RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:14:03)

Wow, to je bas za pohvalu, kako da kazem... iznenadila sam se bas sad. Super!

jess021 -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:14:22)

Gde ste zene? Na utakmici a[sm=smiley1.gif]
Ja uspavljujem M, pa cu u dnevnu da nastavim. Jutros bile na igralistu, poslepodne imali drustvo, a da, budne smo od 5h[sm=smiley1.gif]
Vreme da se smrznes.
Ljiso, divne vesti, divneeee.

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:15:37)

Super ljiso [sm=bravo.gif]

lesli -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:34:11)

Evo mene “padobranca” na razgovorima mama.

Ljiso, bas mi je drago da je sve ok! Meni danasnji izvestaj zvuci mnogo razumniji i sve je lepo obrazlozeno sta je i kako je. Super [sm=bravo.gif]

Maslacak, nasmeja me tvoj detaljan opis vase situacije! [sm=smiley36.gif]
Koliko te poznajem iz postova, uopste me ne cudi sto su ti deca takva [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:36:35)

Mama jo i ja sam se bas iznenadila. Mislim nismo mu stalni pacijenti pa da kaze u fazonu platicete drugi dan. Bas me onako komplet odusevio. I medicinski brat tamo je bas simpatican. I sestra na pultu. Super su. Generalni utisak stvarno odlican. Imaju cak i gel za UZ neki za bebe mirise sjajno[sm=smiley36.gif] zao mi bilo da P kupam glavicu hahah... P je inace dva puta upiskio podmetac njihov i ja izvadim svoj,uvek nosim te nepromocive podmetace dr kaze ma ne ne vratite mi njih koristimo imamo na tone podmetaca. Ma kazem odlican utisak su ostavili. Opremljeni i prijatni. Brzi i efikasni.

Mm veceras ne treba oslobadjanje od stresa al idem da vidim hocel se oslobadjati ili ce da gleda utakmicu. [sm=smiley36.gif] tipujem da cemo se ipak druziti uprkos utakmici heheh

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:38:11)

Ha ha ha ljiso [sm=bravo.gif] za druzenje [sm=smiley36.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:43:30)

Divne vesti, Ljišo [sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:44:40)

Hehehe sjajno, tako i treba 😊

MimaKos -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 21:59:59)

Iii pukli smo [sm=smiley19.gif] ljiso mnogo mi je drago za maleckog! I meni bilo cudno da doktor savetuje ad, ali opet je lekar i racunam da zna vise

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:21:17)

mimakos ja verujem da ne bi ni ova dr savetovala ad vec je sestra napisala pogresnu cifru pa se dr uplasila da ne napreduje, bacaka se na sisi, bljucka u mlazevima i td. Pa mi je zena zato rekla.

Uspavah i mm. [sm=smiley36.gif] sto to volEm. Mir... hihhi...IDem sad da se izmuzem [sm=smiley29.gif] valjda necu kljucati. Tabletu je baterija ispraznjena niko ga ne stavi na punjenje dok ga ja ne stavim a sad bi mi leglo da gledam bar neki film dok se muzem.

Nego ja danas sredila spajz [sm=bravo.gif] brzinom svetlosti hahah...Ni sama ne znam kako sam uspela i ribala sam rernu, jer secate se ona slaninica sto mi izgorela, paa...naredni put kad sam ukljucila rern krenula da dimi najstrasnije od te masnoce zagore fuuuuj....Stigoh i to. a ves ceka da se smilujem

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:23:39)

Ljisho covece zeno 😊
Svaka ti cast stvarno!!!!!!

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:25:36)

Ljiso ja ne znam kad sve stizes. Svaka ti cast! Kad tebe citam ja izgleda ne znam da se organizujem....
A da , i ja ne podnosim kad mi nesto pokipi u rerni...naredni put kad krene da obgoreva....
E a zimi kad spremim neki kolac sa cimetom...uh sto to volim... naredna 2 puta mj rerna mirise na cimet[sm=smiley1.gif]

MimaKos -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:26:30)

To vec ima logike.. a i mene ves ceka, klasika, cak mi je pokisla jedna tura , znaci peri opet..

