|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Precious torta
31.12.2009 11:49:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image bas mi je drago, nadam se da ce ti se svidetiuser posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 51
   RE: Precious torta
6.1.2010 23:43:18   
Lilly*
Pravila tortu za sutra. Nemam čime da se hvalim user posted image Ne znam da napravim koru od belanaca, i danas sam im rekla "Amin" user posted image neću više ni pokušavati. Bila mi je gnjecava, pa je ostavila još malo i onda se skroz osušila (kao keks) user posted image Ali je onda došlo do izražaja moje kulinarsko umeće user posted image Nekako sam spojila te odlomke i zalila mlekom, pa fil..., pa onda sam stavila red keksa, jer je kora ispala baš tanka, pa opet fil, pa drugi deo "odlomaka" i opet fil i sve ostalo. I na kraju sam umesto topljene bele čokolade u pavlaku stavila eurokrem. Moram ja da brljavim user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Precious torta
6.1.2010 23:44:47   
Anoniman
Lilly, pa super si se snasla, ja bih verovatno sve pobacala kad mi ne bi uspela korauser posted image user posted image user posted image Kakva je torta, jeste probali?

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 53
   RE: Precious torta
7.1.2010 0:05:54   
Lilly*
Nisam mogla baciti, jer je već bilo kasno i mrzelo me da idem u prodavnicu po jaja da bih pravila drugu koru user posted image Nisamo je probali, sutra ćemo, pa ću javiti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Precious torta
7.1.2010 0:10:23   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Pravila tortu za sutra. Nemam čime da se hvalim user posted image Ne znam da napravim koru od belanaca, i danas sam im rekla "Amin" user posted image neću više ni pokušavati. Bila mi je gnjecava, pa je ostavila još malo i onda se skroz osušila (kao keks) user posted image Ali je onda došlo do izražaja moje kulinarsko umeće user posted image Nekako sam spojila te odlomke i zalila mlekom, pa fil..., pa onda sam stavila red keksa, jer je kora ispala baš tanka, pa opet fil, pa drugi deo "odlomaka" i opet fil i sve ostalo. I na kraju sam umesto topljene bele čokolade u pavlaku stavila eurokrem. Moram ja da brljavim user posted image  

Mozda jaja nisu bila sveza?Meni ovo uvek uspe,a nisam bas nesto vesta!


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Precious torta
7.1.2010 0:15:15   
Lilly*
Meni nikada nije uspela user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: Precious torta
7.1.2010 0:18:48   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Meni nikada nije uspela user posted image

Ne znam gde gresis.Belanca treba dobro da se umute,dok mutis secer treba da stavljas postepeno-kasiku po kasiku,nikako sve od jednom.Posle samo dodas brasno,orahe i pecivo i promesas a ne mutis.


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: Precious torta
7.1.2010 0:20:41   
gagana83
IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

Meni nikada nije uspela user posted image

Ne znam gde gresis.Belanca treba dobro da se umute,dok mutis secer treba da stavljas postepeno-kasiku po kasiku,nikako sve od jednom.Posle samo dodas brasno,orahe i pecivo i promesas a ne mutis.


Ovo "mutis" me odmah asocira na pravljenje bebauser posted image


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: Precious torta
6.10.2016 12:37:58   
Ana RR
Da li je neko pravio ovu tortu? Da li da se usudim user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 59
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here