Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:13:08
|
|
|
|
Maraj
|
Pari a jel ne mozes i sa bebom da legnes pored njega? Koliki vam ne krevet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:16:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: pari I kod nas je srecom fleksibilno pa uskladjujem po bebi kad cemo ici. I super je sto rade do 18h pa mogu isto kad god da dodjem...ne znam kako bih drugacije sad u ovom periodu kad je beba mala. Jos uvek imam uvece problem sa M jer zeli da lezim sa njim dok ne zaapi a ja to ne mogu nikako zbog bebe...Imate neku ideju? Sta da mu kazem? Пари, једино што ми пада на памет да легнете сви троје заједно. Нисам имала муке са тим. Т смо припремали за долазак бебе и она је била срећна што ће да има своју собу тако да јој то није пало тешко. Док ја дојим бебу, а њој је време спавања она легне на наш кревет. Дојим бебу, а њој читам књигу. После спавањац. Кад је мм ту, онда се он мало помази са њом и то је то. Иначе, док је била беба љуљали смо је до бесвести. Видим да је твој дечак велики као што је била Т. Тако да ако воли да му се чита док дојиш ето решења. Стигле су јој поштом радне свеске за други разред, па их листа.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 22.6.2018 13:19:14 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:17:35
|
|
|
|
pari
|
Maraj,uradim tako ponekad ali nekad nju muci stomak pa place pa bi da je nosam pa bi da sisa... Ali da,kad moram,radim tako...pogotovo kad mi mm nije tu uvece. Sanjice,voli da mu citam...to uglavnom.i uspem da uradim ali kad kazem da je vreme za spavanje i da ja sad idem,onda sledi problem jer me moli da ostanem,da ne idem...pa mi nekako tuzno jer je on stvarno dobar,ne histerise..samo me moli
< Poruku je uredio pari -- 22.6.2018 13:29:50 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:31:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, meni je vrlo nezgodno da ih uspavljujem u isto vreme najcesce. J gleda crtani pre nego sto zaspi... znam da to bas nije najbolje resenje, ali ne glrda dugo, 15 min.i zaspi, zato je stavljam na spavanje kad otprilike procenim da ce brzo zaspati. Mi spavamo uz fen tako da, ako beba spava, a J malo nemirnija, ne probudi se.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:35:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Maraj,uradim tako ponekad ali nekad nju muci stomak pa place pa bi da je nosam pa bi da sisa... Ali da,kad moram,radim tako...pogotovo kad mi mm nije tu uvece. Sanjice,voli da mu citam...to uglavnom.i uspem da uradim ali kad kazem da je vreme za spavanje i da ja sad idem,onda sledi problem jer me moli da ostanem,da ne idem...pa mi nekako tuzno jer je on stvarno dobar,ne histerise..samo me moli Onda tamo gde dojis bebu onda i njega stavi tu da lezi pored vas.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:43:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ne volim to uslovljavanje dolaska. Marko je godinu dana išao u državni vrtić i morao je da bude tamo do 8 zbog doručka, koji nikad nije hteo da jede tamo. Ni sada ne ide na doručak već jede kući. Znam gomilu ljudi kojima ne odgovara taj dolazak do 8 sati ali koga to briga. Državna služba i boli ih uvo za sve. Mrzim pms ajde što sam sipala punu činiju sladoleda i što sam posula lešnike odozgo, ali nije mi to bilo dovoljno pa sam prelila i mejpl sirupom. Znači treba me tući.