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:27:14)

Joj secam se kad sam se udala i prvi put pravila za rucak musaku, stara rerna nam je jos bila, a pre toga mm je nesto curkalo, jos meni ta musaka krene da curi kad je to pocelo da dimi covece mislila sam da sam zapalila stan 🙄

MimaKos -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:31:16)

Meni redovno nesto ispadne ili iscuri, ali ima ono cudo za odmascivanje koje je genijalan izum, naprskas isperes i kao novo..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:34:12)

joj Maraj ma kakva crna organizacija sve u hodu radim ni ne znam sta radim [sm=smiley36.gif] odrzala sam danas i cas inace i skuvala rucak za to vreme. Djaci su vec navikli kad dodju kod mene da ja uvek nesto usput radim a vadim se na to da moraju samostalno da rade a da sam ja tu kad zapnu [sm=jezicek.gif] Tako da ja onda njima prvo pokazem i objasnim i onda ih pustim da sami rade a redovno bar ljustim krompir ahaah..Ma ja sam hit. Danas mi je bas nas Deja (djak) rekao da mi se divi, kaze drugi roditelji su nervozni kad bebe placu a da sam ja jako stalozena. A P razvaljuje kad place verujte. Kaze mi Deja oces da odem pa da se vratim rekoh ako tebi ne smeta dreka meni ne smeta ni najmanje, i tako dete radilo zadatke dok se ovaj moj drao srecom brzo je prestao hihihi....

Ma samo jos nekako sefa da uglavim. Fora je u tome sto P stalno sve prekida sto radim. A za sefa mi ipak treba koncentracije

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:52:15)

Ljisho.ti si moj idol,drzis jos i casove.
Moja zaova,koja zivi sa mamom i tatom,ima cerku od 16 i 6 godina..i ne kuva,u kuci nista ne radi.i znas ona je na raspustu i ne drzi casove..engleski predaje..a kuka kako nema para[sm=zmeden.gif].. te stvari nikad necu razumeti...

MimaKos -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 22:54:51)

Ljiso da si ti nervozna jos bi gore bilo, ja tacno vidim kad sam ja nervoznija automatski je i malecki takav..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 23:12:10)

Von nemam reci. Meni znace casovo. Taman za neko troskarenje dnevno. A npr kad imam dogovor da mi plate jednpm.mesecnl isto mi sjajno. Juce sam otisla kupila sunku slaninu kulen i kobasice kod drugog komsije kod god uzimam i varke i sve to od para za casove. Mirni smo jedno vreme. Sta znam navikla sam da uvek nesto radim. Ne bih se osecala dobro da ne doprinosim porodici. I onda me jedan komsija danas zamolio da mu popunim formulare neke hoce da ide u Aljasku da radi. Pa sam i to. Sa sve P u rukama. Jedva smislih kako da prevedem srednja masinska skola hehe...

Ma ova sudomasina je spas hihi ne gubim vreme na sudove.
Odustadph od izmlazanja nemam snage da drzim pumpicu kako treba kljucam. Idem na spavanje. Laku noc mame

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 23:21:34)

Kad je bre neko lenj..a drugi mu krivi..ili vidi imaju para,njima je lako..a taj neko radi 12h dnevno..a ona dodje nekad iz skole u 10h i tesko joj da odrzi 2h popodne..eheeej..

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 23:26:31)

Vidim raspisale ste ste. Ljisa lepo raspolozena, a i muz i deca... [sm=smiley36.gif]
Mi bili u igraonici pa u tržnom centru. Uspavah macu u pola jedanaest.

Maraj -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (23.6.2018 6:33:56)

Jutro mame. Zahladnelo konacno.
Ja ustala....idem do laba da izvadjm krv a usput cu da dam i bris grla. Grlo me ne popusta...

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (23.6.2018 6:36:04)

Jutrooo
Ovaj mali trtlja sve u 16

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (23.6.2018 6:54:55)

Dobro jutro. Ja malcice okasnila jutros[sm=smiley36.gif] decica spavaju. Mm je poranio a ja nisam imala snage ranije da ustanem.
Danas nemam pojma kakav nam je plan. Sijs sunce. Prijatno je napolju. Ovih dsna bas mislim kako mi nedostsje da pijem kaficu na salasu u dvoristu. Nekako mi tamo bilo lakse da prebrodim vrucinu jer smo bili stalno napolju.
I dobila ssm komentar da nikad nisam bila belja u ovo doba godine. [sm=smiley36.gif] sad imam aristokratsku boju hehe..

Odoh da vidim sta ste piskarale.
Nadam se da su sva decica dobro.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (23.6.2018 7:26:59)

Jutro i od mene, klasicno nenaspavano, ali bolje od prerhodnih 😊
Hladno bre, sta je sa ovim vremenom?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>