Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 20:06:38
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso pa dremni malo bice ti lakse
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 20:07:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho legaj pores njega odmah.... bar 15 min.malo da odmoris oci... I ja jedva cekam tu kisu, bas mi danas tezak dan...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 20:21:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas je sad fino, osvežilo je.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 20:38:57
|
|
|
|
jess021
|
Samo da mahnem, nesto me boli glava.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 20:41:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
H dobila blagu temp. Poludecu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 20:43:45
|
|
|
|
Maraj
|
Pa kud na moru...jel ti se zalila?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 20:45:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Naravno da nisam odremala. Stavila ves u masinu, sudove u sudomasinu, sterilisala dude flasice i propratni materijal Sanjice strasno kako se deca razboljevaju.Ja se iskreno nadam da ce malecka biti dobro. Od kad sam roditelj placem za svaku sitnicu i za svakog i mnogo dublje saosecam. Verujem da bih i ja plakala kao i ti. Kad smo kod plakanja, sanjala sam Draganu, onu devojku sto je umrla pre dva meseca ako se secate. Nisam joj bila na grobu. Mozda zato. U snu sam je drzala za ruku i ja sam joj nesto govorila. Moram otici uskoro ili bar u crkvu da upalim svecu za nju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 20:52:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj Anck, bas vam to sad nije trebalo. Samo da se spusti lepo... Ljishoooooo, moramo te malo i grditi, ali moras dremati malo sa njim kad imas prilike!
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 21:01:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa kad smo isli do grada na vsceru bila je smusena malopre merila videcemo sutraa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 21:12:25
|
|
|
|
Maraj
|
A da je nije sunce malo uhvatilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 21:18:30
|
|
|
|
pari
|
Mozda je stvarno sunce ili nesto prolazno sto ce brzo proci...do ujutru... Ljisho, moras nekad i da se odmaras...ja sam se danas odmarala dok je ona spavala.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 21:45:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ljiso, ako ti je blizu crkva prošetajte P i ti malo... Anck, nadam se da je prolazno..
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 21:50:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa jutros je samo bilo sunca na bazenu popodne je bilo oblacno mozda je produvalo na plazi. Ne znam nadam se da nije nista. Sad se probudila i buncala 10 minuta nije znala gde se nalazi bas je bila unezverena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 22:41:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Jesi joj dala nesto? Kolika joj je temp? Moje zaspale, malo kuckam i odo' i ja...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 22:42:00
|
|
|
|
MimaKos
|
Napokon otisli po poklone, i naleteli na snizenja, hvala Bogu :) 4 rodjendana a 6 deteta, pa ti vidi sta kome da uzmes.. jos jedan kod kumova. Vreme se taman smirilo malo :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 22:45:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Ala ste vi potrosili novaca danas
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 22:49:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Koliko sam mislila da cemo da damo, super smo prosli, u radnjama su majcice vec po 500 dinara, 50 % snizene, pa moze malo da se dise :))
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 22:50:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, i ja sam za vikend u trznom centru skontala da su super snizenja, i za odrasle i za decu... verovarno je tek pocelo posto smo uspeli i velicine da pronadjemo...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 22:57:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Tek sad nalepnice na izloge lepe, vrlo moguce.. Da li se nekoj mami zavrsava porodiljsko bolovanje u julu ove godine? A koja je planirala da produzava?
< Poruku je uredio MimaKos -- 21.6.2018 22:58:52 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 23:08:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mima evo teme Klik
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 23:16:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Ja sam i dalje bezveze. T smo vodili na trening plivanja. Posle smo produzili na plivanje. Nismo stigli na rodjendan, pa ce drugaricama da uruci drugi dan poklon. Svratili do prijatelja, a deca su se igrala u dvoristu. Prosao je neki decak i preko ograde poceo da se igra sa T sa loptom. Jedno sat vremena su se njih dvoje dobacivali. Poznaju ga prijatelji. Posle je na kraju usao u dvoriste i igrali su fudbal. Ona se tako lako upozna sa nekim da je to neverovatno. Sutra vodim S u vrtic, a ja da produzim u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 23:16:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Klik 😊 pozdravljam vas za danas, lepo spavajte i sanjajte 😊
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 21.6.2018 23:24:50
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Mima evo teme Klik Hvala, ali vidim da se od aprila niko ne javlja.. kako tebi ovaj klik uvek uspe, ja pokusavah i uspelo mi jednom samo :)) mora da se vratim u onu temu lep link i vezbam :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 6:29:39
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Mene nesto danima boli glava, evo opet moram neki lek da uzmem. A sin se vec budio i vozi autice .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 6:48:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Mamajo do 38.1 al sam joj dala Brufen da lepse spava. Nije posle imala. Sad se lrobudila i kaze vidi ja sam mama ozdravila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.