< Poruku je uredio Ana RR -- 22.6.2018 13:56:59 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:51:05
|
|
|
|
pari
|
Ana,moze i to ponekad...nije strasno
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:52:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari mozda moze da lista neku slikovnicu pa zajedno da pricate o tome dok dojis. Mada, npr, mojoj bebi najvise prija kad je mir kada siki.... Ja kada sam u pms-u, pravo sam pig
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:53:46
|
|
|
|
Maraj
|
ANA ima li onaj smajli , da mu bale cure
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:55:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E ja resila da napravim sebi kupku javljam se iz kade
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:56:37
|
|
|
|
Ana RR
|
izvinjavam se što trudnici pravim zazubice Što je najgore, uopšte mi se nije jelo ništa slatko nego mm zapeo da jedemo sladoled. On je kriv
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:58:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Ivana blago tebi, prednosti kade :( koju ja ni u jednom stanu nisam imala..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:58:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Inače, imam osećaj da ću ranije dobiti ako bude tako, onda ću dobiti i na moru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:59:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moji uslovi za kupovinu stana: vc mora da ima kadu i prozor, kuhinja prozor, i terasu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:00:14
|
|
|
|
Maraj
|
Ana sto ne uzmes tablete za odlaganje ciklusa. 365 dana cekam more i jos da dobijem na moru....ja sam pila. Konsultivala se sa gin I vim sam prestala u roku od 2 dana sam dobila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:00:25
|
|
|
|
mama Jo
|
i pogled na more
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:03:01
|
|
|
|
MimaKos
|
Ovo za wc se slazem 100 %, moj nema prozor i ubi nas vlaga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:04:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo i pogled na more To je uslov za kupovinu kuce
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:05:48
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: mama Jo i pogled na more To je uslov za kupovinu kuce Moja pusta zelja..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:05:50
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: mama Jo i pogled na more To je uslov za kupovinu kuce I kucu i stan bi
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:06:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja ne volim to uslovljavanje dolaska. Marko je godinu dana išao u državni vrtić i morao je da bude tamo do 8 zbog doručka, koji nikad nije hteo da jede tamo. Ni sada ne ide na doručak već jede kući. Znam gomilu ljudi kojima ne odgovara taj dolazak do 8 sati ali koga to briga. Državna služba i boli ih uvo za sve. Anci, mi nemamo tih problema sa doruckom. I kad je T isla jela je tamo dorucak. Negodovala je u pocetku, ali ona za svaki obrok negoduje. Dorucak je isto placen. Nema izvoljevanja. Sad je mnogo bolja situacija. Sad svaki dorucak i kod kuce pojede. A ova mala ne bira. Ona voli sve da jede. Nama odgovara jer smo vezani za radno vreme. Bilo bi mi lakse kad ne bi morali da idemo na posao. Ali mm ima svaki dan i sluzbu. Mora da stigne tamo. Meni je kuma pricala koja je vaspitacica (u Beogradu) da roditelji koji rade mnogo rano dovode decu u vrtic. FIrma te ne pita. Drugo je posao od kuce, pa ti onda mozes da povedes u tvom slucaju kad ti odgovora. Dusa je boli kad dodju tako rano. Tako i moja sestra sina odvodi vec u sedam u vrtic. Putuju na posao. Ivana, uzivaj kad mozes.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 22.6.2018 14:14:48 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:14:46
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ana sto ne uzmes tablete za odlaganje ciklusa. 365 dana cekam more i jos da dobijem na moru....ja sam pila. Konsultivala se sa gin I vim sam prestala u roku od 2 dana sam dobila Maraj, nisam ih nikad pila, nešto me ti hormoni ne privlače. Ali sa druge strane, ako dobijem na moru ja barem dva dana neću iz sobe izaći. Jako mi je obilan ciklus. Videću, nadam se da će biti ok.
< Poruku je uredio Ana RR -- 22.6.2018 14:16:59 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:16:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjči, nemam ja ništa protiv dolaska u 8 sati ali ne volim to uslovljavanje. I znam puno ljudi kojima to ne odgovara. A ne rade od kuće. Ni ja ne radim oduvek od kuće.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:17:51
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sam pila primolut nor za odlaganje ali mi je posle ciklus bio strasno bolan i obilan, ne bih preporucila nikom..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 14:36:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas je doručak u pola devet i bilo bi pozeljno dovesti dete do tog vremena. Niko ne pravi problem ni ako se dodje kasnije.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?