Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 7:27:38
|
|
|
|
mama Jo
|
O, sjajno!! Samo da se ne vraca temp.da moze da iskoristi sve dane mora za kupanjac i uzivanjac 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 7:35:38
|
|
|
|
Duškić
|
Pa da. Bas da uzivate bez temperature dosadne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 8:10:30
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja ustala. Pristavila kafu. Kod nas bas grmi. Valjda ce da padne da osvezi malo. L mi jos spava. Juce nam pravio scenu pred spavanje. Mm mu dao voz ....onaj sto se montira pa ide po sinama. Ovaj mali...nigde srece...i sinoc nece da spava, hoce da se igra. Oko 11 smo ga oterali u krevet. Drao se, vristao da hoce da se igra...nece da spava. Poludela sam onda i na mm....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 8:13:43
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,ja cekam koje ce od mojih danas dobiti temperaturu.Juce bila od zaove djeca,Andrej sa temperaturom 39.6.Molim Boga da nas ipak zaobidje ali md nadam se previse.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 8:21:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice, nadam se da ce vas zaobici. I ovde grmi, crni oblaci sa svih strana... Juce mm dodje i donese N bubanj... e, kad me slig nije strefio... lupala je ceo dan, mislim da me i sad glava boli od toga...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 8:54:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Emi, pa sto su dovodili dete sa tako visokom temperaturom... Maca se probudila u pet sati, hoce da kaki, stavim je na nosu, piskila. I popila vode. Nas dve nastavimo da spavamo u dnevnoj sobi (ona gologuza) i upiski se na garnituru
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 9:30:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Kako grozno vreme,grmi,seva..samo puca.. Mene nocas glava i zub boleli..uzas,ustajala sam da popijem rapidol. Danas mi stize sestra sa muzem i decom iz Hr bice samo do nedelje,ali bolje ista nego nista! 650km,ebena daljina..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 9:50:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovde je bas jako nevreme bilo, sada se smirilo. Cekamo da stane kisa pa da idemo da sljapkamo po baricama, sva sreca pa smo poneli gumenjace
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 10:00:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovde za sada ne pada ali je grozno. Odvela sam jutros S u vrtic biciklom. Posle sam isla u skolu. Sad cemo T i ja do pijace dok ne padne. Mm kod dr. Emi, a zasto dovodi bolesno dete? Nikad mi to nece biti jasno zasto to ljudi rade.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 10:18:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice, tm ima kontrolu? Nadam se da ce sve biti ok, tj.bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 10:24:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Javi sta kaze doktor. Ovde ne prestaje da pada, smracilo se kao da je noc. Na momente uzasno jako pljusti.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 10:33:40
|
|
|
|
Maraj
|
Ja popalila sva svetla po kuci. Toliko se smracilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 10:42:51
|
|
|
|
Ana RR
|
I kod nas je mrkli mrak i potop. Toliko je pucalo da sam mislila da ću morati da ugasim laptop.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 10:51:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anci, bukvalno je pucalo Valjda mi se maca nije uplasila u vrticu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:01:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Pucalo..poplave..moje urlaju. T plasi J..uzas..ali mali spava li spava! Mene glava ubi,jos me one izbacile iz takta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:03:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, Von Bas šteta za vrtic... Mislim da bi ti bilo malo lakse da idu..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:13:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kaze rengen da nema nista. Mada, njega vec dan dva ne boli nista. Samo da pije prolom vodu i to je to. Nervira me sto mu nisu uradili ultrazvuk abdomena. Mozda se zavukao na drugo mesto. Ili prosto ovi lekovi su pomogli. Ajde da verujem da nema. Uhvatio nas pljusak, pa smo zvali mm da dodje po nas. A sad na spremanje rucka.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:16:15
|
|
|
|
emicaa
|
Zasto su doveli nemam pojma,znam samo da sam se sokirala kad sam ih vidjela.Sveki ih cuvala i djeca htjela kod Dore pa ih dovela malo. Nego,moj dragi David je jutros oborio na sebe cipelarnik,srecom pa dobro je.Ima samo malo plavo na čelu.A Dora je juce gurnula prst u otvor na limenci i jedva sam joj ga izvadila.Kaze mislila jd da joj je to supet ideja Von bitno je da se vidimo pa bar na kratko.I ja mrzim daljinu
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:24:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, ne znam sta da kazem samo da ga ne boli ... Emice, deca su ti ukljucena u struju
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:27:20
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana djeca su mi dva ludaka Dori je sad glavni izgovor "mislila sam da je to super ideja" a za ovo malo čudo uopste nemam rijeci
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:29:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dora je sad "velika" pa joj je sve super ideja Moj zet je pun energije, izgleda...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:32:44
|
|
|
|
Milena18
|
Hahaha mislila je da je super ideja I moja M je tako prošle godine oborila na sebe cipelarnik, ništa joj nije bilo, samo se prepala. Mi smo i dalje u ljutoj fazi. Jutros zagrlila tatu a mene gura, kaže "beži, mama" Ne znam šta sam joj skrivila. Mi danas završavamo sa vrtićem. Ponovo kreće tek krajem avgusta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:42:28
|
|
|
|
Duškić
|
Ovo bre vise nije normalno nista. Ja uspavljujem sincica, a i meni se drema.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:49:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, sto zavrsavate sa vrticem?
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:49:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice super vesti. Deca i njihove super ideje Ja evo P drzim za ruku dok spava. Da se ne bi budio. Izmkazam se i kuckam na rr. Duca mi je na odmoru tj kuci je. Ali prijavila sam je preko leta da ide u vrtic. Videcemo hoce li ici
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.