Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 06/18 [chat] (22.6.2018 17:46:30)
|
Ja brzo da se javim mojoj rr porodici [sm=smiley31.gif] Bili kod cuvenog dr Nikolica. Covek je izuzetno prijatan. Divan. Pregledao je P od glave do pete. Radio mu i UZ glave. Kaze deran je super. Juce ga sestra nije dobro izmerila [sm=bravo.gif] Ja rekla Rositi cini mi se vizuelno da sam videla da je tegic blizu 6 kg i onda odjednom slabo napredovao. JA u bedaku kako slabo kad sam na blic videla da je blizu 6. Deran ima 5740g [sm=bravo.gif] I 59cm je dugacak, obim glave je 38. (znam znam ovo ide u napredovanje al podnosim sad ovde raport [sm=smiley36.gif]). KAze ako je ikako moguce da ga vratim na sisu, rekoh juce mu dadoh 3 dohrane a danas 2, sve ostalo je moje mleko. KAze super, da se vrati na sisu a sisa tako zbog stomaka i kaze ocito njegovog karaktera. Kaze nije davno imao "takvog" [sm=smiley36.gif zahtevnog i ljutog. I to je to ujutru se buni sto mu mleko brzo ide, uvece se buni sto mora koji put vise da povuce da bi mleko krenulo i tako besni na sis a gasovi ga razbijaju. Kaze dr da je na mom mestu izdrzao bi sve silne gasove zarad dojenja. Da mu je jasno da se navlaci vazduha ali da ce uskoro prestati. I da mi je ok plan da se izmuzem pa kad vidim da se baca na sisi da mu dam flasicu sa svojim mlekom (kao sto sam i planirala zato sam i iznajmila pumpicu). Ima blag hippertonus gornjih ekstremiteta. Imao je i donjih ali kako stalno radimo vezbice za grceve donji su sad ok, ali gornje cemo on i ja jos da vezbamo. U svakom slucaju jedna vrlo zahtevna beba. Dobili smo i flaster za pupcanu kilu. To nam npr ova nasa dr nije ni dala. KAze navlacim pisu samo toliko da mu operem, i naravno kaze covek vise se nigde to ne radi tako da nema sta ja tu da prevlacim samo uredno perem i to je to. Malo mu je manja fontanela ali kaze nije glavat tako da je sve to ok. Ostao u soku kad je cuo da je dr rekla dohrana. Ali rekla sam dr da je dr mislila da je dobio samo 680g, kaze i da jeste dobio samo tolko nista mu ne fali lepa beba, lepu kozu ima, popunjen. I tako. Kaze da smo super beba.a da se borimo sa gasovima kako znamo i umemo, da dajem coliprev i waya i da radimo vezbe. Sto i radimo jel. Kaze procic i onda ce biti superiska
|
|
|
|