasno spava, a nije da sam lose spavala. Mada me uhvatio neki poluvirus
|
|
RE: Razgovori mama 07/18 [chat] 3.7.2018 9:33:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
P se probudio i sisao, bas je na kraju odvalio, uspela i film da odgledam do kraja. hihi... Ja sam za spavanje Hitler, pa i mojaje pokusavala da ne spava da produzi uvece i sl ali ja ne popusam i sto kaze Anck navika je cudo. Evo sinoc ja vec sve pospremila P zapao u 8 i prolaze kroz dvoriste ovi sto zive iznad nas u fazonu gde ti je P, rekoh u carstvu odavno I jos ga kao boze moj sazaljevaju jaooo sto ga tako rano stavljas na spavanje.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?